Alen Smailagić
Alen Smailagić

Partizan se oprostio od Smailagića: Alene, osvojio si srca navijača

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 18:45

Mladi krilni centar karijeru nastavlja u Litvaniji, braniće boje Žalgirisa posle tri sezone u Partizanu

Ono što se znalo prethodnih dana je sada dobilo i zvaničnu potvrdu. Alen Smailagić više nije košarkaš Partizan Mozzart Beta.

Izabrane vesti

"Posle tri sezone, naš Alen Smailagić će promeniti dres! Jedan od momaka koji su na prečac osvojili srca navijača Partizana i bili deo tima koji je vratio titulu regionalnog prvaka, nakon isteka ugovora napušta klub", stoji u zvaničnom saopštenju kluba iz Humske.

Smailagić je stigao 2021. godine u Partizan kada se na klupu vratio Željko Obradović. Očekivalo se da mladi Smailagić bude stub novog Partizana pošto je pre toga bio deo Golden Stejt Voriorsa. Iako nikada nije manjkalo energije, nekako ostaje utisak da je mogao znatno više u crno-belom dresu, ali brojne povrede su ga previše usporile.

Stiče se zapravo utisak da momak iz beogradskog predgrađa nikada nije uspeo da napravi kontinuitet. Uvek bi ga sasecale neugodne povrede, čak i bolesti. Sve to kada se sabere dolazimo do ove situacije da posle tri sezone odlazi u Litvaniju.

Smailagić je bio meta Andree Trinkijerija, a povremeni srpski reprezentativac je prihvatio unosnu ponudu Litvanaca i sada nastavlja da gradi karijeru u Kaunasu.



tagovi

Alen SmailagićKK Partizankk Žalgiris

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara