Stanojević (©MN Press)
Stanojević (©MN Press)

Stanojević od srede za komandama Parnog valjka, Uroš Momirović ulazi u UO

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.06.24. | 11:01

Još jedan biznismen se uključuje u vođenje Partizana

Sve je dogovoreno, Aleksandar Stanojević će biti trener Partizana u naredne dve godine, ali promocija se još nije desila.

Razloga za alarm nema, pošto će Stanojević svoj treći mandat na mestu trenera crno-belih početi u sredu. Za tada je zakazana promocija i novi početak Parnog valjka sa novim-starim trenerom.

Izabrane vesti

Dolaskom Stanojevića promeniće se i veliki deo stručnog štaba. Od dosadašnjih članova ostaće Marko Jovanović i Miša Filipović, dok će iz omladinskog kadra biti prekomandovan Đorđije Ćetković. Nova lica biće Branko Vukašinović, Radomir Koković, Milan Kuljić i Aleksandar Kirovski kao trener golmana.

Pošto je sve bilo danima na čekanju, dok Stanojević nije rekao „da“, reklo bi se da malo kasni prelazni rok u Humskoj. Ili makar kasni u odnosu na konkurenciju. Jedino novo lice je povratnik Đorđe Jovanović, špic, koji je stigao iz Bazela na jednogodišnju pozajmicu. A, blizu dolaska je bosanski reprezentativac Nihad Mujakić. Prva ponuda za vezistu TSC-a Ivana Milosavljevića je odbijena, no tu Partizan neće stati. Traže se i levi bek, verovatno i desni bek, zadnji vezni, krilo...

Biće interesantno videti kako će Stanojević sve to da uklopi uz limitirajući faktor da će od naredne sezone, izvesno, morati da budu dvojica bonusa na terenu. A, Bojan Kovačević nije oduševio u minuloj sezoni, dok je Samed Baždar pred izlaznim vratima, ako gledamo one koji su imali opipljiviju minutažu.

Nova lica polako stižu i u upravu Partizana. Najavljen je dolazak Milije Babovića, Ljubiše Tumbakovića, a kako saznaje Mozzart Sport u Upravni odbor ući će i Uroš Momirović, vlasnik kompanije „Mona“.

Za njega kažu da je veliki navijač Partizana, što on nikada nije ni krio:

„Partizanovac sam, ali nisam od onih koji mrze Crvenu zvezdu. Mona je sponzor i Zvezde i Partizana u fudbalu, tu vidimo i njihov i naš interes“, rekao je Momirović nedavno u jednom intervjuu.

Točak promena je pokrenut u Humskoj, ali da li će to biti dovoljno da Partizan krene s mrtve tačke, da li će to odobrovoljiti navijače, koji najavljuju proteste za naredne dane...


tagovi

Aleksandar StanojevićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara