TREĆA SMENA: Fluminense na dnu brazilske Serije A

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Skandalozno, ali aktuelni šampion Južne Amerike Fluminense je posle 11 kola poslednji na tabeli Seriji A. Zato, pred susret sa Vitorijom smenjen je dugogodišnji trener Fernando Diniz, sa kojim je Fluzao i napravio najveći uspeh u klupskoj istoriji. Presudila mu je serija od četiri uzastopna poraza, Fluminense ima samo šest poena. Noćas će igrati protiv još jednog tima iz zone ispadanja, 17-plasirane Vitorije, koja ima tri poena više.


PANAMA – SAD, 23.55

(Fudbal, Kopa Amerika)

Prva prilika za Sjedinjene Američke Države da obezbede plasman u četvrtfinale Kopa Amerike. Na premijeri su Jenkiji očekivano savladali Boliviju sa 2:0, a noćas imaju priliku da eliminišu sa turnira i Panamu. Kanaldžije su probale da iznenade Urugvaj, ali nisu uspele i poražene su sa 3:1. Da stvar bude još gora, povredio im se i najbolji igrač tima, novi član Crvene zvezde Hoze Luis Rodrigez, pa će do kraja turnira morati da igraju bez njega. Panama je poslednji put igrala protiv SAD u polufinalu Gold kupa u julu prošle godine, trijumfovala je tada posle penala. Samo, Amerikanci su tada igrali u rezervnom sastavu, a sada su tu u najjačem. Sa Pulišićem, Mekenom, Tarnerom...


SAO PAULO – KRISIJUMA, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Vezao je Sao Paulo četiri utakmice bez pobede. U prethodna četiri kola je zabeležio po dva remija i poraza. Sada je 12. na tabeli sa 15 bodova, za tri je bolji od 13-plasirane Krisijume, sa kojom se noćas sastaje. S tim da je novi prvoligaš odigrao dva meča manje. U dobroj je formi, u poslednja tri kola je ostvario remi i dve pobede. Poslednji put su se Sao Paulo i Krisijuma sastali još 2014. godine. Sao Paulo je tada slavio sa 2:1.


URUGVAJ – BOLIVIJA, 03.00

(Fudbal, Kopa Amerika)

Isto izrečeno za SAD važi i za Urugvaj. Posle rutinske pobede nad Panamom sa 3:1 Urusi su u prilici da još jednim trijumfom osiguraju sebi mesto među osam najboljih timova Kopa Amerike. U tom slučaju bi bili potpuno rasterećeni u poslednjem kolu protiv Amerikanaca. Urugvajci su u poslednjih nekoliko godina više puta pobeđivali Boloviju. Konkretno, pet puta u prethodnih šest susreta. Poslednji u novembru prošle godine, u kvalifikacijama za predstojeći Mundijal, kada je u Montevideu bilo 3:0.


------------------------------

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara