Komentari na vest

Sančo proigrao, Enkunku digao Čelsi! Nego, ko i zašto dade Džeksonu novi ugovor?

r

rea

pre 3 dana

Šta je tačno Mareska kriv što se ovog sastava tiče? Doslovno čovek nije doveo ni jednog igrača, jer su prošle godine nakrcali 50 imena u roster. Ove nedelje pišete "Ko je Džeksonu dao novi ugovor", a prošle nedelje je bio tekst "Džekson aždaja". Ovo je pisao momak koji novinar nije, kao i većina po srpskim portalima, ali je pristrasni navijač Čelsija koji dozvoljava da ga emocije vode prilikom pisanja, što je nedopustivo.
D

DidierDrogba11

pre 3 dana

šta pričaš klinjo, ovdje se Čelzi najviše pljuje, dok Arsenal klub bez renomea i trofeja veliča
g

gostpop

pre 4 dana

Čelzi je najčudnija ekipa na svetu. Igraju kakav im je dan. Danas više sreće, nego pameti... Al opet se dobilo što je najbitnije. Prošlih godina i dobra izdanja su se gubila, sad su dobili i kad loše igraju. Enco Mareska nešto pokušava, al kad imaš 50 igrača. To ni Gvardiola i Anćeloti zajedno da rade, ne bi znali šta bi radili.
D

Djordan

pre 4 dana

Zadnji pasus autora teksta kao da je neki klinac iz komentara pisao. Vrlo moguce da je i istina, ali bas ne prilici novinarima..
@

@Djordan

pre 4 dana

Isto sam to pomislio... Kao da piše pismeni sastav u osnovnoj
R

Robert Lewandowski

pre 4 dana

Amaterizam.
a

ahah

pre 4 dana

Dzekson je katastrofa, ne znam kako on ima prednost nad Nkumkuom nije mi jasno, coveku treba 5 sansi da bi dao gol..
H

Hahahahahaha

pre 4 dana

Ko je gleda vidio je Sancho nista posebno, nista on proigra nije, ako se ono racuna kao asistencija ja ne znam, nkunku sve odradio posle tog obicnog pasa, 2,3 dodira i to kao asistencija, utakmica koju je Bornmaut izgubio a ne Celzi dobio jer su ih ubili, znaci srece bez a Celzi bas, bas tuzan, Sancho eto jedino malo bolji ali nista posebno, aj sad ga dizite u nebesa hahahaha onda 5 meceva nista od njega…
D

DidierDrogba11

pre 4 dana

Nkunku je poslije Palmera najbolji igrač Čelzija, a od Džeksona bolji napadač, iako to po vokaciji nije.
Z

Zaza Paculia

pre 4 dana

Kako ovde nije doslo 3+, to niko na svetu ne zna...
K

Kleo

pre 4 dana

Fofana ocajan, Kolvil izrasta u ozbiljnog stopera, steta samo sto mu je partner u liniji obicno neki amater. Cirkuzant Entoni Tejlor je uspeo da pokaze 15 zutih kartona, ko nije gledao utakmicu pomislio bi da je bio neki pokolj, ono polu-mirna utaknica, ni jedan ostar start nije bio. Bornmut zasluzio bar bod, Celsi ocajan i pobedio na individualni kvalitet.
P

Palmer

pre 4 dana

Komentatoru treba dati otkaz posle ove utakmice, Kepa u kadru u lozi ceo minut, on kaze cini mi se da je ovo u lozi i opali neko levo ime. Kaze pitali su novinari Maresku zasto Sanca nema u ekipi a bilo je toliko meceva i prilika, a njega cak ni u protokolu, covek dosao poslednji dan prelaznog roka, dan pred utakmicu sa Palasom, posle toga vise ni jednu nisu ni igrali. I vrhunac, kaze dosao je sa Borusijom do polufinala LS, dalje nisu mogli.
?

??

pre 4 dana

Pa raspisali su neki konkurs za komentatore i voditelje. Pa prijavljujte se svi koji mislite da ste za taj posao, ne mislim bas ti, al ima ih sigurno koji zele
M

Makks

pre 4 dana

U pitanju je najveci amater na toj televiziji Mladen Stojanovic. U pravu si, krvare mi uši od njegovih ispada. Nakon sto je Nkunku dao gol izvalio je: nisam video da ovako neko slavi golove, mozda ga je posvetio nekoj trudnoj zeni... Nkunku, inace, slavi gol duvanjem balona SVAKI PUT. P.S. Cenjeni Mladen je ponovi najmanje 50 puta u toku meca: kažem, dakle i doduše
H

Haxer

pre 4 dana

Sanco je klasa od igraca, samo nije mogao da se pokaze kako treba kod egoiste i neznalice Ten Haga...