Komentari na vest

Generalna proba uspešna, na redu je Benfika: Zvezda može da računa na Silasa i Krunića

Д

Деда

pre 3 dana

Играч утакмице судија,оцена десет.
D

Dipl. komentator

pre 3 dana

Gledajući realno Zvezda je odigrala slabo. U prvom poluvremenu prazna igra, bez kreatora na sredini, bez duplih pasova, bez tranzicije. Drugo pluvreme za nijansu bolje (zbog umora igrača Napretka). o igračim koji su podbacili: Mimović ima veoma loš centaršut, ispod proseka, Seul stoji daleko od igrača, nije za Zvezdu, Olanjika još uvek nije rešio jenu jedinu situaciju "1 na 1". Ne znam čumu on služi u timu! O Nedaje i Dačiu je svaki komentar suvišan. Mislim da je Kotampa Mvumpu sinoć pokazao zašto je bio standardna rezerva u Štutgartu. Ostali su bili dosta dobri!
M

Miko92

pre 3 dana

Pojma o fudbalu nemas
G

Grof Chaki

pre 3 dana

Nisu mi uopšte jasne tastatura selfi instagram tik tok plišane breskvice. Te nije bio penal, te sudije, Bia, Cia, Fbi, Kgb, vanzemaljci, Var, sudijska komisija i ostali njihovi glupi izgovori i još gluplje teorije zavere. Klub im je u teškom kanalu, u ambisu, vode ga nestručni likovi i navijači koji su u dilu sa njima. Nikako da shvate breskvice da je Zvezda po kvalitetu za najmanje 3 klase iznad svih ostalih ekipica u našoj ligi, da ima tim, odličnu upravu, direktora, trenera, skaute koji dobro rade svoj posao, navijače najbolje na Svetu, sve ono što nk partizan NEMA!! Naiđe i takva utakmica kao protiv Lučana kad lopta neće u gol i pored 12 čistih šansi, ali je takvih utakmica malo i biće ih još. Zvezda je pronašla i uspostavila sistem, ono što nk partizan nema godinama unazad: 1. Svake sezone obavezno igranje u nekom Evropskom takmičenju što klubu donosi ogroman novac 2. Forsiranje mladih igrača iz Zvezdine škole koji transferima donose novac klubu što smo videli u predhodnom periodu ( nk partizan to nema i zato se i bune zbog uvođenja 2 bonusa) 3. Zvezda sada ima 15-20 mladih igrača u magacinu koji će klubu doneti ogromne pare 4. U letnjem prelaznom roku Zvezda prodaje po nekoliko igrača u velikim transferima i dovodi nekoliko igrača da se tim osveži, gde je barem 5-6 igrača igralo u predhodnoj sezoni 5. U poslednjoj deceniji Zvezdini najveći sponzori su UEFA, TRANSFERI IGRAČA, ULAZNICE, TV PRAVA, dok je najveći sponzor nk partizan u tom periodu DRŽAVA koja im je 4 puta platila licencu za Evropu što za Zvezdu nije uradila 2014 godine, država koja im gleda kroz prste za dug za porez od 21M+ evra i za ostale dugove koji su ogromni 6. Tačno je ono što je rekao naš veliki glumac pokojni Ljuba Tadić "JEDAN KLUB VREDI ONOLIKO KOLIKO VREDE NJEGOVI NAVIJAČI"! I zato nk partizan ne vredi NIŠTA jer nema navijače!! Navijači Zvezde su najveća snaga kluba, oni su prevaga i nema im ravnih u Evropi!! Sve ovo su razlozi zbog koji je Zvezda 300 godina ispred nk partizan u svemu, organizaciono, igrački, na tribinama i manite se više breskvice tih vaših gluposti i prestanite da same sebe lažete. Malo ste za Var, pa malo niste i žalite se na sudije iz Var sobe, pa ste malo za bonuse, pa malo niste, pa ste malo protiv FSS, pa malo niste kad gostujete Napretku na stadionu JNA...nk partizan mali klub bio i ostao, klub bez stava, bez karaktera, bez dostojanstva, sa moralom Severine. Takvi su i njegovi malobrojni i u 5 frakcija podeljeni cirkus smešni navijači koji ne mogu da oteraju upravu. Iskreno, niste uopšte za žaljenje obzirom šta ste sve radili. E zato ste tu gde jeste, zato ste niko i ništa, svetlosnim godinama iza Zvezde, a tako će biti još mnogo godina pred nama.
P

Perinco

pre 3 dana

Skola sutra,knjigu u sake!!!
T

Toliko

pre 3 dana

je kvalitetna petokrakica crvena,da bez pavla ilića ne može da pobedi Napredak. Kao što bez sudija nije mogla da pobedi Radnički,kao što bez sudija nije mogla da pobedi Mladost...
S

Soichiro

pre 3 dana

Jal vode i ove sudije u evropu...
G

Gostza

pre 3 dana

Ovaj sudija Pavle Ilic je sveprisutan na utakmicama Zvezde i zaista svemoguc, sve svira covek kao da je isao u muzicku, a ne u skolu za fudbalske sudije. Pa sta ce vam to dobri moji i posteni gani?
z

zaks

pre 3 dana

Zvezda je rutinski odradila ovu utakmicu.Meni jedino smeta posjeta.Uvijek se nađu izgovori, kiša, slab protivnik ali da Beograđani ne mogu napuniti stadion to mi nije jasno.Pogledajte utakmicu Benfike , pun stadion , protivnik , tamo neka Santa Klara, bez podcjenjivanja iste.Pa u engleskom Čempionšipu stadioni puni.Zvezdu treba podržati i u našoj ligi ne samo u evropskim utakmicama, to mi nekako baš smeta.
M

Misliš

pre 3 dana

pavle ilić je rutinski pokrao Napredak?
J

Ja tebi ti meni

pre 3 dana

*realno samo Preskoči i predhodnih 10 pa sagledaj onako realno i videćeš kolika je to razlika bukvalno u svakom pogledu. Koliko titula,koliko učestvovanja u Evropi,koliko četvrtfinala,polufinala,finala. Koliko najvećih klubova tadašnjih,današnjice je padalo pod Zvezdom Kakvi su igrači igrali u Zvezdi,kakvi su se velikani fudbalski klanjali toj Zvezdi . Nikad ništa ne može na silu !
K

Kiza7777

pre 3 dana

I da zvezda izgubi sve utakmice u LS.(a nece) Ona igra sa najboljim timovima u evropi..a vi iz malog kluba ni sa sevojnom niste sigurni..kad ce te u vasim glavama da shvatite da niste dorasli ni za nivo evropskog fudbala ni za nivo ljudskosti..jer nikad jadniji rezultati vaseg kluba a nikad vise pljuvanja sa vase strane .a u eu ste dokazali nesto sto niko nije .ispasti iz 3takmicenja u jednoj sezoni .primiti najvise golova od timova koji nisu neki novo..najvise sramote ste dali ovoj srbiji a na komentarima koliko pljujete ispadate da ste sampioni ..nek zvezda primi od barse 5golova a barsa je tim nije ekipa poput dinama iz kijeva norlandap.sabaha..genta.petah tikve. Sci slobodno proverite..al mali klub iz himske je tim koji je najvise obrujao srbiju..najvise ste golova primili od ekipa bez kvaliteta. U zadnjih 10g ste doneli bodova srbiji koliko zvezda u jednoj sezoni .zato umesto da cutite u svojoj sramoti vi se ovde pljujete..zato ste mali navijaci jos manjeg kluba
R

Realno samo

pre 3 dana

Jesi prometio da vasa svaka prica pocinje sa ‘u zadnjih 10 godina’… razmisli malo. Dok nije bilo tih carobnih deset godina ispadali ste u junu mesecu iz Evrope i zbog vas je izmisljena mantra ‘sezona kupanja’. Drugo, oko bodova za Srbiju u Evropi, proveri ko je koliko doneo. Vas uspeh je vezan iskljicivo za … da ga ovde sad ne spominjem. Kada ga ne bude bilo, nece ni vas.
Z

ZDj

pre 3 dana

Bas realno gledano protiv Tvezde je Napredak tri puta presao centar dok je protiv jednog kluba iz komsiluka bio bolji a ioak izgubio . I ako je bio domacin na tom tudjem stadionu.
K

Kiza777

pre 3 dana

Da proverim..majstore zvezda je osvojila kup sampiona .drugo urusavali ste zvezdu sa svojim dos..a mi sno cutali .ni jedan dinar zvezda nije dobila tad .ni jednog spinzora a vi ste dibijali sve .a sad je neko odlucio da bude ravnopravno al vama je frka.jer ste navikli samo da vama se daje..tadic.karadzic.itd..i opet tad niste bili nesto puno bolji .a vucica pljujete a vise vam para daje. I majstore prvo u skolu.obnovi matis..pa zahvaljuci zvezfinste imali sansu u eu .izracunaj dobro koliko je ko doneo bodova..a isto i proveri koliko ste osramotili srbiju gubivsi tucetom golova od raxnih ekipa sumljivognkvaliteta.kroacija.petah tikva.norsland.dinamo kijev.sabah.gent.itd..jer nije isto psz i norsland .mada vama strucnjacima je to isto
A

A kada

pre 3 dana

ste dobili Gasprom za sponzora? U vreme Tadića iToleta,da vam se pomogne,da se ne ugasite,pošto su vam vaše legende ispraznile kasu,licemeri.
R

Realno samo

pre 3 dana

@kiza ne blamiraj se dete drago. Izracunaj lepo od 2000 do 2014 koliko puta ste igrali Evropu? Onda odjednom znate vec kako i zasto…ajde ne glupiraj se sa tim finansijama. Pa nije tadic davao Partizanu desetine miliona kao ovaj sad vama. Kidaro.
Đ

Đukin dan

pre 3 dana

Jedina korist od sinoćnje utakmice je da su Mimovic,Lekovic i Maksimović dobili priliku,to je realno za klub ključni doprinos!!!I isto će važiti nadalje za makar još 2-3 bonusa da igraju sto vise!!!A za LŠ,jedino na momenat,inspiraciju kao protiv Liverpula da se protiv konkretno Benfike,Barce,Intera i Milana nešto ucari,samo da ne bude teških poraza ko ranijih godina!Ostale YB,Stuttgart,PSV,Monaco,posebno ove 2 u Bgd mora tvrda igra,oprezno i taktički kako treba,tu ima šanse da se bodovi osvoje!!!I mora trčanje do iznemoglosti!!Mnogo vise nego Vs Bodo kad je bilo sasvim solidno!!!Sinoc Benfica bukvalno trčanjem pregazila Santa Klaru i posle sat vremena stala rutinski odradili!!!Nema sem Di Marie tu extra imena ali način igre i odnos sa zalaganjem je strahovit!!!Taj tempo jednostavno ova Zvezda ne može da parira!!!Par igrača da ali 70 % nikako!!!
D

Darko11193

pre 3 dana

U ovoj zemlji Real i Siti ne bi bili prvi vodja je sve zatvorio i sudije i klubove, i partizan im je postao filijala jako zanimljiva liga zato imaju jedva 5 hiljada gledalaca prosek od kojih je pola placeni da tu bude

Delija

pre 3 dana

Evo ga jos jedan sledbenik pume zeksa, filijala ste nam uvek bili, jos od osnivanja u zagrebu pa do dan danas!
K

Kiza777

pre 3 dana

Ne znam ko je ocenjivao al taj nije gledao fudbal.seolu je ovo bila najbolja utakmica u zvezdi i zasluzio je mng vecu ocenu pogotovo od duartea..krunic je igrac utakmice da budemo realni a i mimovic je bio top.njih trojica plus ivanic nisu smeli da imaju ocene manje od 7.5
D

Da eto

pre 3 dana

samo je Šerifu trebalo dati 10.
z

zaks

pre 3 dana

Pa i Drkušić je odigrao za 7 , bar po meni.
K

Kako za koga

pre 3 dana

Glavni sudija utakmice između fudbalera Proletera iz Novog Sada i Crvene zvezde Dragan Čolović sjajno je procenio situaciju kod "ruke Kataija" jer to po novim pravilima nije penal, kaže nekada poznati sudija Zdravko Jokić, trenutno na funkciji posmatrača suđenja FS Srbije. Reč je o onom delu iz pravilnika u kojem piše kako "kada lopta dotakne igračevu ruku ili šaku direktno se odbivši od njihovog tela ili tela drugog igrača koji je u neposrednoj blizini", onda to nije penal.

Delija

pre 3 dana

Ajde ostavi jos koji komentar, ali pre toga idi pogledaj utakmicu partizan Novi Pazar, 4:3 za partizan, pogledaj na YouTube, ma samo pgledaj pobedonosni gol taj 4-ti pa onda dodji ovde i piskaraj do mile volje, posto po tvojim komentarima vidim da si jos jedan a mozda i onaj isti SLEDBENIK PUME.
n

nesaa

pre 3 dana

sa ovakvom generalnom probom se ne igra liga šampiona
Đ

Đukin fan

pre 3 dana

Igra se al ko i do sada!!!S borbom da se svaki meč izbegne fijasko
P

Pravila igre

pre 3 dana

Kad lopta pogodi Kataija u nogu pa u ruku,to onda nije penal,a kad lopta pogodi u nogu i odbije se i pogodi ruku igrača Napretka ili bilo kog drugog tima,a da nije zvezda,e to je onda čist penal.

Delija

pre 3 dana

MI SE PITAMO, MOZE NAM SE, STA NIJE JASNO?
M

Mnogo se

pre 3 dana

sekiraš,obolećeš zbog mržnje.
G

GostPa

pre 3 dana

Glazer ponovo odličan, Mimović fantastičan, Korejac sve bolji (ima miran pas, dobre kretnje unapred, danas je i presekao par napada, jedino me brine kako je izgledao u Norveškoj kada su ga pretrčavali, ali se nadam da je to bio samo loš dan). Drkušić osim sjajne defanzive ima i izuzetno precizan pas unapred (posebno kada pošalje loptu na krilo po zemlji). Vezni red deluje odlično, posle dugo godina imamo pravog zadnjeg veznog (Krunić). Elšnik možda nije toliko brz, ali je pametan igrač sa iskustvom igranja u reprezentaciji. Ivanić je i dalje mozak ekipe. Olajinka je napast, nema dribling, ali je fudbalski Branko Lazić. Silasove kretnje su sjajne. Duarte je izuzetno tehnički pismen iako danas nije bio na nivou, protiv Bodea je pokazao da može i verujem u njega. Radonjić liči na onog starog kojim smo bili itekako zadovoljni. Šerif je šeprtlja, ali imaće i on neku svoju ulogu zbog velike snage koju poseduje. Ostale ne bih komentarisao, jer su bili skoro pa nevidljivi. Da se ovaj Napredak otvorio malo, primio bi 5 komada. Zvezda deluje brže, bolje u kretnjama, preciznije u dodavanjima i videćete da ćemo biti odlični ove godine u Ligi šampiona, samo da nas zaobiđu povrede. Mislim da Miloje apsolutno zna šta radi i ko od igrača je za prvih 11, a ko da održi nivo u poslednjih pola sata igre. Sportski pozdrav!
P

Papps

pre 3 dana

Bravo za komentar. SVE tačno!
D

Da dodam samo...

pre 3 dana

Zaboravio si Dalcia, po meni je i on sasvim korektno igrao kad je zamenio Elsnika, dobra je i on opcija u veznom redu.
D

Desetka

pre 3 dana

Pavle Ilić MVP, najkorisniji igrač zvezde na utakmici sa Napretkom.
G

Galek

pre 3 dana

Prava je milina gledati kako igra Rade Krunić. Bravo Terza mađijo. A napolju -8...
G

Grof Chaki

pre 3 dana

Zvezda je igrala taman toliko koliko je trebalo za pobedu. Skoro 30 šuteva na gol, dominacija u posedu...Krunić i Silas su odlična pojačanja. Glazer se vratio,Delije na visini zadatka. Lepo veče na Marakani za +8 u odnosu na nk partizan komšiju Evropskog i Svetskog prvaka. Sledeća je Benfika, pobeda donosi jo 2,1M evra.
J

Još kad

pre 3 dana

bi pavle ilić moga da sudi u četvrtak,a u VAR sobi da sedi milanović,gde bi vam bio kraj.
J

Jug jug

pre 3 dana

Šta kvalifikuje novinara da ocenjuje igrače, ili ko? Samo jedan primer, golman Balević je imao 5-6 odličnih intervencija, koncentrisan, dobar nogom i novinar njemu 6,5?! Dečko je spasio svoj tim, bar za tri gola, 17 godina. E, moj novinar Mozarta.
G

Gorostas 2

pre 3 dana

Joj kada Sašo i Žilo dodju u našega Partizana, ode Zvezdi titula. Sašo i Žilo su magovi na fuzbal.
*

*Istina

pre 3 dana

"Ovako, može se reći da je posao rutinski odrađen. Igrači se nisu previše umorili, niti nervirali, s obzirom na to da su golovi postignuti na vreme da ne bude neizvesnosti i drame." Za to se pobrinuo ključni igrač pavle ilić
М

МИЋА ИВАНИЋ 4

pre 3 dana

МИЋА ИВАНИЋ 4 КАКО КИДА МИЋА ИВАНИЋ ОДАВНО ТРПА ВЕЋ БРАТ МНОГО ВОЛИ ДА ДА ГОЛ И ДА ДОБАЦИ МИЋА ИВАНИЋ. СУПЕР ПТО МЕ ИГРА ЗА ЦРНУ ГОРУ ВЕЋ МЕМЂОРА ПО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАМА У ПОДГОРИЦИ ДА ИДЕ. ТОП УВЕК ЈЕ СВЕЖ, МАЛО ОДМОРИ МЕЛАД УЂЕ КАД ЗАШКРИПИ МА МАРАКАНИ ПОЧИЊЕ ТУ ЈЕ СТО ПОСТО ЊЕГОВ ТЕРЕН БАКИ ТЕРЕН ЈЕ ЊЕГОВ СВАКИ
Г

Горостас

pre 3 dana

Нова три бода остаје жал за шансама неким али нека везе 2:0(1:0) то је то нова три бода идемо даље Бруно Дуарте почиње на клупи, спремио је Милоје специјал са Ендијаеом за Бенфику. Прошле године продор Букарија Ендијае даје гол Јанг Нојсима, сада Силаса пробија даје Ендијае гол. Биће лепо. Чуваће комплекси. Биће много лепо. Звезда ће да победи. Идемо даље после Милано. Интер Звезда. НИКАД ТАЊИ ИНТЕР СТО ПОСТО ПРЕ ДВЕ СЕЗОНЕ ФИНАЛЕ ЗАМАЛО ПРОТИВ СИТИЈА ДРУГИ, ЛАУТАРО НИКАД СЛАБИЈИ И МАРКУС ТИРАМ НИКАД ТАЊИ против Ђиге. Ђига Чува Тирама, Ако сачува Тирама иде директно у Енглеску у Арсенал за 29 Милиона следеће сезоне. ЛАУТАРО Дркушић и Спајић затварају то. Опасни су свуда али затварају Елшник Крунић немамо киксаре више као Гобеља пенал у Милану нема тога више. Звезда нерешено са Интером више кенстрсх од Милана онај Тео Ернандез
s

srbenda4ever

pre 3 dana

Ako si ovo posao pri zdravoj svesti nemoraš u lazu!
Г

Горостас

pre 3 dana

Звезда Бенфика па Интер Звезда па Монако Звезда итд овде је већ лига. А Милоје зна у Лигама плус имамо далеко бољу екипу него сезоне након Ливерпула и у Лиги УЕФА када смо испали из групе. Прошле сезоне баш отворена игра и много шанси, сада екипа усклађена против Бенфике нема повређених. Такмичарски оамкако буде има осам утакмица. И бод је велики као кућа. Скоро милион евра бод. Скоро три милиона евра победа.једна победа солидан као један солидан трансфер.плус продаја карти тв права све у филму прича ме још да се заради ту нисмо на лимити. Прошли пут Звезда Наполи 0:0 надамо се сада победи или нерешеним исходу, то би био фантастичан резултат. Звезда добија бодове ма листи на табели добијамо бод сигурно смо океј на табели одмах у првом колу. Победа ниннас лансирала у европску васиону. Овакав дуел се чекао 10 година Звезда Бенфика код куће. Победа би многи значила потпуном повратку у сам врх, нерешено да се борба продужава. Победа је стварно вишеструко значајна. Много чемлепо да буде на Маракани, победа бинбука супер. Опасан је ДинМарија има 37 имају и Отамендија прљавог ког ова атмосфера ложи они су Аргентинци долазе на европску Маракану. Си Марија је играо са ПСГ када је омаловажани Гобеља забоо голчину Ђиђију Буфону, комплекси су попуцали тада. Бенфика солидни име не може после као ово оно ето Порто мени има веће име ј последње време али Бенфика је сила ако Звезда победи биће свашта. Много смо се лансирали унапред.
Д

Дон јое редингтон

pre 4 dana

Нема ту да су били снслажљивији , или јеси или ниси играч, нема ту пола, значи нису за звезду , па сунце ти , ја кад сам играо , 90% шанси сам претварао у гол, једноставно инстикт, у делићу секунде пројектујеш који је најбољи ударац сходно ситуацији , кад се укаже шанса изненада или је створио кретњом , пријемом лопте финзом, само једна мисао као килер убити , ударац и гол само на томе је фокус, тај осећај кад осетиш да си у секунди машина строј најбржи компјутер на свету, 90%, је то погодак И мало је данас таквих играча,
Š

Šta kad

pre 3 dana

si igrao? Fifu 14?
G

Gooxy

pre 3 dana

Izvinjavam se,u kojim klubovima ste igrali?
*

*Hahahaha

pre 3 dana

Hahahaha "kad sam ja igrao 90% šansi pretvarao u gol" Hahahaha
I

Izvini

pre 3 dana

Benzema nisam te odmah prepoznao
G

Gorostasfudbalmagija

pre 4 dana

Zvezdin Mesi igrao Leković Mimović pa tu je bio i Ilic I Radonjic itd itd itd Zvezda razigrava srpske igrače voleli vi ti ili ne ima ih Jos mnogo i svi se rotiraju 2:0 MOZDA nikad ovakva ekipa ne bude igrala ista bas
V

VojaBGSenjak

pre 3 dana

Sta razigrava,po 15- 10 min. Posle nam djavo kriv kad odlaze.
G

Gorostad

pre 4 dana

Bruno Duarte uskoro na sistem spisku Brazila, 28 godina instant golgeter 8,2 ocenica mekana. Leković Stefan 7,4 ocena, izvini nisam te prepoznao. Rade Krunara i Elšnik 8,0 silasinjo 7,2 Miminjo 7,7 super ocene. Ndijae počinje protiv Benfike daje gol zapamtite ima da plačete na internetu. 2:0 za Zvezdu. Tu je i Glazerinjo. Olajnikica sasvim korektan fali gol ili asistencija neka. Dalcio moze smireno da zatvori pred kraj. Mesi startovao uarolao lopte zarolala se i cenagorostas
5

54kica54

pre 3 dana

Olainka,ocaj boziji

Marko Pavlovic

pre 3 dana

Duarte reprezentativac Brazila? Bato šta koristiš kada ti je ovako lepo. Daj i nama malo
G

Gorsotas

pre 4 dana

Da je pogodio Silas posle Jos jedan mogao bila bi fešta. Nema veze sad protiv Benfike ima da skrca. Plus Radonjic i oni nece bunker, Naser Djiga u prvoj Spaja isto Drkisic opasan Leković stvarno perspektiva bice Leković transfer u Bajern Minhen 5+ meleona plus 15 procenata od prodaje j Real iz Madrida. DEČKO kida realno u reprezentaciju treba odmah za Kalabića je Nesta.
D

Da je

pre 3 dana

baba imala onu stvar bila bi deda
G

Gooxy

pre 3 dana

Nesto tipa erakovica?
U

UranijumBojsi

pre 4 dana

Mladost Lučani u kv za Ligu Šampiona ali da se igra u Lučanima da se napravi njima stadion. Kakva su ekipica 20 godina izolovana Lučani ne mogu svaki dan da im rovare
G

Gorostad

pre 4 dana

Pobedi Zvezda ali jel ste videli kako je Sašo Lukić pozatvarao i bio kičmena moždina premocnoga Fulama iz Londonare?
G

Gorostas

pre 4 dana

Zvezda šesnaest nivoa iznad naše lige. Porastao je kvalitet naše lige ali nedovoljno, svi treba da uče od Zvezde.
M

MomaBar

pre 3 dana

I sa ovom kupovinom smo slabi za Evropu. Mozda neke kuci dobijemo...mozda.
d

dona19888

pre 4 dana

Benfika je jača od Zvezde bar 10puta...ono večeras kako su igrali presing igra u polju. Napadacki fudbal
G

Gorostas

pre 4 dana

Od kada je uveden Var Partizan ne može više da krade.

Fuenlabrada

pre 3 dana

Da.....a zvezdana može.
N

Nik Sloter

pre 4 dana

Ali ovaj Ne Daje je majstor promasaja.Koliko vec puta sa gol linije ili pola metra,promasuje ceo fudbal.
N

Nije

pre 3 dana

on kriv.
O

Odlučite se

pre 4 dana

@donVitoCorleone' Moramo neku godinu da istrpimo lepu igru u našoj ligi. Sva su oružja uprta u Ligu šampiona, a i zašto se onda ne bi čuvali na domaćoj liga utakmici. Realno ne treba nam toliko da se trošimo. Ako uspeju, eto nama radosti u LŠ. Ipak, vreme ne radi za nas, imamo 3 nova važna igrača, kvalitetna, ali ne u igrama, plus manjak utakmica u nogama, a Benfika kako vidim šok terapija urodila plodom. I na kraju, pa treba doći na Marakanu i igrati u rupi, okružen hiljadama delija koji pevaju zajedno, ma biće dobra utakmica
J

Jova1245

pre 4 dana

Kolko su bolesni navijaci titovih blizanaca.Ne znas ko gori. A tradicipnalni penal za zvezdino vodjstvo naravno nepostojeci. Trebas bas pglu da budes i tardre da tvrdis da je bio, lepo se bidi da se od tela lopta odbija u ruku. Po pravilima to nije penal!
m

milisav kekez

pre 4 dana

pa naravno kada je god treba tuje sudija da sfira penali za zvezdu ali zato kada počneš liga od šampijona tamo nema da im pomagaju sudijre zato završu na poslednjo triesdrugo mesto na tabelo zadnjo mesto od svih klubovi u evropu ko prošle sezonu pa tamo služu za popravljanje go razliku djabe se nadate nemožu nikaga da pobedu će osvoju nula bodovi u grupi
r

rrrr

pre 4 dana

Zar je moguće da si to napisao,da je Zvezda osvojila ,zadnje,32.mesto od svih klubova u Evropi?Pa to cak ni vama nije uspelo svih ovih godina.
M

Milence Pilence

pre 3 dana

Milisav Kekez...Da Ćiko tebi nešto kaže ... Slep si i mnogo te grize ljubomora..,da ne upotrebim izraz "zatucana seljaćina".. Ovi tvoji nažalost nisu protektirani od sudija😉... Al ih često pune,kao da je upitanju vaterpolo,a ne fudbal🤷‍♂️.. I baš zbog Vas, Vaših... Što su toliko nesposobni,što tonu i doživeljavaju veliki pad,a nakacili se na Zvezdu... Nebi li i nju gurnuli u provaliju,da im je lakše🙈🤣🤣.... Al ko ce tebi glupom dokazati i otvoriti oci... SVI MI,NAVIJAĆI,BI ŽELELI, DA SE U LŠ,LE... POBEĐUJE,SKUPLJAJU BODOVI,DA MI PUNIMO NEČIJE MREŽE,ALI... U LŠ SU 90%EKIPA ZVERKE.. SAM SISTEM KVALIFIKACIJA DOPUŠTA,DA TIH PAR POJEDINIH "SIROTINJSKIH" KLUBOVA USPE DA SE PLASIRA TU.. A U EUROPI TREBA POKAZATI VIŠE... BEZ JAKE LIGE,SA PRODAJOM POLA TIMA SVAKE SEZONE,SA NEISKUSTVOM,PREVELIKIM APETITIMA, OCEKIVANJIMA SA LJUDIMA, NAVIJACIMA.. KOJI SAMO ZNAJU DA PLJUJU, KRITIKUJU.. ZABADAJU NOS.. DA POKAŽI SVOJ MALOUMNI TALENAT... USTVARI.. NISU TO NAVIJACI... NEMA OBJAVE,POD KOJOM KAO PAS NE PIŠNEŠ ZA TU 32 POZICIJU I KAO VRECU ZA KLEPANJE.. PO CEMU SE TI MOŽEŠ DA POHVALIŠ??.. VRTANJEM PO NOSU?? ĆEŠKANJEM PO MUDIMA?? DA MNOGO VOLIŠ,DA JEDEŠ G*VN*?? JESI SAD SRETNIJI,KAD SI POMENUO TU VRECU ZA NABIJANJE... RAZMISLI UZ ☕, AKO IMAŠ CIME... BUDI MI DOBAR... VALJDA I TEBE SRECA POGLEDA.. PA DODJEŠ PAMETI.. DOK SI JOŠ TU.. MEĐU NAMA😇🤗
B

Bravoo

pre 4 dana

Cestitke braci iz Kumanova na jubileju, 15 godina. Krunic me pozitivno iznenadio, Radonja je majstor koji je i za tih 10 minuta pokazao vise od Olajinke recimo. Jos kad udje nabrijan bice jos produktivniji.
O

Oponent

pre 4 dana

Nije dobro, uopste... Pavlika Ilic je ljudi u debelom skripcu cim mu je dodeljena miljenica rezima za sudjenje... Avaj, ne hajte, posle "dobro" odradjenog posla ce Pavlika od "velikog vodje" dobiti pozamasan kes i avionsku kartu u prvoj klasi na neki novi seminar po Africi... Kad bude iscrpeo resurse vratice ga "veliki vodja" i opet castiti sudjenjem u vecitom derbiju... I tako sve u krug...
Ц

Цзв-Нс

pre 4 dana

Браћо само храбро у четвртак да победимо Бенфику...Родић,Катаи,Канга,Деганек ни на клупи већ 2 коло?
P

Podrska za Upravu

pre 4 dana

Vec iz ove prve utakmice se jasno vidi kao dan da je Zvezda vec sad sa ova Extra 3 pojacanja Radonjom,Silasom i Krunicem za 60% Jaca nego sto je bila u utakmici protiv Bode-a i na pocetku prvenstva! A gde su sad one botine i "strucnjaci" iz fotelja koji su kmecali ovde i pisali danima "Nikad neće za nas zaigrati bolji igrač od Hvanga.. Terza odlazi bla bla" sad ih Nema Nigde da se jave u opste,pobegli u rupe,toliko o njihovom znanju fudbala! Puna Podrska za Terzica i Upravu sa Severa od pravih navijaca! 👍
M

Miror

pre 4 dana

4.20 kvota na Zvezdu, Benfika 1.85. Svima je jasno sta ce biti.
s

stavi sve na

pre 4 dana

Kec ko kuća
M

Monteroo

pre 4 dana

Šta misliš što su promenili format LS ...Šta će tu sve biti neće ti biti dobro...kao nba regular season...
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

Na Liverpul je bila kvota 1.25 pa su dobili ovde šupalj nos do iza glave.
M

Metla 8-0

pre 4 dana

Jel zna neko a kad je zadnji put 🧹-lizan osvojio zadnju titulu u fudbalu i igrao zadnji put u LS,nesto ne mogu da ih nadjem u zadnjih 40 godina nigde na fudbalskoj mapi!
6

6 zvezda

pre 4 dana

Je jedan jedini p.ilic
K

KG1923

pre 4 dana

Po meni, Pavle İlic bolji od Silasa.
N

Nebitan10

pre 4 dana

Kad vidim Mladost druga na tabeli nije mi dobro, ali ajde niko ne moze gore od Partizana
S

Streptomicin

pre 4 dana

Sta kazu grobari? Da li je bilo regularno sve?
G

Gost1979

pre 3 dana

Kad sudi Pavle nema greške, sve regularno.🤣🤣🤣
Z

Zelen

pre 4 dana

Neka Terzic vec jednom zapreti izlaskom iz lige jer se cisti penali sude Cz dosta je bilo da se sudije pridrzavaju pravila samo da ne bi kmekavci i cmizdravci preko puta lili suze a oni sami trazili war pa sada lazu kamere kao po obicaju,,,,,
G

Grobarcina

pre 4 dana

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primili smo u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala,ovo treba zabeleziti u knjigama da deca izucavaju u skoli!
s

srpska liga

pre 4 dana

da dosadno je igrati bunker protiv zvezde..nasi momci odu u madrid i napadnu presingom real..u gostima sakriju loptu sitiju..na meaci interu..jedino se ne snalaze na vestackoj podlozi..zbog predinjene tehnike..pa pa krunic ima vecu platu nego sto vredi tim napredka itd..
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

Kao navijači sam zadovoljan pobedom, ali ako realno bez ostrašćenosti (mada je kod mene teško bez ostrašćenosti) sagledam stvari, sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo protiv bilo koje ekipe u ligi šampiona. Ali ako budemo igrali kao protiv Boda ovde, a znam da možemo čak i bolje od toga, onda možemo lep broj bodova da osvojimo u ligi šampiona. Što se tiče novih igrača, kod Krunića se vidi veliko iskustvo igranja u seriji A, vidi se kvalitet. Što se tiče Silosa, nenormalno je fizički jak i ima tu startnu brzinu, taj prvi drugi korak kada krene u trk je dosta brzo, ali se vidi da mu treba vremena da se privikne na Zvezdu, mislim da će biti ozbiljno pojačanje. Radonjić nije spreman, jer je izgubio ritam jer dugo nije igrao. Seol definitivno ne može da igra levog beka, svaki put premešta loptu na desnu nogu i izgubi par sekundi što je dovoljno da ga protivnički igrač pokrije, to možda ovde može da prodje, u ligi šampiona to neće proći. Videćemo šta će biti.
S

Streptomicin

pre 4 dana

Odakle ti to da cemo ovako da igramo u Ligi sampiona?!? Mislis da se isto igra protiv Benfike i protiv Napretka?
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

@Streptomicin. Vidi dečko, ja sam tu pa sam tu, na svakoj utakmici na stadionu, ali zbog toga to si ti napisao, stadion je maltene prazan. Kada Zvezda bude igrala u našoj ligi kao što igra u Evropi, sa tim žarom, sa 100 posto angažovanja, biće i mnogo više ljudi na Marakani.
m

maharaja

pre 4 dana

Fudbalski znalče i pratioče LŠ, zašto misliš da se isto igra protiv Napretka i u LŠ? dva različita sveta. Dva različita pristupa. Za razliku čak i od 1991., ovde ima igrača sa LŠ u nogama. Ovaj put prolaz nije obezbeđen automatski, već je pobeđena jedna odlična ekipa, i to dominantno. Sačekaj da počne pa radi analizu.
G

Goust

pre 4 dana

Mrzelo me da se smrzavam danas, pa sam kod kuće sebi upriličio dupli program. Prvo odgledao Zvezdu, a odmah posle toga nastavio sa Benfika - St. Klara i bogami, neće nam biti lako u četvrtak. Večeras su odigrali sigurno najbolju utakmicu ove sezone i ako ih u Beogradu krene, naši momci će morati ozbiljno da zapnu. Seol pogotovo da se pripremi jer Di Marija radi kao singerica.
K

Kumovi Vrbas

pre 4 dana

Portugalci igraju bolje u gostima nego kuci, pogotovo evropske utakmice. Vi Benfiku ne mozete da dobijete ni u najvlaznijim snovima. Bice veliki uspeh ako osvojite bod protiv Stutgarta kuci, sve ostalo porazi
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

A vi kao TE ahahaha ahahaha. Mislim kako TE prošli u Evropi.
S

Streptomicin

pre 4 dana

To ste rekli i za Bode, hehehe
K

Kumovi Vrbas

pre 4 dana

Streptomicin @ Bode od 30 milki i Benfika od 330 milki su isto? Portugalska liga je isto sto i Norveska verovatno. Benfika koja tradicionalno svake godine igra LS, i vise puta se desilo da prodje grupnu fazu LS da bude kao Bode, ti treba da se lecis. Vi cete biti gori nego prosle godine.
O

Oni

pre 3 dana

mukice bez pavla ilića ni Napredak ne mogu da dobiju,a ti pominješ Benfiku.
l

lion zion

pre 4 dana

ovaj sila na krilu ko da je bolomboj.ogroman lik za krilo.mucno za gledati,jedino sam i gledo godinama kao i dejan savicevic ,zbog Kataia.zvezdina publika voli majstore.vise mi nije zanimljivo nista,dosadni bunker po neka fora radonjica i mimovica ostalo negledjivo.magiko vrati se sve ti je oprosteno.ne znam ovaj mali " mesi" ostali su kreativnost level veljko simic sto rece neko.KATAI NA TRIBINAMA JE JERES!!
F

Familija

pre 4 dana

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
D

Djapex

pre 4 dana

Duarte je odličan kad igra u tandemu sa Serifom.. jer je tip igrača koji voli da učestvuje u igri, zna da asistira, ali onda ga nema gde treba da bude špic.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 4 dana

Ne znam koji sastav Milojević izvodi protiv Benfike ali po ovome što sam ja večeras video i kako je koji igrač odigrao biće to kao i reprezentacije što igra 1-3-4-2-1 Glazer-Điga,Spajić,Drkušić-Mimovič,Krunič,Elšnik,Seol-Olajinka,Ivanič-Silas Džabe se ovde raspravlja u vezi Duartea i Šerifa nijedan od njih neće biti starter. Na stranu njihove vrline i mane a imaju ih i jedan i drugi. Silas je večeras sve igrao a najmanje je igrao desno krilo koje je trebao da igra. Kod Milojevića krilo treba da igra i odbranu a Silas je igra proforme radi što su i pisali analitičari da ne želi nešto naročito da se trudi da se vraća nazad i juri protivnike bekove. Radonjić nema snage da igra 20 minuta i tu je kraj priče, biće spreman da igra za jedno mesec dana. Krunić je taktički jako pismen igrač, puno pismeniji od Hvanga koji je trčao u prazno i umarao se i gubio koncentracije. Krunić će puno značiti Zvezdi u nekim stvarima koji nemogu da se vide golim okom. E sad još nešto u ovom prepiranja za Ndiaja i Duartea,Duarte je školovaniji fudbaler i puno bolji tehničar ali danas kao i u prethodnim utakmicama gde je bio starter potpuno bezopasan po gol, kao što Šerif odvlači igrače svojom kretnjom i pravi višak u prostoru tako i Duarte vraćanjem i dobrim pasovima može da napravi višak i spoji saigrača sa golom. Endiaj je direktnije i veća je opasnost po gol i češće ulazi u šanse, takođe je i življi i borbeniji. Endiaj zbog svoje tehničke neobučenosti ima mali procenat realizovan šansi, dok Duarte zbog svoje neborbenosti i ležernosti ne ulazi u šanse. Postoje periodi utakmice kao da ga nema na terenu. Tako da bi za nas najbolje bilo da imamo napadača koji bi imao sve najbolje i od jednog i od drugog i da nema ništa od njihovih loših osobina ali takav košta jako puno i verovatno igra u ligi petice. A za sve ove što Šerif u gledaju bukvalno sve loše što uradi na terenu, Da li ste danas videli kako je Duarte primio povratnu idealnu loptu od Silasa na 10 metera od gola potpuno sam, odbila mu se od noge kao od kamena prilikom prijema. Niko to ovde nije napisao a za Šerifa bi se pisalo naveliko. I jedan i dugi imaju nedostatke ali su naši igrači i dajte im podršku. Samo ću još ovo napisati jer vidim da niko ne piše. Za sve tri Napredkove šanse direktan krivac je Leković, Petković koji je za dve glave niži od njega nadskače ga i šutira glavom, drugi put ga pretrčavali kao da ga nema i sreća što lopta stiže do Glazera jer je Leković u padu krenuo rukama da hvata loptu ili noge Petković i da pravi penal. U drugom poluvremenu prilikom pokušaja prijema dao je loptu u for igraču Napredak i spojio ga sa golom. Protiv boljih ekipa bili bi surovi kažnjeni za njegove greške.
P

Poslao

pre 3 dana

Šerif opet ko na prošloj utakmici promašio celu loptu..Nikakvo racionalizovanje kroz tvoje pisanje tu ne pomaže
L

La88

pre 4 dana

Nego,vas komentar na doktorsku partiju Lekovica..? Pod hitno ga ubaciti da se kali i dize cenu u Ligi sampiona!
G

Goust

pre 4 dana

Jel' si ozbiljan?
C

CDKG

pre 4 dana

Kako ce da svrbi guza protiv Benfike hahaha. Bice to prava poslastica!
S

Streptomicin

pre 4 dana

Kao protiv Lugana? Ili Genta? Hehehe, kako je na moru? Jel topla voda?Jel traje sezona kupanja?
R

Raša P

pre 4 dana

Došli kupači da gledaju Zvezdu koja se priprema za LŠ. Razumem ih jer smo im dali vođe navijača pa ih povuče nostalgija. Igra mi izgleda brža i tečnija. Odlično pripremljeni i smireni. Mimović i Seol sve bolji a Drkušić, Krunić i Silas pravo osveženje. Ma biće to sve OK!
Z

Zvezdin sudija

pre 4 dana

Ko delegira ovog Pavla Ilica da sudi Zvezdi pa on je neverovatna lopovcina!
E

Eseks

pre 4 dana

Duarte nije klasican spic vec poluspic kome treba razbijac pored i tesko mu je kad je sam gore.To se ne vidi toliko u nasoj slaboj ligi.U LS moze da bude lazna devetka i da proigrava Silasa u kontrama..Sve u svemu imamo cemu da se nadamo protiv Benfike
e

etooo

pre 4 dana

Evo benfika 4:1 znaci svi protivnici zvezde u LS u u formi, znaci nemamo sanse.
E

Eseks

pre 4 dana

Da bi se necemu nadali moramo poci prvo od sebe i svog tima..Imamo top golmana,Mimovic i Seul odlicni,Drkusic i Djiga su stoperi za lige petice,Krunic preiskusan,Elsnik borac i trkac,Ivanic dize formu,Silas ubica...U LS nam treba N Diaje jer je isto fajter,jedino levo ne znam dal je bolje da igra Milson ili Olajnika,prvi je bolji tehnicar i brzi je a drugi je prava napast za protivnicku odbranu...Dobijamo Benfiku!!!
H

Hannibal

pre 4 dana

Zvezda neuporedivo bolje igra sa Šerifom nego sa Duarteom. Uz sve nedostatke, Šerif mnogo bolje prati igru, mnogo se bolje kreće i otvara, tako da mi se čini da je vreme da se vrati u startnu postavu. Niko me od novajlija nije oduševio, pa ni SIlas, koji je u nekoliko situacija morao bolje da reaguje, mada se vidi da je odličan igrač. I dalje tvrdim da je odlazak Hvanga ogroman problem i da se nedostatak kreativnosti na sredini neće nadomestiti Elšnikom i njegovom zamenom Dalsiom. Bili matori ili ne, Zvezda sa Kangom i Kataijem ima više suvog talenta na terenu. Kangine duge lopte i Kataijevi driblinzi definitivno daju identitet Zvezdinoj igri i uopšte ne shvatam zašto ih Milojević ne uvodi makar u ovakvim prvenstvenim utakmicama, gde ima mesta i za lep potez, šut sa distance, dribling... Žao mi je što Zvezda pod Milojem opet igra prilično ružan fudbal, s tim da je ovaj put i odbrana prilično porozna. Moguće je da će se ovakva Zvezda korektno pokazati u utakmicama Lige Šampiona gde vredi izvući remi, ali da igramo lepo - ne igramo, naprotiv. Prvi put u poslednjih deset godina sam prilično indiferentan kad Zvezda igra, jer ne prepoznajem igru koju sam uvek voleo da vidim, a koju su, osim domaćih igrača, umeli da iznesu i Kanga, Ben, Boaći, Le Talek, Donald, Sanogo...

VecaBg1971

pre 4 dana

Tebi nije dobro ali iskreno potrazi pomoc
G

GeOs

pre 4 dana

Sta li si ti gledao ?
P

PaziPricu

pre 4 dana

Coek promasio i loptu i prazan gol. Neka fala. 😬
S

Sky888

pre 4 dana

Radonja ima snage za 90 sekundi.

VecaBg1971

pre 4 dana

puno je kume

Aleksandar Trajkovic

pre 4 dana

Inace slazem se bekovi pocinju da na. Lice na nesto kad se onaj klinac oporavi bice ovo tim. Samo da ostanu makar 2 god zajedno.
B

Brankoni84

pre 4 dana

Silas je večeras bio malo jači od kisele vode.😁
P

Penal za Zvezdu!

pre 4 dana

Penal za Zvezdu, hocemo penal za Zvezdu, penal za Zvezdu, hocemo penal za Zvezdu! Penal za Zvezdu!

Aleksandar Trajkovic

pre 4 dana

Pa nije lose jedino malo odbrana bi brunula. Jbmg penal sviran je danas slican u englesnoj 2 ligi ... Videlo se da je sprecio loptu sa rukom. Silas, Radonjic ne plase se da sutnu ...
S

Samo pisite gluposti

pre 4 dana

Od kada je usao Serif Mimovic je imao prostora da radi sta hoce na desnoj strani, Oni sto nemaju pojma o fudbalu znaju samo da pisu i da pljuju svog igraca, Dok onog drugog Brazilca ne kritikuju uopste sto uopste ne ulazi u sanse u ovako slaboj ligi

VecaBg1971

pre 4 dana

Evo ga brat od Šerifa...samo ga on uporno jos brani a niko ne zna zasto...verovatno ni on sam
P

PlusMinus

pre 4 dana

Koliko nepismenih ima ovde? Rec je o igracima, a ne sudiji. Vecina komentara je kako je Ilic sudio (inace je sudio odlicno). Ako neko ima primedbu na penal i crveni karton, neka procita pravilnik i videce da je Ilic bio u pravu. Sto se igraca tice, odlicna partija Krunica. Sve je izuzetno mirno i sigurno odradio. Mozda je bio malo sporiji kada je Napredak imao kontru pred kraj meca, ali mu nije zameriti. Nema igraca koji tokom 90 minuta ne napravi gresku, a jedna nije nista strasno. Lekovic je bio kriticniji. Par puta je lose reagovao. Neiskustvo je u pitanju. Jeste imao par dobrih reakcija, ali je imao i losih. Mimovic odlican. Sve je bolji i bolji. Koreac se danas bas rastrcao i svuda ga je bilo. Svaka cast. Ivanic je stadard, pa ne treba nista reci o njemu
g

ghy

pre 4 dana

Pismeni, gde u pravilima pise, kada se igracu odbije lopta od noge i pogodi ga u ruku, da je penal?
S

Svabo

pre 4 dana

Mali Mimovic pocinje igrati kao mator 🙂
R

Realni arth

pre 4 dana

Cestitke na pobedu, zasluzeno, ai kakav naslov, uspesna proba??????!!! Kakva bre proba, iskreno za nasu ligu da, za LS, nema sanse da bilo sta uradimo! Svakako srecno Zvezdo, ali, meni ne izgleda tim da je spreman za jake tekme, I aman pustite mi komentar, ovo je treci komentar koji pisem!
b

bakarinjo

pre 4 dana

Resenje za nasu ligu ukinuti penale za sve!!Pa onda ko koga zajebe
!

!!!!!!!

pre 4 dana

Serif barem ulazi u sanse , sta ce nam Duarte? da sutira penale? pogledajte koliko je nevidljiv u domacoj ligi kako mislite da bude vidljiv u Ligi sampiona?
s

sve sve

pre 4 dana

ali od ovoliko komentatora ne verujem ni pola da je gledalo utakmicu...elem mali Mimovic sa 18 godina je bas dobar materijal uzasna steta sto je Nedeljkovic prodat i u napadu Mijatovic odlicna generacija plus Knezevic ima ih tu jos steta sto nisu mogli da bar malo sazre u klubu...
G

Gost033

pre 4 dana

opet penal i crveni za zvezdinog protivnika,sudije verovatno ako ne dosude penal ili crveni ne smeju da napuste stadion.
s

sigurno

pre 4 dana

Ne znam da li znas, rukom je zabranjeno igrati u sesnaestercu, kao i pokusaj da igracu slomis nogu.
M

Milence Pilence

pre 4 dana

I Vi ostali,kad budete igrali,stvarali prilike logicno je,da ce biti grešaka,i sviranih penala... A dok cimate bunkerice,ne ostane mnogo prilika za penaltike i crvendace... Ta jjedna kontra,dve... To Vam je sve🤭🙈😉🤣
R

Raša P

pre 4 dana

Kukali ste za VAR a sad muka što se sve vidi. Suđenje bez greške!
M

Mit

pre 4 dana

Meni je kao i uvek najbolji bio Pavel Ilic od svih Zvezdinih igraca
T

Ta cena

pre 4 dana

Pavle ilic najbolji srpski sudija 🔴⚪
R

Realan 2

pre 4 dana

Penal i crveni, skroz rutinski....
I

Iz sljivika

pre 4 dana

Silasov prvi meč... neozbiljno bi bilo davati bilo kakvu ocenu o njemu ali ono što je evidentno je da je TOTALNI DEŠNJAK i da mu leva noga služi samo da ne bi pao. Večeras ga je Milojević često slao kao drugog špica a Mimovića izvlačio na mesto krila. Mimović sve bolji, pun samopouzdanja, ove jeseni bi trebao da sazri kroz LŠ, pod uslovom da Milojević opet ne počne da gura Rodića pa desno baci Seola. Seol takođe sve bolji, vidi se da su nov tim i novi kontinent uticali na lošiji početak ali biće to sjajno pojačanje. Radonjić kao pušten sa lanca, željan lopte, igre, ali dok uđe u formu eto Nove Godine. Krunić ozbiljan igrač na centru. Elšnik po meni ništa bolji od Ilića i šteta što su on i Dalsio dovedeni samo da prave gužvu. Previše je tu igrača u vezi i na krilima a premalo na bekovima. Šerif je onu loptu promašio jer je golman skrenuo, dosta je trčao, borio se... Ipak bio bih srećniji da je i on prodat a na njegovom mestu da igra Silas. Tek ćemo za dve-tri evropske utakmice videti pravo lice ovog tima. Ova utakmica je poslužila da novi osete teren i da se odigra dovoljno za tri boda. Igralo se u jakom tempu celu utakmicu i ja sam zadovoljan.
C

Cirkus

pre 4 dana

Serif se posvadjao sa loptom. Ako je stvarno bila 5.5 miliona ponuda za njega ovog leta trebali smo odmah da ga prodamo. Ako ovako nastavi bice dobro ako ga za milion nekom prodamo.
n

nazoves terzu

pre 4 dana

i pitas ga da li je bilo ponuda i kolika..a ne ovako da mucis sebe danima..ili si imao predlog za neko pojacanje..

ДејвФранкфурт

pre 4 dana

Кад видим Мимовића и Сеула на земљи после фаула, оседи ми још једна длака на глави... Кажу добар прелазни рок, а ми треба целу сезону да издржимо на три фронта са два ипо бека, опет... Срамота. Пс: добра утакмица, Шерифе, шерифе, црни тићу...

Sakur

pre 4 dana

Procitas teks i nigde nema nista o skandaloznom penalu.Prosla utakmica protiv radnickog cist penal se ne svira za radnicki.Na svakoj utakmici zvezde bude bar jedna kradja za njih
a

as777

pre 4 dana

bas je skandalozan bio haha,jesi ti ozdravio,proveri...
n

nije bio penal

pre 4 dana

hoced reci da Santrac ilic i Terzic ne znaju kad je penal a ti znas..
M

Mrki, Zvezda im meće, u Ligu šampiona oni neć

pre 4 dana

A čita se svaki tekst pažljivo, i gleda se svaka utakmica šampiona, a? Oće to kompleks da učini čovečijoj podsvesti i psihi. Ne smem da potam kakvi su ti snovi noću.
G

Gerasim

pre 4 dana

Nemoj nam se sekirati 🤩
p

penal

pre 4 dana

Ruka u 16 je penal ako to ne znaš onda si glup kao qrc
f

fan89

pre 4 dana

sta je problem kod penala? prekinuo centarsut rukom, stvarno se ljudima svasta prividja...
r

rrrr

pre 4 dana

SkandalozniPenal ce biti sutra kada igra naj skansalozniji klub na svetu.
G

Gosttt

pre 4 dana

A sta je to skandalozno u penalu?
S

Sale84

pre 4 dana

Opet ti na zvezdinim vestima??? Pa moze li jedna da prodje bez tvog komentara??? A na vasim prozivas nas kako komentarisemo...hahahha kradja samo u vasim glavama i nigde vise
D

Drvo

pre 4 dana

Likovi koji su pisali "Nikad neće za nas zaigrati bolji igrač od Hvanga Terza odlazi" sad su u fazonu "Krunić bajo bolji od Bruslija" posle 90 min njegove neprimetne partije protiv....pazi sad...Napretka. Komedija ste keve mi Bosiljke. 🤣
K

Kup Ere Ojdanica

pre 4 dana

Prva stvar koliko nesrecan treba da budes da gledas Zvezdu,a druga stvar ako si vec gledao Krunic je od 107 dodavanja koliko je imao na utakmici 101 dao precizno ,sutra vi igrate sa Ofkom bice pakao sine,batali ti nas imas ti dovoljno svojih muka.
D

Drvo

pre 4 dana

Imao je precizna najjednostavnija dodavanja koja ne bi smeo da pogreši ni u ludilu na tom nivou, duge lopte je sve promašio. U odbrani par puta ispao kao iz voza. Navijam za Zvezdu, želim Kruniću sve najbolje, ali ovo je bila prosek partija, čak ispod. Nervira me kada ljudi ne koriste svoj mozak i svoje oči nego ponavljaju šta reporter koji veze sa fudbalom nema kaže. Razmišljajte malo umesto da prihvatate bezrezervno sugestiju svakog mediokriteta.
K

Kup Ere Ojdanica

pre 4 dana

Ta tvoja tanka prica da si kao ciganin i fudbalski znalac ne pije vodu sine od 107 dodavanja 101 precizno nijednu dugu loptu nije dodavao mozda jednu ali mozda nisam siguran,nijedan protivnicki igrac ga nije presao tako da dzaba si mi replicirao druze pocni da pratis neki drugi sport.
s

sta pricate

pre 4 dana

Sta likovi hvale Krunica kada nam je igrac napredka usao sam ispred gola dok glazer nije pokupio loptu
S

Salencenis018

pre 3 dana

Nista posebno Krunic
Z

Zelen

pre 4 dana

Jbg ne pobedismo minimu 10:0 pred Ls kada se uglavnom cuvaju noge I krece orkestirano kmekanje i cmizdrenje ovih iz bunkera koji su trebali biti ugaseni odavno da ima zakona,,,,
Р

Реално

pre 4 dana

Ако ћемо по правди, ви не треба да постоји те дуже од деценије. Друже, на страну пласмани у Европу, да ли си свестан степена криминала који вас је оживео. Буквално сте угасили Агробанку. Ништа вама држава није украла, вас су покрали ваши људи,које сте сами бирали. Управу Партизана је бирао ваш највећи навијач, са врло јасним циљем. Ниђе везе...
D

Drvo

pre 4 dana

Krunić klaj klaj, nije ovo vrljavi Milan bajo, mora to brže.
K

Krunic

pre 4 dana

je doneo ogroman kvalitet u veznom redu- agresivnost,postavljanje i mirnocu ..... Silas nagovestava da ce biti ogromno pojacanje,ali polako tek je dosao ...... Kada se vidi da se Radonjicu igra, kad mu Milojevic ,,namesti" glavu i ako bude 100 posto na terenu tesko protivnicima .....Mozda je to i rano reci,ali idu dve utakmice koje bi mogle da odrede sezonu .....Protiv Benfike se mora jednostavno poginuti,pa ako su bolji svaka cast-A potom derbi,koji je uvek derbi bez obzira sto Partizan nije u nekom ,,stanju".....
e

exe

pre 4 dana

Serif barem ulazi u sanse , sta ce nam Duarte? da sutira penale? pogledajte koliko je nevidljiv
D

Drvo

pre 4 dana

Igrač utakmice - Mimara.

Ујка Житко ПФК

pre 4 dana

Kako igra ovaj nikad jaci tim jos od barija update 3.2😂😂😂😂
S

Srbija Majka

pre 4 dana

Prejaka je ova Zvezda za ovu ligu...i to je ono sto nije dobro. Ova utakmica iz igraca nije izvukla ni 20% njihovih mogucnosti...a to u kontinuitetu nije dobro ni za jednog od njih. Tesko je iz ovakve lige teziti nekakvom rezultatu i napretku u Evropi. Ne zanimljivo i nimalo neizvjesno, odnosno neinteresantno prvenstvo, u kojem se unaprijed zna pobjednik a da ne pricam osvajac titule.

Sakur

pre 4 dana

Ahahahaha pa kada ste prejaki zasto kradete radnicki a sada i ove amatere?
p

pa vecina igraca

pre 4 dana

igraci se stredeli ali je Pavle Ilic pokazao svoj raskosni talenat..oduzima.namesta..asiststira jos da pocne da zabija bio bi u realu..
M

Milence Pilence

pre 4 dana

Sakur... Krademo zato,da Vama ispiramo mozak i razbijemo monotoniju🤷‍♂️
l

lolololo

pre 4 dana

Sto vise Ivanica pljuju to lik bolje odigra. Deluje kao da spava na terenu a izmislja pasove i golove. Pravi lider ekipe. Benfika neka padne... 💪
C

Cekicvoja53

pre 4 dana

Pretera ga. Nista posebno,usporeno da
p

pa kako

pre 4 dana

nece delovati tromo i usporeno kad je crmogorac i prosla sezona..
R

Rtnade

pre 4 dana

Koliko nasih ,domacih igraca igralo u postavi? Strasno!!! I nemojte racunati Ivanica on je crnogorac
l

lolololo

pre 4 dana

Ivanic je Srbin iz Vojvodine neznalice. Igra za CG jer su ga nasi odbili i to samo na kontu toga jer mu je valjda stric Crnogorac ili sta vec.
P

Paa

pre 4 dana

I Crnogorci su Srbi.
j

jedini

pre 4 dana

jedini Crnogorac u istoriji Backog Jarka..
e

exe

pre 4 dana

Serif barem ulazi u sanse , sta ce nam Duarte? da sutira penale? pogledajte koliko je nevidljiv

Bibras Natho

pre 4 dana

Odmah penal,pa crveni-da svima bude jasno Bolje na početku, da ne bude kasno!!!
N

NastaviDaPlaces

pre 4 dana

Barem je sudija svirao penal, a ne igraci Zvezde, kao neki drugi u neko drugo vreme...
D

Drvo

pre 4 dana

zaboravio si i da nam je svirao 15 kornera, sve nameštenih.
a

asuyb

pre 4 dana

sramota stvarno deset korners za poluvreme,sve sudija hahaha,odmori,idi na sunce
r

rrrr

pre 4 dana

Placite grobarcici,vas plac je muzika za usi

Ујка Житко ПФК

pre 4 dana

Na redu je Benfika AHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAH😂😂😂😂

Delija

pre 4 dana

Odmah posle Benfike dolazite vi 😉

Ујка Житко ПФК

pre 4 dana

@Delija Posle Benfike vam ide najteze gostivanje u Evropi.Tu ne znate vec 8.god za pobedu!😂😂😂😂 oce biti neki update pred derbi?😂😂😂😂

Delija

pre 4 dana

8 godina, ok a sta kazes na 18 godina? Pojela maca jezik? Posle vase evropske bruke ti si naso da se pravis pametan, 6 na tabeli, sutra ima OFK-a da vas reciklira!
U

Upitnik

pre 4 dana

Marija Serifovic loptu ne moze da pogodi
D

Drvo

pre 4 dana

Skinuo golman. Ništa on nije kriv u toj situaciji. Ko kaže drugačije nije šutnuo loptu u životu.
D

Deminaur

pre 4 dana

Najgora liga u Evropi

Delija

pre 4 dana

Pa ti prati neku drugu, sto je gledas? Objasni.
a

aaaaaaaaaaaaaaa

pre 4 dana

Gledam ovu Benfiku i ovaj Di Marija unistava ovog beka iz Santa Klare. Izbacio ga iz lezista, decu mu napravio. Nek je sa srecom Seolu, trebaće mu...
M

Mimovic...

pre 4 dana

Sve bolji i bolji!!!!
ш

шуми

pre 4 dana

смешна је ова Звезда за нашу лигу иако играмо очајно немамо конкуренцију ,исто ће бити и у европи јел са оваквом игром немамо шта да теажимо ,играћемо срамотни бункер и чекати контру а то бре не може да се гледа ,а џаба и контра кад у шансу уђе Ндаје.Тог који га је довео у Звезду треба га ухапсити јел је то урађено из лоше намере ,и слепац види да дечко нике за озбиљан фудбал
Z

Zelen

pre 4 dana

Jbg ne pobrdismo 10:0 pa takvi maloumnici odmah pljuju a ekipa cuva noge za tu istu Ls koju spominjes,,,,,
U

U prolazu

pre 4 dana

Kako Krunic nije igrao za Srbiju ostaje enigma. Odavno pismeniji igrač nije sletio u Zvezdu. Murinjo hvala. Posle dugo vremena postoji optimizam pred LS. Vidjecemo hoće li Milojević igrati sa Djigom ,Drkusicem i Spajicem kao trojicom pozadi a Mimovicem i Koreancem visoko. Ali šta god da uradi ovaj tim može da odigra dobru utakmicu sa Benfikom.
K

Komentator

pre 4 dana

Naravno da nije igrao kad je vedeta Đuričić morao pre njega
c

cr24

pre 4 dana

zato što je kasno došao u zvezdu, nesme se iz Donjeg Srema u teprezentaciju.
E

Enco Ferari

pre 4 dana

Penal crveni autogol. Cuveni klasik iz kuhinje zlezde lopovske
Z

Ze

pre 4 dana

Prijatelju ljubomora je bolest.
K

Komentator

pre 4 dana

Nemoj brukati slavnog izumitelja Ferarija
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 4 dana

Penal je cist, zago sto je ruka isla ka lopti, a ne obratno. Da je ruka bila nepomicna, ne bi bilo penala. Ovako ispravna odluka. Crveni karton zasluzen. Ako bih se nasalio, rekao bih da je mogla i krivicna prijava da bude pisana. A gde si ti video autogol, to mi nije jasno. Jedino ako je Ivanic igrac Napretka
B

Bas3

pre 4 dana

Max.5-6 hilj.naVijaca😊ja sam na stadion,tj.gledao sam utakmicu. Ima nas 4 mil.u Srbij, A nemamo 5-6 hilj.navijaca na utakmici🤨(osim derbija I evrope).
P

Pajajahaah

pre 4 dana

Jel Paja sme protiv Benfike da sudi?
K

Komentator

pre 4 dana

Da
b

banence

pre 4 dana

VI STE BRUKA...
D

Delija Brat Senjak

pre 4 dana

Tako deluje sve naštimovano i upakovano da jedva čekam da nam dođe Benfika da ih otkinemo. Šta da vam napišem o našem kapitenu Miću. Toliko je siguran i dobar momak da bih mu dao da mi čuva ženu i kuću dok sam na putu. Pored Drleta se niko neće naigrati fudbala ove sezone to je sigurno. Rale je stara kuka, jedan doktor i majstor fudbala. Mimi će biti top bekčina, znači to je to nema dalje. Za Ekija i njegove prekide nema leka ja bi reko. Glaz brat, kralj, izraelski ministar odbrane... Neka nas se losabonski orlovi plaše kao male mace.
D

Delija brat Senjak

pre 4 dana

Vidi se pečat velikog trenerskog maga Miloja, naš beogradski Klark Kent.
g

gregori

pre 4 dana

Mića, Rale, Drle, Glaz... Tvoja neka ekipa iz kraja, je li?
D

Delija Brat Senjak

pre 3 dana

To su moji bratići, volim ih ko svoju familiju.
S

Struka nam u qrcu

pre 4 dana

Ali ljudi pa mi i dalje nemamo napadaca ! Duarte nije usao u sansu za svo vreme koliko je proveo na terenu a o ovom buzdovanu Nedaje iluzorno je vise i trositi reci !

angry_chainsaw

pre 4 dana

Benfika kod kuće trenutno muke muči sa Santa Klarom, ta pobeda u cetvrtak bi nam značila mnogo - mnogo, 3 boda nakon I kola LŠ... Idemo na pobedu Miloje...
K

Komentator

pre 4 dana

Odličan meč, pojačanja će tek pokazati da su pojačanja. Rezultat je morao biti ubedljiviji po šansama, ali idemo daljee
Ј

Јосиф

pre 4 dana

Силас ако биде на ниво Букарија,било би добро! Круниќ на искуство може,док Радоња класични туриста,глава му порачала од алкохола,тешко да може више од 30 мин у домачу лигу.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 4 dana

Silas mozebi kje e i podobar od Bukari. Sepak ima iskustvo vo podobra liga i kako mu e prviot natprevar i seuste ne e priviknat na liga i klub, dobro igrase. Krunikj sekako najmiren na teren i bez dfugo kje ima golem pridones vo DZvezda od nego. Ne sum soglasen za toa sto velis za Radonjikj. Dobar e, ama kolku kje ima za nego mesto e golem prasalnik.
j

jovanczv

pre 4 dana

MIMOVIC OGNJEN, Piksi jel gledas???!!
R

Repac Plandište

pre 4 dana

Bice to sve dobro. Nazalost nema vremena za uigravanje ali kvaliteta ima a borbenosti sigurno nece manjkati. Uz pun stadion i vetar u ledja sa tribina nadamo se pozitivnom rezultatu. Sa ovim su se složili...
v

vulex

pre 4 dana

Ognjen Mimovic je klasa, najbolji srpski desni bek trenutno. Znam da je Kosta bas u centru paznje jer je zaigrao u PL ali mislim da je Ognjen bolji igrac.
S

Sekcija Lajkovac

pre 4 dana

Verni Evro navijači! Ne dolaze oni na stadion zbog Zvezde, nego zbog njihovih protivnika! Pada kiša, odmah Beograđana nema na Severu! 90 % nas na Severu su ljudi iz unutrašnjosti!
d

dosta lazi

pre 4 dana

Serif jeste promasio, ali je ponovo usao u sansu za razliku od Duartea koji je nevidljiv potpuno
+

+

pre 4 dana

Serif nije promasio, sve je uradio kako treba. Golman je taman toliko zakacio loptu da joj promeni pravac, i to je bilo dovoljno da on ne moze da je zahvati
B

Bolje

pre 4 dana

I ne uci u sansu i izvesti dobro penal i dati gol nego uci u sansu i promasi ti tu sansu sa metar
Ц

ЦЗ НС

pre 4 dana

Није му овај промашај на душу, голман је промјенио смјер лопте и оставио минимално времена за "хватање" центаршута!
G

GostKg

pre 4 dana

Nije Serif nista promasio, ako bolje pogledate videcete da je golman skrenuo loptu.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 4 dana

Serif uporno promasuje zicere, ali je zato jako koristan bokovima. Na sebe navlaci par igraca kada je okrenut ledjima golu, sto pravi prazan prostor na bokovima. Danas se to videlo u dva navrata. Jednom kada je Olijanka ostao potpuno sam levo i drugi put se isto dogodilo sa Mimovicem desno
G

Gostgost

pre 4 dana

Serif nije promasio, sve je uradio kako treba. Golman je taman toliko zakacio loptu da joj promeni pravac, i to je bilo dovoljno da on ne moze da je zahvati
Z

Zauvek zvezdaš

pre 4 dana

Šerif je iz ničega iščačkao loptu i špicom je uputio prema golu direktno u golmana a kod centaršut a Mimovića golman je zakačio loptu rukom i odbio je loptu i skrenuo joj pravac, maltene je skinuo sa Šerif ove noge. A ako već gledate svaki detalj kod Šerifa kako niko ne spominje Duarte ov prijem lopte kada mu je Silas vratio idealno loptu na 10 metera od gola gde je Duarte bio sam kao duh a lopta mu se prilikom prijema odbila od noge.
P

Poentaa

pre 4 dana

Koja je poenta da ovaj napredak uopste igra super ligu? Dosli na Marakanu da igraju bunker i da ne napadaju, komedija od ekipe.Zvezda lagano sa pola snage ipak igramo sa Benfikom sledecu tako da bice ovo sve dobro.
H

Hvalalepo543

pre 4 dana

Pa igrajte sami. Tj vi i blizanac. Pokupite sve od drzavnih para i igrajte sami. Kad se ionako sve zna unapred
Z

Zvezdale

pre 4 dana

Bravo Zvezdo.Ovo je bilo bitno rutinski da se dobije i da se niko ne povredi pred Benfikom.Nadam se da Seul nece imati posledice posle onog idiotskog starta igraca Napredka pred kraj
t

trtana

pre 4 dana

pola snage vi pola ilic
D

Delija NBGD

pre 4 dana

Rutinski. Ali jedna stvar je jasna i mora da se usvoji. Panjina Serif ne sme videti teren u ligi sampiona duze od 10 minuta. Decko je sve kredite ispucao. Teraj to na pozajmicu. Napred Zvezdo 🔴⚪🔴⚪
a

ajde ne lupetaj

pre 4 dana

Ti ces da mu kazes? koliko golova je Duarte dao golova na zadnje 4 utakmice iz igre?
V

Vidim

pre 4 dana

Da ce mo dominirati u nasoj ligi. Da silas nije bas jak sa levom nogom (propustio onu lepu sansu kad je bio sam pred golmanom).
Ф

Фочак

pre 4 dana

Раде Крунић класа! ❤️🤍💪
J

Ja tebi ti meni

pre 4 dana

To te ubedio drug komentator (zato i služi). Pogledaj dve šanse za Napredak,pa vidi kako je i šta je odigrao Krunić. I najbitnije,igrao je protiv Napretka. Vreme će pokazati i Evropske utakmice,a ovo je igrao i Čaušić.
Ц

ЦЗ НС

pre 4 dana

Вечерас је стварно одиграо одлично, ипак ће класу морати потврдити против много јачих противника!
V

VojkanS.87

pre 4 dana

Zasto klasa? Sta pokazao
D

Drvo

pre 4 dana

Danas ništa posebno.
Ц

ЦЗ НС

pre 4 dana

VojkanS.87@ За оне који виде и цијене само играча који постигне гол није показао ништа. Владимир Југовић је за лаике био најпотцјењенији фудбалер "златне генерације" ЦЗ, а у ствари најјача карика на средини терена. Е, баш вечерас ме Раде Крунић подсјетио на Југовића у најбољим издањима (мада квалитет противника није право мјерило како ни његовом учинку тако ни осталих играча ЦЗ)!
D

Drvo

pre 4 dana

Podsetio na Jugovića 🤣 Jugara bio jedan od najbržih igrača sa loptom, Krunić danas skandalozno spor. Dobra tehnika, ali još nije ni nivo Hvanga. Nama je u eredini najvažnije protiv ovakvih protivnika da lopta ide brzo. Vi koji samo slušate šta reporter kaže, a lik se razume u fudbal manje nego Darjan, dakle koliko i Karleuša. Spor spor spor sa loptom u nogama. Hvang je recimo znao gde će sa loptom i pre nego je primi.
S

Sky888

pre 4 dana

Samo mi reci u cemu si video tu klasu? Dodavanja ti meni ja tebi?
G

Gostgost

pre 4 dana

Lagana pobeda. Steta samo sto su tastatura strucnjaci naterali ove nase iz Zvezde da prebace Endiajea na klupu jer izgledamo dosta bolje i energicnije sa njim na terenu. Treba on i Duarte da igraju zajedno koliko je to moguce. Ovako smo samo od igraca koji je bio u formi i davao gol ili dva na svakoj utakmici napravili igraca van forme, a Duarte kad igra sam ne moze da donese dimenziju igre koju moze Endiaje. Steta sto komentari toliko uticu na ove nase...
D

Delija NBGD

pre 4 dana

Ajde bre vise prestani botovati. Lik je drvo i kraj. Skapiraj DRVO. Gori napadac nije igrao u Zvezdi. I jos je placen 5 PET miliona bre eeej!!!!!!!!
h

hahahhaa

pre 4 dana

pa decko je opet promasio zicer, tj.loptu sa metar od gola
S

Sta bre

pre 4 dana

Sta pricas ti? Covek masi loptu i ne ume da doda igracu do sebe
k

krtolica

pre 4 dana

Palis masu a? Ja odavno ne videh nekog manje talentovanog za fudbal...kako je ovaj lik dospeo do profi nivoa, to je misterija univerzuma
G

Gostgost

pre 4 dana

Ima iznenadjujuce dobru statistiku za "drvo", kako to objasnjavas? I da, igrao je gori napadac - Kulibali.
@

@Delija

pre 4 dana

Ruku na srce, Kulibali je neprevaziđen
G

Gosthost

pre 4 dana

Ima iznenadjujuce dobru statistiku za "drvo", kako to objasnjavas? I da, igrao je gori napadac - Kulibali.
G

Gostgost

pre 4 dana

Ima iznenadjujuce dobru statistiku za "drvo", kako to objasnjavas? I da, igrao je gori napadac - Kulibali.
G

Gostgost

pre 4 dana

O ovim strucnjacima pricam, sto donose sudove a da nisu ni videli lepo situaciju. Kad nekog ne vole pljuju, kad nekog vole, sve je oprosteno.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 4 dana

Bili bi odlican tandem. Takodje bi i Drkusic, Spajic i Djiga bili odlican tandem i onda bi se igralo bez sredine ili bi na teren istrcalo 15 igraca
G

Gost1979

pre 4 dana

Još da može da računa na Pavla Ilića protiv Benfike bilo bi ludilo.
d

d. g.

pre 4 dana

Čuvamo ga za vas pošto ste vi prejaki🤣🤣🤣🤣🤣
c

cv

pre 4 dana

ma divno jedva smo i napredak dobili 2 0
N

Niste vi

pre 4 dana

jedva dobili Napredak... Vi igrate sutra!!!
b

bolesno

pre 4 dana

samo se za zvezdu gleda i analizira penal nikad za jsd
l

lzzzr

pre 4 dana

Bice to odlicno ako sudi Paki Ilic nas... Proslo kolo crveni, danas i crveni i penal.. Kakvo pojacanje, svaka cast Terzinjoooo madjijoo nasa, mmm sendvicic mmmm
G

Gostgost

pre 4 dana

Je l bilo nesto sporno mozda? Ili ne yreba da se primenjuju pravila da biste vi Grobari bili zadovomjni?
1

11212

pre 4 dana

По коментару може да се закључи да или много мрзиш Звезду или ниси гледао утакмицу... Не просипај се, чист пенал, а за црвени је мало фалило да му сломи зглоб, тако да не знам шта покушаваш да постигнеш
V

Vrlo lagana

pre 4 dana

Vrlo lagana utakmica, najbitnije je da se niko nije povredio.Silas i Krunic klase, Radonji se bas vidi da mu se igra fudbal.HRABRO
K

Keket

pre 4 dana

Ali serif sta radi, pakao
0

090

pre 4 dana

ALI ŠERIF...OVO SA NJIM JE SKANDAL
l

lupet

pre 3 dana

Brat moj loptu ne ume da pogodi, kakva greska sto su njega ostavili, a Pumu prodali, mislim da bi ovaj drugi bio korisniji, ume bar loptu da primi ako nista drugo. Dugo nisam video fudbalera kao Serif, toliko neartikulisanosti u jednom coveku.
G

Gost111

pre 4 dana

Mali Mimovic dobio na samopoizdanju i poceo bas dobro da igra. Silas se vidi da zna ali ne moze on protiv ovakvih ekipa da pokaze ono zbog cega smo ga doveli to ocekujem u cetvrtak. Hvang ce nam bas faliti, ne znam sto danas nije bio ni u protokolu za fejnord.
h

hepek

pre 4 dana

Porodila mu se supruga...
G

GeOs

pre 4 dana

Rade Krunic je kvalitetniji , i necemo osetiti odlazak Hvanga.
N

NN3

pre 4 dana

Hvang je odigrao dve teške utakmice u 5 dana za Koreju, drugu pre 4 dana u Omanu ceo meč, ranije protiv Palestine 87 minuta, verovatno nisu hteli da ga odmah isforsiraju i da je dobio slobodan vikend jer je tek prekjuče stigao u Roterdam. Najskuplje im je pojačanje ove sezone, biće u startnoj sledeći meč sigurno.