Zvezda pronašla zamenu za Glazera

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 17:44

Crveno-beli dogovorili dolazak Marka Ilića

Crvena zvezda je prošlo i ovo leto iskoristila za remont među stativama. Pre godinu dana, napravljen je pun pogodak angažovanjem Omrija Glazera, koji je ubrzo postao neprikosnoven na gol liniji, a ovog leta su Marakanu zvanično napustili iskusni čuvari mreže Milan Borjan i njegova dugogodišnja alternativa Zoran Popović. Crveno-beli nisu dugo tražili zamenu za izraelskog čuvara mreže, pošto je postignut dogovor sa Markom Ilićem.

U pitanju je nekadašnji golman Vojvodine i Voždovca, koji je proleće proveo u norveškom Sarpsborgu, kao pozajmljen igrač Kolorada. Pozajmica mu ističe 15. jula i istog dana će potpisati za Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

Ilić (26) je u Sjedinjene Američke Države otišao iz belgijskog Kortrajka prošlog leta za obeštećenje od 1.400.000 evra. Imao je ugovor do kraja 2025. godine, ali pozivu s Marakane očigledno nije mogao da odoli.

Rođeni Novosađanin je branio u svim mlađim reprezentativnim selekcijama, a stajao je i na golu senirskog tima Srbije protiv Jamajke u julu 2021. godine. Sanjao je i da se nađe među putnicima za Mundijal u Kataru, ali to nije bilo realno.

Ilić je na golu Sarpsporga stajao 12 puta u svim takmičenjima i primio 25 golova.


tagovi

Marko Ilić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara