(©Reuters)
(©Reuters)

Mitrović više nije povređen, smestio dva Borjanu iza leđa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.09.24. | 22:23

Sergej asistent za prvi pogodak Al Hilala – 3:0

Zvanično su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić bili povređeni pre desetak dana, pa nisu mogli da pomognu reprezentaciji Srbije na startu Lige nacija, ali ti problemi su definitivno prošlost.

Obojica srpskih fudbalera su bila večeras na terenu u dresu Al Hilala protiv Al Rijada i ponovo obeležila utakmicu. Mitrović je bio dvostruki strelac protiv tima čiji je gol čuvao Milan Borjan, dok je SMS bio asistent za prvi gol plavih – 3:0.

Izabrane vesti

Al Hilal je sa sve tri pobede na čelu tabele u novoj sezoni arabijske lige, dok je Mitrović sada sa šest pogotka vodeći na listi strelaca.

Gostujući tim je poveo golom Al Davsarija, kojem je asistirao Milinković Savić. A, onda je strelac prvog pogotka preuzeo ulogu dodavača, pa je pripremio oba gola Mitroviću, koji je bio precizan u 80. i 100. minutu, pošto se igralo deset minuta nadoknade.

Mitrogol je kod drugog pogotka samo bocnuo loptu pored Borjana i ona je završila u mreži.

Naredne utakmice reprezentacije Srbije su 12. oktobra protiv Švajcarske u Leskovcu i 15. oktobra protiv Španije u Kordobi i biće vrlo zanimljivo videti i koga će selektor Stojković pozvati pod zastavu i ko će se od tih pozvanih odazvati.



tagovi

Aleksandar MitrovićSergej Milinković SavićMilan BorjanAl HilalAl RijadSaudijska Arabija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara