Rezzime dana (subota): Devetka AZ Alkmara, šestica Bajerna, 'petarda' Galate...

Vreme čitanja: 4min | sub. 14.09.24. | 23:25

Pogledajte ko vam je 14. septembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - BRENTFORD (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:1

U uvodnih mesec dana pratio ga je Liverpul, više mu niko nije za petama. Mančester Siti ostaje jedini tim u Premijer ligi sa savršenim učinkom i posle četiri kola pošto je po povratku sa reprezentativne pauze teškom mukom na Etihadu savladao Brentford – 2:1 (2:1)

Opširnije OVDE.

GALATASARAJ - RIZE (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 5:0

Tamo gde je stao u prošloj, Galatasaraj je nastavio u novoj sezoni. Ispadanje od Jang Bojsa u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona nije na njega ostavio trag, šampion Turske krupnim koracima hita ka odbrani trona. I posle četiri kola ostao je stopostotan, a po drugi put od starta prvenstva pukla je i petarda. Posle Adane Demir u prošloj rundi, večeras je u Istanbulu stradao – 5:0 (2:0).

Opširnije OVDE.

PSŽ - BREST (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:1

Više od sat vremena mučenja, a onda šah-mat za nešto više od jednog minuta. Pari Sen Žermen uspešno je nastavio misiju odbrane trona pošto je posle preokreta savladao Brest (3:1) ostavši na savršenom učinku koji ga posle četiri kola čuva na vrhu tabele Lige 1.

Opširnije OVDE.

MILAN - VENECIJA (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 4:0

Konačno je očepio i Milan. Doduše protiv nejake Venecije koja deluje kao da je zalutala u Seriju A, ali pobedi se u zube ne gleda. Rosoneri su za manje od pola sata igre napunili mrežu novajlije u ligi i do kraja odrađivali posao – 4:0.

Opširnije OVDE.

AZ ALKMAR - HERENVEN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 9:1

Možda Robin Van Persi večeras poželi da batali trenerski posao. Tek što je zakoračio u Erediviziju s pozicije prvog trenera nekog tima, izblamiran je kao što nikada nije za čitavu igračku karijeru. U utakmici petog kola holandskog prvenstva, Van Persijev Herenven je doživeo istinsko sportsko urnisanje na stadionu u Alkmaru, pošto se AZ brutalno iživeo nad Herenvenom 9:1 (2:1).

Opširnije OVDE.

HOLŠTAJN KIL - BAJERN (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 1:6

Početkom ove sezone stvari su drukčije u odnosu na pređašnju. Istina, defanzivnih propusta ima – ogolio ih je Volfzburg u prvom kolu – ali Bajern odaje utisak da je utegnutiji, da nema nezadovoljstva u svlačionici, a kada je tako onda je u stanju da teroriše protivnike. Kil je pregazio, isporučio mu je šest komada, a Hari Kejn je, što se tiče golgeterskog učinka, nastavio tamo gde je stao – 1:6 (0:4).

Opširnije OVDE.

SOSIJEDAD - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:2

Ili ne znaju i ne mogu, ili ne žele u Real Madridu da dopru do Vinisijusa Žuniora. Brazilac je Kraljevskom klubu na Anoeti doneo pobedu, realizovao je jedanaesterac i kasnije iznudio drugi, koji je u pogodak pretočio Kilijan Embape. Ali, takođe je imao prljav udarac sa leđa laktom, utišavao je navijače Real Sosijedada, pokazivao im da ih ne čuje. Tražio je nevolju i tek će biti nepoželjan u Baskiji – 0:2 (0:0).

Opširnije OVDE.

BORNMUT - ČELSI (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:1

Može biti da je čista slučajnost, a opet može biti i da prisustvujemo rađanju novog tandema na Stamford Bridžu! Biće potrebno još vremena Džejdonu Sanču da skine rđu sa kopački i zaigra bar delom kao u najboljim danima, kada je nosio dres Borusije iz Dortmunda, a nadu da bi tako nešto moglo da se dogodi baš u Čelsiju dao je engleski fudbaler na debiju za novi klub, u minimalnoj pobedi nad Bornmutom – 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

PRECRTAN

LIVERPUL - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 0:1

Liverpul Arnea Slota doživeo je prvi udarac u lice, pošto je poražen na Enfildu od Notingem Foresta 0:1 (0:0), a heroj trijumfa ekipe Nikole Milenkovića bio je rezervista Kalum Hadson Odoi. Bivša velika nada Fulama, Totenhema i uopšteno engleskog fudbala letos je otkupljena za svega 3.500.000 evra od Čelsija, a sada je majstorskim golom u 72. minuta praktično već isplatila pomenutu sumu novca.

Opširnije OVDE.

BRAJTON - IPSVIČ (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 0:0

Preživeo je Ipsvič i drugu utakmicu zaredom u Premijer ligi. Tim Kirana Mekene je pred reprezentativnu pauzu odigrao 1:1 protiv Fulama pred svojim navijačima, a sada je prvi put u sezoni ostao neporažen na gostujućem terenu. Traktoristi su odigrali bez golova protiv Brajtona, tako da sada imaju učinak od dva poraza i dva remija iz četiri kola Premijer lige. Brajton još nema poraz, ali je ovim remijem na neki način kiksnuo. Galebovi sada imaju osam osvojenih bodova od mogućih 12.


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara