Humanitarni tiket u podne: Darko Ristić tipuje za lečenje Anike Manić i Ivana Vasića

Vreme čitanja: 4min | pon. 05.10.20. | 11:34

Naš dobrotvorni kladilac očekuje plemeniti dobitak od odličnih 91.100 dinara

Darko Ristić, naš 1578. humanitarni kladilac, rođen je u Beogradu 1985. godine, a od najranijih dana je u fudbalu, prvo kao igrač, da bi se potom zainteresovao za menadžment u sportu.

Završio je ekonomiju i specijalizaciju marketinga u Firenci na European School of Economics (ESE), a diplomirao je u Londonu na Buckigham University. Zvanje master za menadžment u sportu stekao je u Beogradu na Fakultetu za sport. Radeći u administraciji FK Partizan stekao je prva praktična znanja koja je usavršio u PR timu FK Voždovac.

Izabrane vesti

U agenciji International Sports Office je od početka njenog rada. Na poziciji je Direktora agencije, a poznavanje nekoliko stranih jezika, kao i odlični kontakti u velikom broju svetskih klubova čine mnoga vrata otvorenim za njega.

Rado je prihvatio poziv da sastavi MOZZARTOV plemeniti listić. Potencijalni dobitak namenio je za lečenje Anike Manić i Ivana Vasića, a prva utakmica na tiketu stiže nam iz Finske KUPS – ILVES. Gosti imaju bolji međusobni skor, 7:3:14. Poslednja dva meča okončana su bez pobednika. Nakon četiri trijumfa KuPS je poražen od Kluža sa 3:1. Gosti imaju remi pa dva trijumfa sa jednim primljenim golom i jedanaest bodova manje od rivala.

“Kombinacija jedinice i golova, dva plus”, kaže Ristić.

Sa severa komtinenta idemo na jug, LAMIA – VOLOS. Domaći su uspeli da izgube sve tri utakmice, a rivali imaju sva tri znaka i četiri boda. Volos ima trijumf, poraz i remi bez golova. Istorija kaže 3:4:1, a poslednji međusobni duel Lamia je dobila sa 2:0. Samo na jednoj utakmici dva tima palo je tri gola, na ostalim manje.

“Idemo sa brojem golova, od nula do dva”.

Treća utakmica na tiketu počinje u 18.45, EKSCELZIOR – DE GRAFSHAP. Gosti imaju pobedu više i tri boda suficita. Domaći su poraženi na poslednja dva meča, a GRAFSHAP je nakon poraza od 7:3 dobio sa 2:0. Statistika kaže 6:10:10. Poslednji okršaj okončan je bez golova. Naš plemeniti kladilac nada se da će ih sada biti.

“TGG GG 3+”.  

Idemo malo severnije, iz Holandije u Švedsku. Meč koji počinje u 19.00 sati, DEJERFORS– VESTEROS. Na poslednjoj utakmici dva tima nije bilo pobednika, 2:2. Međusobni odnos glasi 7:2:2. Domaći su lideri lige sa 26 bodova više od rivala i nizom od šest trijumfa. Gosti su remizirali pa dobili na poslednjoj utakmici sa 3:0. Ipak, za Darka je domaći klub favorit.

“KMB 1&3+, jedinica uz tri plus”.  

Naš dobrotvorni kladilac puno zna o našem humanitarnom radu, ali evo detaljnijih informacija. Kompanija MOZZART je samo kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.542.389 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara. Poslednji dobitnik je košarkaš Mornara Sead Šehović.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dom za negu starijih lica, Kostajnica. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara