Tajrik Džons pored Bruna Kabokla
Tajrik Džons pored Bruna Kabokla

Tajrik Džons i Ajzea Majk na meti Partizan Mozzart Beta

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 19:18

Pišu grčki mediji

Čini se da svakim novim danom stižu i nova imena koja se povezuju sa Partizan Mozzart Betom. Sada je u pitanju centar Tajrik Džons (27, 206cm). Ovo ime je plasirao grčki mediji Total Basket, koji ističe da su pregovori već u odmakloj fazi sa klubom iz Humske.

Ono što Mozzart Sport može da potvrdi je da Partizan svakako traga za prvim centrom i da Džons jeste neko ko je interesantan i ko je ponuđen crno-belima, ali ostaje da se vidi kako će se čitava stvar završiti. U ovom trenutku Željko Obradović ima samo jednog centra pod ugovorom, u pitanju je Balša Koprivica. Osim njega, više nikoga u reketu nema jer su tim napustili Frenk Kaminski, Zek Ledej i Alen Smailagić, dok je status Bruna Kabokla sada vrlo čudan jer agent govori da Brazilac više neće nosti crno-beli dres, dok u Partizanu ističu da je Bruno kažnjen i da ostaje naredne sezone.

Izabrane vesti

Kako god se ta saga završi, svakako je jasno da je Pratizanu potreban neko u reketu, a Džons tu rupu može da popuni, barem na papiru.

U pitanju je igrač koji je prošle sezone nosio dres Efesa. Pre toga je igrai u Izraelu, Italiji, dok je u Turskoj pored Efesa branio boje Turk Telekoma i to sa velikim uspehom kada je bio njihov najbolji igrač.

Ipak, u Efes nije bio na tom nivou. U proseku je beležio 7,2 poena.

Mediji iz Grčke takođe navode da je krilni igrač iz Burga Ajzea Majk takođe deo planova Partizana. Prema navodima Basket Njuza, dogovor je već postignut i uskoro se očekuje da potpiše ugovor.

Podsetimo da su do sada zvanično došli Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Entilikina, dok postoji velika grupa imena koja su bilizu. Tu svrstavamo Isaka Bongu, Arijana Lakića, Marija Nakića i Sterlinga Brauna.

Sve ovo ne treba da čudi kada znamo da crno-beli praktično kompletan tim menjaju.



tagovi

KK PartizanTajrik Džouns

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara