Komentari na vest

Mučenik Robin Van Persi je žrtva maltretiranja godine: Primio devet od Belića i drugova

N

Nemanja8989

pre 3 dana

Batali ti ovaj posao na vreme,ulozi u neki drugi biznis,jer ako ti neko da 9 golova jasno je da nisi za taj posao.(po strani igracka karijera,gde je bio super igrac)
S

Sf

pre 3 dana

Jedino ako nije od Belića, taj dečko ima izvadjen mozak, jedinošta radije to da udara igrače po nogama bez potrebe i trči kao muva bez glave. Bitno da ste ga pomenuli.
M

Monteroo

pre 4 dana

Gde RVP da preuzme ove bolide....al sam ga voleo,kakve je povrede imao a kakav igrač,čisti spektakl...Šta se desilo s tom holandijom pa sad prave neke brobije,veghorste....
v

vulex

pre 4 dana

Van Persi u stilu Dusana Djordjevica protiv Engleske :D
v

vulex

pre 4 dana

Kristijan Belic, Mirko Topic, Dejan Zukic. Tri igraca 2001 u veznom redu, da nastave da rade i vec na zimu mogu u lige petica, igraju bas dobro.
R

R.Drugn.s

pre 3 dana

Pogotovu Belic, malo da ih polomi haha
L

Lesa241

pre 4 dana

Nema veze sa temom, strasan igrac bio. Nazalost povrede su ga unistile, da nije njih bilo bio bih jedan od najboljih spiceva koji su igrali u Premijer ligi.
?

??

pre 4 dana

Sezonu dve je i bio jedan od najboljih
?

??

pre 4 dana

Auu 9 1 bruka i sramota
S

Sf

pre 3 dana

Kao partizan, 9 komada od Dinama
T

Trebunjac

pre 4 dana

Prvo Zenit, zatim clean sheet Pavlovića I Milenkovića, dva gola Mitra i sad gol Belića kao šlag na tortu za potpuni muk u železniku danas.
H

Hahahahahaha

pre 4 dana

Kad tebe ovo uveseljava.Vidi molim te,možda je i kapiten Urošević pobedio pa slavlje bude kompletno!Hahahahah
D

Dejanii

pre 4 dana

Sreća njihova da sada igraju za Partizan. 🤣 Jbt pričaš kao da sada igraju u Partizanu i kao da su sa tim klubom dogurali do polufinala LS 🤣🤣🤣
S

Sf

pre 3 dana

Ti si IGOKEAC 2 A MUK JE U LAKTAŠIMA TRIPKA KRUNA 8🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹 METLI. DUPLA KRUNA I LIGA ŠAMPIONA, PRVO MESTO NA TABELI, SVE JE ZVEZDINO A TI SE GUŠI U KOMPKEKSIMA. Čovek se raduje što tim njihovih bivših igrača nije primio gol. ETO TOJE JEDINA RADOST NAPĆENIH GROBARA U ŽIVOTU JER NEMAJU SVOJE POBEDE NITI SVOJE TROFEJE , TO JE VEĆ ŠIZOFRENIJA,
Š

Šarane

pre 3 dana

Ti nisi klin ali jesi ŠIT od ovce
l

lzzzr

pre 4 dana

Bravo Belke, cestitke na prvencu!