©MN Press
©MN Press

Uroš Đurđević potpisuje trogodišnji ugovor u Meksiku

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 20:56

Iskusni napadač prelazi u Atlas iz Gvadalahare

Uroš Đorđević odlazi u Meksiko! Kako su javili tamošnji mediji, iskusni napadač će potpisati trogodišnji ugovor sa Atlasom iz Gvadalahare, koji intenzivno radi na jačanju ekipe za predstojeću Aperturu.

Radi se o trampi između Hihona i meksičkog kluba, pa u Španiju odlazi Ekvadorac Žordi Kaisedo. Sve bi trebalo da bude ozvaničeno u narednih nekoliko dana.

Izabrane vesti

Đurđević je šest godina bio u Sportingu, odigrao 232 utakmice i postigao 66 golova. Ipak, u prošloj sezoni je imao prilično skroman učinak, postigao je svega četiri gola na 40 nastupa u svim takmičenjima, što je možda predstavljalo ključni znak da je vreme za promenu sredine.

Kako piše meksički Rekord, pregovori sa nekadašnjim napadačem Partizana predstavljali su dugotrajan proces. Đurđeviću je trebalo vremena da prihvati odlazak u meksički fudbal, a rukovodstvo Atlasa je bilo u stalnoj komunikaciji sa njim. Ključni posao odradio je sportski direktor Herman Brunati.

Meksički fudbal bi i te kako mogao da prija Đurđeviću, s obzirom da se radi o kvalitetnom takmičenju u kojem dobro prolaze temperamentni igrači poput njega. Ušao je u zrele igračke godine i sasvim sigurno ima veliku želju da bude na nivou iz sezone 2016/2017, kada je bio najbolji strelac Mozzart Bet Superlige, ili sezone 2020/2021, kada je bio drugi strelac španske Segunde.


tagovi

Uroš ĐurđevićSegundaAtlas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara