Komentari na vest

Voša zablistala na premijeri u Novom Sadu: Petrović i Seri prekinuli radost Železničara

S

Slaninar

pre 1 dan

Zna li se kad je zreb za 1/16 finala kupa Srbije?
N

NS021

pre 2 dana

Voša je ave samo ne blistala na ovoj tekmi! Na jedvite jade i kroz iglene uši... ovako neće ići...
G

Gooooooool

pre 3 dana

Radulović došao iz reprezentacije sa virusom,bio na infuziju par dana.. Bio penal nad njim tako da ga je Krtolica iskoristio taman koliko treba.. Šteta što teren nije bio spreman za evropu i početak sezone,verovatno bi i rezultati bili bolji.. Srećno Vošo u nastavku sezone
M

Marcelinho

pre 4 dana

Drago mi je sto je Vosa dobila, ali je Zeleznicar imao vise od igre. Onaj Mitrovic, kao i Eze su vrlo zanimljivi igraci. Ipak, bolje da nas Vosa predstavlja u Evropi. Teren izgleda prelepo.
n

nnnnmmmm

pre 4 dana

Popovic procitao Njegosa,poznaje ga iz zvezde
G

Goling

pre 4 dana

Dobro je da se Radulovic povredio,da ne gledamo mucenje vise .
N

Najbolni igrac Vise uz Serija

pre 3 dana

Bez konkurencije.
Č

Časlav Gospodarski

pre 4 dana

Sve razumem, ali šta je kog Peruna reč "determinisani"?!?!??!?!? Kojim ti jezikom pišeš dečko?! Idi obriši se iz egzistencije i prestani da pišeš članke molim te!
N

Nazad u školu

pre 4 dana

Ajde vi što lupate dečku minuse pročitajte mi nick ;) U pravu je skroz. Determinisani ne postoji u našem jeziku. Kakvo je to "englenizovanje" reči. Lupetanje ono najžešće. Valjda se na našem kaže odlučni.
D

Demigel

pre 4 dana

Ali stvarno Radulovic I njegovo alavljenje,a ne zna loptu da primi
D

Deyan X

pre 4 dana

Razlika je danas napravljena u razlici kvaliteta napada dveju ekipa. Vosini igraci su bili konkretniji dok Zelja nema ko da da gol. Romanica novinari izdizali u nebesa, a realno tanak igrac. Eze igra al na kraju samo ona precka se belezi,ostalo isto tanko. Mora to jace i bolje .. Vosa isto,mora jace i bolje ako hoce sledeceg leta u grupnu fazu LE/LK !!!!
L

Logitech

pre 4 dana

Lako je zablistati protiv nekog Zeleznicara. Kad dodju Cuka i Tsc onda bude tezak poraz.
H

Hulio

pre 4 dana

Ko drzi Radulovica u timu,Kokanovic samo malo da se uigra I bice top
D

Drzi ga

pre 3 dana

Kvalitet, godinama unazad.
Г

Гост 1914

pre 4 dana

Све ,али Милуновић је стварно смешан играч,и уместо да одскаче у овом тиму ,он један од најтањих !!! А што се тиче пенала чист као суза а и судија је требао да залепи жути поменутом назови,играчу !!!
н

нс бој

pre 4 dana

Све је исто само нема Бандовића,састав копи пејст Бандовић,Кртолица без имало смелости,бураз дошло ти десет нових играча,ти не смеш ни једног да ставиш у прву поставу.Игра иста ко и раније,спора,на квалитет појединаца,Серија највише.Нешто треба да се мења,систем,игра,само име тренера смо променили.Шта онај Његош умишља,хоће га неко смирити у клубу,или га пуштате па кад добије црвени за онако понашање онда ћемо кукати на судије. Нисмо били надмоћни,поготово у првом полувремену,Жеља да је реализовао коју мртву шансу,било би свашта.Младеновић и Кокановић много бољи бонуси,ако не смеш да их ставиш иди одма са клупе,друго где је Медојевић,поред кога он то нема места у Војводини. Једино позитивно је победа и три бода,ал да се не залуђујемо много.
C

Chiske

pre 4 dana

Bili smo bolji do 1:0 pa smo povukli rucnu sto je normalno. Drugo poluvreme cekali u mestu i zaboli polukontru. Ovakve utakmice se igraju "sporije" jer ako ti svaku utakmicu igras 100% desava se ono sto se desilo u zadnjih 2 meseca...
B

Bruka

pre 4 dana

Prazan stadion🤦‍♂️
T

Topola

pre 4 dana

Onaj Radulovic nije ni za drugu ligu
K

Krezinac

pre 4 dana

Radulovic ocajan,nadam se da ga necemo dugo videti na terenu .
Z

Zasluženo

pre 4 dana

Vojvodina pobedi a zasluženo i Nemanja Krtolica posle meča dobi od uprave ugovor. Konačno da trener iz škole Vojvodine postane trener seniora. I sad samo pobede
h

hwzgb

pre 4 dana

nisam navijac ni jednih ni drugih, ali bi zeleo da cujem fudbalski potkovanih ljudi na osnovu cega je sudija svirao penal? verovatno gresim ali meni je ono izhledao kao cist start na loptu, i nakon toga je doslo do kontakta igraca.
C

Chiske

pre 4 dana

Po pravilu ako je igrac u gol sansi i ti ga sapletes to je penal, nema veze sto je prvo lopta izbijena igrac je posle toga sapleten jer je bio u trku prema lopti pa bi stoga dosao 1 na 1 sa golmanom. Isto kao i pravilo kada otvorenim djonom izbijes loptu pa uletis u igraca to je sada zuti karton jer je to opasna igra i nema veze izbijanje lopte ako je doslo do kontakta, znam nije tako bilo pre sada je sve to poostreno poprilicno tako da penal je cist ali nekada davno se to nije sviralo...
N

Navijac88

pre 3 dana

Pod. 1 da je odbrambeni igrač pravilno ušao u start lopta bi otišla u pravcu aut linije a nebi nastavila u pravcu kretanja napadača. Pod 2 visoko podignuta noga odbrambenog igrača koji produženom kretnjom onemogućuje bilo kakvu kretnju napadača jer ga ruši. Pod 3 napadač izlazi 1-1 sa golmanom.
O

OBJEKTIVAN

pre 2 dana

Evo da ti pojasnim na osnovu čega je sudija svirao penal. Tačno je da je Milunović uklizao i pokupio i igrača i loptu. Međutim ono što je ključno u celoj stvari je to da LOPTA NIJE PROMENILA PRAVAC, išla je prema golu, što znači da je igrač ostao na nogama bio bi opasan po gol ! U drugom slučaju, da je lopta otišla prema autu, korneru, ne bi bio sviran penal - dakle PENAL KAO KUĆA !
C

Chiske

pre 4 dana

Draze mi pobeda uz dosadnu igru od poraza uz histerisanje i jurcanje i "leprsavu" igru. Dele sve bolji, steta za promasaj Depua, desava se, imao je nekoliko odlicnih driblinga danas to niko nije video a jedino se promasaj pamti, Mladenovic odlican ispred Velickovica po meni, isto tako Kokanovic ispred Radulovica bez razmisljanja! Radulovic RAZOCARENJE decenije! Alavluk bez premca! Rosic majstor! Ali imao jedno jako lose ispucavanje.
G

Gosttt

pre 4 dana

Svaka cast na pobedi ali bas losa igra Vose. U periodu izmedju prvog i drugog gola Zeleznicar je nadigrao Vosu. Drugo poluvreme losi i jedni i drugi. Zeleznicar je saswkao drugi gol. Sve u svemu Vosa bez tempa i borbenosti, bez igre. Da je bila neka malo jaca ekipa pobedila bi Vosu.
Y

You

pre 4 dana

Nista se nije promenilo u igri Vojvodine,samo sto je nekako pobedila
K

Kantreli

pre 4 dana

Svaka cast na pobedi,ali Vosa I dalje nema igru.
?

??

pre 4 dana

Pa dobro, protiv partizana je imala vojvodina igru pa je bilo nereseno. To je fudbal, videcemo posle nekoliko utakmica jel ima ili nema igru
F

Filip Mirococ

pre 4 dana

Da li ste gledali utakmicu? Neka 3-4 liga Nemačke, bez tempa, igre, totalno ne gledljivo. Taman nivo da ispadnes od Maribora. Ps. Ko dovodi ova “pojacanja” u napadu, kako je moguce ono promasiti? Kakva je ovo prevara od igraca.
G

Gost emisije

pre 4 dana

Vojvodina je igrala ispod nivoa igrača koje ima, ipak dovoljno za sigurnu pobedu. Ako gledaš one igrače koji su plaćeni i preko 50mil eura verovatno si primetio da i oni promaše, Lukaku je među 5 igrača na svetu po transferima i zamisli promaši i ono što bi i ti dao, i opet igra u najjačim ligama. Suđenje je bilo kriminalno loše, bez znanja i želje da pusti igru uz sviranje nepotrebnih faulova do dodeljivanje žutih od kojih je samo Sanogo zaslužio karton.