Vanja Radinović (FK Partizan)
Vanja Radinović (FK Partizan)

Vanja Radinović smenjen sa mesta direktora omladinske škole Partizana

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 12:38

Kao zamena se pominje Vladimir Vermezović

Iako je nedavno produžio ugovor sa Partizanom na još dve godine, Vanja Radinović se nije još dugo zadržao u klubu, pošto je danas i zvanično napustio mesto direktora omladinske škole Parnog valjka. Pominjalo se ranije da bi na njegovo mesto mogao da dođe bivši igrač crno-belih Marko Lomić, alo on je hteo neku drugu funkciju. Sada, kao zamena za Radinovića pominje se bivši kapiten kluba iz Humske - Vladimir Vermezović.

Nekadašnji kapiten ekipe iz Humske je u dva navrata radio kao trener, ali do sada nikad nije imao iskustva na ovakvim poslovima. Poslednji angažman imao je u slovenačkoj Muri. Pre njega, poziv da bude glavni čovek omladinske škole dobio je i Zvonko Varga, ali ni od toga nije bilo ništa. Pitanje je da li će Vermezović pristati da se vrati u Partizan, pogotovo ako se zna da je jedan od potpisnika peticije "Apel za spas Partizana".

Izabrane vesti

Vanja Radinović je od 2018. godine bio direktor omladinske škole i za to vreme su odnosi između tog sektora i ostatka kluba potpuno zahladneli. Toliko da klub nije hteo da plati čarter let omaldincima do Moldavije gde su prethodne sezone igrali Ligu mladih, nego su putovali 20 sati autobusom do Tiraspolja. Mnogi pređašnji treneri Partizana su se žalili da iz mlađih kategorija ne dolazi adekvatan broj igrača, što je ove sezone dovelo do paradokslane situacije da klub bonus igrače dovodi sa strane, mahom one koji ni u svojim pređašnjim timovima nisu bili standardni. Pomoćnik Vanje Radinovića, Goran Arnaut, zvanično nije napustio Humsku, ali neće raditi do decembra.


tagovi

Vanja RadinovićVladimir Vermezović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara