©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Kako pametno i berićetno iskoristiti pauzu na Euru

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 23:26

Pročitajte ko vam je doneo novac 27. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

PAKTAHOR – BUDJONKOR (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 1:0

Malo slabije obavešteni o uzbekistanskom fudbalu pomislili bi da je ovde u pitanjui bitka za najviša mesta na tabeli, pošto su se sastali tamošnji najpopularniji klubovi. Ipak, samo Domaćin se bori za gornju polovinu tabele, dok gost džedži na mestu od dna.

LILESTERM – KRUM (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 2:1

I u Norveškoj je tradicionalno fudbal aktivnost koja se isključivo igra leti, pa otud i lige tokom Eura u Nemačkoj. U svakom slučaju, rto prilika za klađenje i uzimanje love dom čekamo osminu finala Eura.

REPAS LAHTI – NIS (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:2

U toku je i sezona u drugoj finskoj ligi, poznatoj pod nazivom Kakonen. Bilo kako bilo, dosta igrača je odabralo danas u Mozzartu baš ovaj tip i nije pogrešilo. Mada beše napeto!

KARLSKRONA - LODE (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 7:2

Detalj iz nižerazrednog švedskog fudbala i dokaz da se može, osim konačnih ishoda, gađati i nešto šire pri klađenju. Evo, ovde je prošlo 7+ kao od šale...

NORBI – LJUNGŠILE (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:0

Trećerazredni švedski fudbal našao je čak dva puta stazu ka Top 10 najigranijih tipova dana u Mozzartu. I što je najvažnije, oba su prilično lako prošla.

KOPENHAGEN – SILKEBORG (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 1:0

Čudna situacija gde zvaničan prijateljski, pripremni meč za novu sezonu bude odfržan između dva danska kluba i to u trening cenrtu domaćina. No, pokazalo se to kao dobra prilika za klađenje u nedostatku materijala sa Eura.

STJARNAN – VIKINGUR (tip 2, kvota 2,15) – rezultat 0:4

Uf, kako lep dobitak za veliki broja kladilaca u Mozzartu koji su danas nekako iskopali ovaj tip. Kvota 2,15 prošla kao po loju!

PRECRTANO

NEFTČI K. – LOKOMOTIV T. (tip 1, kvota 1,56) – rezultat 1:1

Daleko od Starog kontinenta, daleko od Eura uzbekistanci nastavljaju sezonu koja je stigla negde do polovine. Domaćin je na ovom meču 13. kola pokazao još jednom da je nestabilan tim kojeg treba izbegavati na tiketima.

REJKJAVIK – FILKIRK (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:2

Vodio je domaćin u ovom meču elitnog islandskog fudbala i sa 1:0 i sa i 2:1, ali je žilavi gost uspeo dva puta da se vrati u igru i da otkine jedan bod.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara