Branko Vukašinović (©Starsport)
Branko Vukašinović (©Starsport)

Vukašinović: Rasprava Jovanovića i Arijage para oči, ali to je konverzacija ljudi koji hoće da pobede

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.09.24. | 23:28

Kaže pomoćni trener crno-belih

Aleksandar Stanojević suspendovan, Branko Vukašinović – relativno zadovoljan. Uprkos užasnom prvom poluvremenu i samo bodu osvojenom protiv Vojvodine. Ali trenutak u Humskoj je takav da se Partizan i remijima zadovoljava. S obzirom na početak sezone i očajne igre u Evropi to i ne čudi toliko.

Izabrane vesti

Veoma zahtevan meč protiv izuzetnog protivnika koji je bio u silaznoj putanji, ali koji je sa ovom utakmicu počeo da se diže. Imali smo odgovor na njihovu igru, doduše tek u drugom poluvremenu kada smo stvorili sijaset šansi. Ne možemo biti zadovoljni jednim bodom, ali i mi izlazimo iz teške situacije nakon ispadanja iz evropskih takmičenja i ne mogu reći ni da smo nezadovoljni. Sada dočekujemo ovu pauzu, koju ćemo sigurno iskoristiti da se saberemo, da dodamo, da budemo onakvi kakvi želimo da budemo“, rekao je Vukašinović posle meča.

Dobro, ali zašto onako loše prvo poluvreme?

Mislim da igrači koji su zamenjeni, da je njima falilo energije. To se videlo. Samim tim kvalitet igre nije bio na nivou. Ušli su momci sa energijom, Trifunović, Severina, Natho, dobro je poznat kakav je on borac. To je dalo rezultat, posebno Severina koji je bio nerešiva enigma za njihovu odbranu. Nažalost, nismo iskoristili njegove šanse“.

Za kraj i komentar o onoj svađi kapitena Aleksandra Jovanovića i Kervina Arijage?

Normalna jedna konverzacija. Možda para oči, ali to ne ostavlja dubljeg traga. To je konverzacija dva čoveka koji hoće da dobiju utakmicu. Naš golman je kapiten, ima svo pravo da na bilo koji način pokuša da pokrene svoju ekipu. Najlakše je onda da pokrene Arijagu, pa on ispred nekog drugog“.



tagovi

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara