Komentari na vest

Stanojević od srede za komandama Parnog valjka, Uroš Momirović ulazi u UO

G

Goran kos

pre 20 dana

Kako uvijek kad postavite fotografiju nekog iz Partizana uvijek su neke lose fotografije gdje se ta osoba prikaze sa nekom ruznom grimasom. A kad je fotografija ovih iz Zvijezde onda je to pravo poziranje kao za sliku. Stvarno ste nekorektni i neobjektivni.
D

Doktoreeee

pre 20 dana

Kakvo opažanje majstore
l

loskke

pre 20 dana

mozda zato sto je to realno stanje stvari
T

Tugaljko

pre 20 dana

Stanoje ne bi došao da mu nisu obećali da neće da ga oteraju da sastavi sezonu jedino gde može.Za čas će on da dovede svoje 30+ igrače uprava sada pojačana će to da podrži i opet smo sigurno drugi tako mu je obećano
g

gosta sa mosta

pre 20 dana

Ovaj je vec spremio saopstenje
1

1dw29

pre 20 dana

los trener , jos losiji covek.
p

perkeee

pre 20 dana

STANOJE NE ZELIMO TE!!!!!! JUGGGGG
D

Dr.Ale

pre 20 dana

Trener golmana Aleksandar Kirovski!Bivši rezervni golman Zvezde!Mnogo će naučiti vaše golmane.Branio na 7 utakmica,i to nebitnih...Bolje da ste postavili Tomu Monu za trenera golmana...On bi bio savršen za to mesto.Brani žvalavog kao svoj život!
S

Santrač vam kroji sudbinu

pre 20 dana

A ne uprava. Terza mu naredjuje i opet ce vas gaziti sudije.

Igy

pre 21 dana

Kada je dolazio Stanoje u drugom mandatu na prvoj konferenciji dao izjavu da je dosao da popravi mnoge stvari koje nisu dobre iako u tom momentu tim nije bio uopste los i videli smo kako je ,,popravio".Sada bar ima sta da popravlja meni deluje da bi jedan njegov Miljkovic i takav pojacao ovu defanzivu u ovom momentu.
O

Optimus Prime

pre 21 dana

Tesko nama ove sezone!
J

Jel vidjas Raleta

pre 21 dana

Ne znam zasto se toliko uzrujavate. Na birou je odavno a ponuda nema. Sad da ceka UAE ili Maleziju ili da iskrsne nesto, taman kad stigne kargo i smesti se on dobije otkaz pa ajde vracaj to sve nazad. Strsno je a i skupo. I kao igracu Partizan mu je bio vrhunac karijere pa tako i sad. Plus se ne libi da radi sa VV, Dmjancem kumom i tali se. Tako da nema boljeg dok je okupacija u toku.
P

Parcoje

pre 21 dana

Pa zar parcovi ne begaju prvi kad brod tone? Ovaj parcov ne mož' biti normalan kad sve radi upravo suprotno.. Izgleda mi malo da je za posmatranje..
P

Prknooo

pre 21 dana

Cilj je da budemo tu negde blizu zvezdi... Da budemo tu negde. Slepac propao kao trener pa hoce da se po treci put ovajdi na upropastenom klubu. Sm.ce prokleto. Uzmi pare fukaro.
G

Ggostt

pre 21 dana

Ajd u 50e garantujem da ćete svi ovde što ga šatro pljujete, na prvi urlanje, lupanje o sto dotičnog pa i saopštenja vazure da Vam "neko ne da tiitulu" stati u odbranu istih i krenuti na stadion!!
B

Božanstvena komedija 79

pre 21 dana

Smešan klub, o naivnoj hordi tzv. navijača da i ne govorimo... Ova, V. K. V. uprava im, bukvalno uši zavrće.
S

Stanoje pravac Laza

pre 21 dana

Dovoljno je samo pogledati tu zlobnu facu i odmah vam je jasno kakav psihopata je u pitanju..
Z

Zvlat BG

pre 21 dana

Nisam navijač Partizana, ali mislim da je Partizan napravio dobar posao sa izborom Stanojevića, koji je jedan od 3-4 najbolja trenera u SLS (Dudić, Bandovič, Stanojević i onaj što je bio prvi trener Voždovca, a sada je u Železničaru, PA! Ostali treneri u SLS su druga liga, ispod crte!
P

Putineeeeeeee

pre 21 dana

brate stisni to dugme,ali budi precizan....
D

Dva klovna za cirkus

pre 21 dana

Aha ha ha koji si ti šou! Klovn poput tvog idola Ludog Stanoja..
P

PrekaziDzevko

pre 21 dana

Jbt predcednika i kuj ga glasa.
b

batabane

pre 21 dana

Kad bih ja birao igrače kao što ih bira Stanoje(Miljković, Miletiće, oba,Šćekić, NikolićJevtović, igrači ispod svih nivoa, fizičko tehničkih,ja bih ostavio to zanimanje, da ne brukam sebe, i štetim klub, koji navadno volim.
p

peco šangaj

pre 21 dana

Braco grobari mobilizacija! Klubove su nam okupirali i zele da nas uniste. Zoc, Savic, Tumba, Stanoj, Pandur, Lolo i drugovi! Cekaj sad, nista mi nije jasno... kako okupirali a sve grobari sede u upravama?
S

Saša Le

pre 21 dana

Koliko zla i pakosti u ovom pogledu i izrazu lica. Bio bi idealan za nekog junaka u Hičkokovim filmovima.
@

@sasa le

pre 21 dana

Covek ima sifru, i to vec dosta vremena...to nije tajna.
T

Tipa Portland

pre 21 dana

Ili to ili recimo zvezda Švedskih akcionih filmova za nevaljale dečake..
n

norwegian 81

pre 21 dana

a ova slika, nako sto je shvatio da ga je ON preveslao OPET, xaxax OBECANJE LUDOM RADOVANJE
f

fk.kk.Decenija

pre 21 dana

Kad pogledas Samroka na slici, tacno im vidis lica unistenog detinjstva od 7god bez titule i 20 god bez odigrane LS...sta im uradi Terza majstore! 🤣
G

Grobarcina

pre 21 dana

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan GINISOV REKORD i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije preko punih 20 godina za redom! A u kosarci jos i gore, 13 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige i 8-0 u svim derbijima...sta mislite koji je to klub, pogadjajte?
1

11080gz

pre 20 dana

Cega se pametan stidi,time se budala ponosi! A ja vam cestitam na tako osvojenim titulama!
a

auu

pre 21 dana

Kirovski i Koković Zvezdaši, Vukašinović bio trener u svim selekcijama OFKe za vreme Terze a Milija Terzin kum…
N

Nenad B.

pre 21 dana

Ovo što Vazura radi i pokušava ili mu je naređeno je potez očajnička koji mu neće proći. Kad tad će morati da odgovara za sva zlodela i zloupotrebu službenog položaja, kao i da dokaže poreklo imovine, a što pre da leti iz kluba i to naglavačke.
@

@nenad

pre 21 dana

Druze, u ovoj zemlji nikada niko nije odgovarao za takve stvari i budi siguran da nece ni Vazura! Ni Bjeka, Zeka, Dzaja, Piksi , Lukic i slicni njima nikada nisu odgovarali za rupe u kasama po njihovom odlasku iz kluba...a sta reci tek za Kokezu, koji je digao 70 miliona, i niko ga ne trazi i ne pita za to... sve je to uigrana ekipa.
G

Grga Cvarak

pre 21 dana

Zadnje vrijeme je doslo kad moram da kazem - Stanoje izdajico! Odlazi, jer niko te ne zeli!
g

gj1970

pre 21 dana

sami ste krivi kad ne pevate pesme na rodjendanu najboljeg sina srbije
P

Pevate vi oduvek

pre 21 dana

Ko kaže da ne pevate? Pevate,pevate-a po potrebi i kukumavčite..
K

Koga lažeš ujo?

pre 21 dana

Ako ne pevate pa zašto bi vam Vučko plaćao 3,2 miliona licencu za UEFA takmičenja? Zašto bi vam lično on dovodio najtrofejnijeg Žocu i ulupao preko 50 miliona Evra za 3 sezone u državni projekat i rupu bez dna?
M

Milantom

pre 21 dana

Shamrock Stanoje i brat Tome Mone... Dva cirkuzanta u najavi..

Toto-ko-tunjo

pre 21 dana

Što tako? Ostoju ste dobro primili.
S

Smajkijaja

pre 21 dana

Veceg "skakavca" od ovog nisam video. Utakmica ni ne pocne, a ovaj skace na sudiju.
r

retrobg78

pre 21 dana

momiroviću brat sns ministar hahahah politika radi svoje....tumba je preletač partija oduvek i bio....stanoje je kao zvezdi lalatović kuka žali se svi njega kradu....a stanoje ne najveći mendzar od svih igrača jer sve ograče on prodaje....on će opet da izforsira par klinaca kojie za 6 meseci sigurno uspeh ako ostano 12 meseci... deluje mi da će liga biti jaka tu je tsc voša koji će praviti jake timove, videćemo kragujevac čuku...samo da se šampon srbije ne šeta kroz takmičenje !!!
D

Dedadakaze

pre 21 dana

Ajde Stanoje,vrati sada onog Jovica "vrhunskog talenta"samo kod tebe je igrao....da opet tuzi Partizan ali ovoga puta za milion e. da to podelite i da tom "pojačanju"oživis karijeru....ili ces naci nekog novog samo da obrnes krug....SRAMOTO!!!!
D

Dragan Z.

pre 20 dana

Uz Jovica da vrati i Jojica, obavezno. Kod njega je bio standardan a iz Partizana ode u drugu ligu Danske, Norveske... Kad je Stanojevic otisao godinu dana nismo mogli nikog da prodamo a tim koji je nasledio od Milosevica je razvalio terajuci sve koji znaju da igraju a dovodeci tzv decu Partizana.
P

Pixy

pre 21 dana

Upisuje se prva generacija prvačića grobara bez titule.
Р

Реално

pre 21 dana

И која не зна за другог председника, осим за духа са Маракане 🤡

Toto-ko-tunjo

pre 21 dana

_@ Реално Zna. Za večnokasnećeg Ostoju. On im ne smeta.
S

Starac Foco

pre 21 dana

Koja podla faca. Izgleda kao neki podmukli pas. Toliko trenera oni dovedi ovog napacenog koji samo kuka.
B

Bg

pre 21 dana

Jel to onaj sto je za gudelja rekao imamo mi takvih koliko hoces?!?
N

Nejbi

pre 21 dana

Sretno Stanlio ,mozda ti smeta Olio. Dovedi pojacanja po svojoj zelji !
Р

Реално

pre 21 dana

Гурбети, вратите се у свој свињац. Станоје и екипа су проверена оскарова комбинација за нови живот управе, са све гомилом полупаних играча који "осећају" клуб. Трио Станојевић, Дамјанац и Терзић поново јаше, а будале нек се ложе. Што се мене тиче, гурбетима одмах доделите титулу, као у баскету...
Z

Zvezdan T

pre 21 dana

Ko vam drma kavez, cemu takva mrznja? Preporucio bih vam posetu paihologu, ozbiljne traume imate.
B

Batistuta1

pre 21 dana

U svakoj normalnoj državi bi reagovala policija,jer ovde ima dosta materijala za krivicne prijave.S obzirom da znamo ko drži Partizan to se neće desiti.Ulica ih neće isterati,tako da se mozemo pozdraviti sa Partizanom.Kao društvo smo izgubili čast i obraz,Sramota me da sam pripadnik ovog naroda.

@Batistuta1

pre 21 dana

Takodje generalno smo se mnogo srozali ove nove generacije ima slika na drustvenim mrezama studenti su se nekada na ulicama borili za prava i protiv rezima a sada rade u call centru vladajuce stranke.

Psihozza

pre 21 dana

Dogorelo što se tiče nezadovoljstva u Partizanu, a ni para za izvlačenje više nema kao pre jer nam ni igrača ni rezultata. A i najavljeni su ulični protesti a znamo da se vlast toga boji. Pa Vučko reaguje dozvoljavajući nekim izmenama u UO i uplivom nekog novca kako bi se zamazale oči navijačima i smirile stvari. A glavi krivci i operativci se udalje čuvaju gde jesu, jer ko će da obavlja to što treba i kad treba!!! A tek postavljanje Stanojevića za trenera govori o ciljevima i mogućim dostignućima naredne sezone!! Sramota šta rade, sramota!! VV dvojac MORA DA ODE I TACKA !!!
G

Ggostt

pre 21 dana

Čuj ulični protesti grobara pa prebiće vas malinari ili prosvetari gde god vas vide, lebe mekani!
J

Jelenko P

pre 21 dana

Ima da budemo neprikosnoveni.Stanojevic koji bjesni kada je Natho dao gol CZ-i, Babovic koji je kum Terzicu, Momirovic koji je pravi partizanovac ali MORA da sponzorise i CZ-u( brat Tomislav mu je ministar u Vucicevoj vladi), Tumbakovic( covjek koji je blizak sa ljudima iz FSS-e a koji su svi redom iz redova CZ-e) i koga sve jos Vucko nece ubaciti.

Psihozza

pre 21 dana

Možda nam ubaci Dačića da nam peva Tamo Daleko ili A sad Adio...čisto da nas dodatno podjebava...
M

MegaBot

pre 21 dana

Pa ko kome nije blizak u FSSu i ostalim klubovima i okolo kada tu sede decenijama jedni isti ljudi kao i u politici. Bili su i na vlasti i opozicija jedni drugima i pljuvali se ali se čuvaju
G

Gost89

pre 21 dana

Hahahha
G

Grobarcina

pre 21 dana

Sa juga od pravih grbara apsolutna podrska za Upravu i gospodina Vazuru i Vucelica,svako ko je protiv ne voli klub kao mi sa juga!

Psihozza

pre 21 dana

Ajde brat uzmi kompas, već danima mesas polove!!! Il vidi sa nekim da ti pomogne da se vratiš na svoje mesto na severu, sendvič ti se ohladio
7

7god bez titule

pre 21 dana

Kad ga pogledas na slici, tacno im vidis lica unistenog detinjstva od 7god bez titule i 20 god bez odigrane LS...sta im uradi Terza majstore! 🤣

Psihozza

pre 21 dana

Bar niste više vi jedini sa uništenim detinjstvom :)
A

Ako ti to

pre 21 dana

Ako ti detinjstvo odredjuje da li je Zvezda ili Partizan prvi, onda su ti roditelji skroz promasili... 20 polupismenih preplacenih likova jure za loptom i ti se lozis na to... Razmisli malo o smislu svog zivota...
I

Idemo kmečalica na maks!

pre 21 dana

Stanoje klovnčić prćastoga nosa i blago šlogiranih usta voli da kukumavči više nego 'leba da jebe..
N

Naš ili njihov?

pre 21 dana

Kuknjava kreće već u prvom kolu. Standardna klovnovska predstava dostojna ovog putujućeg cirkusa kakav je naš Partizai..
S

Ser Stanoje

pre 21 dana

Stanoe,kako je? Rnjaš li se kmečalice mala?
S

Stanoje kmečalica stara

pre 21 dana

Zakukaj Stanoje, zakukaj Stanoje, jer niko ne kuka od tebe jače..
C

CaleB pravi

pre 21 dana

El Loco Stanoje se vratio....bice smeha. Sudijska organizacija vec drhti, a bogami drhti i stepeniste pred skupstinom. Dolazeca sezona bice vise nego zabavna.
S

Stanoe

pre 21 dana

Pa-pa Evropo,putuj lagano.. Spremamo se za novo Šamrokovanje već u prvom meču u Evropi..
g

gost2

pre 21 dana

Vratio se ludi Stanoje.
B

Biće slatko Stanoje sad kad si tu..

pre 21 dana

Jer niko ne kuka tako jako!
S

Ser Šamrok Šmrci

pre 21 dana

Evo klovna da povede ovaj putujući cirkus u nove pobede!
M

Milojko Arsenic's

pre 21 dana

Apsolutna podrška za Gospodina Vučelu, Gospodina Vazuru, Gospodina Stanojevića. Imate podršku od pravih Grobara sa Južne tribine, a ovi što vas prozivaju to nisu navijači Partizana. Samo napred U INAT DUŠMANIMA.
D

Dedadakaze

pre 21 dana

Derbi. 93min.jurimo gol...korner za Partizan...treba da izvedemo korner Stanojevic traži izmenu(🤮🤮🤮)...izvlači najboljeg strelca Rikarda a ubacuje onog klinca Milanovica valjda sa 16god....to je Stanojevic trener Partizana....Zvezdo mirno spavaj....Stanoje SRAMOTO!!! Toliko očigledno i toliko jadno...jbt.nema komentara....i sada ON hoce opet da bude trener!?! Auuuuu....zemljo Srbijo....
D

DonKyo

pre 21 dana

Izdao si Djordja Tomica, Gorana Troboka, Sasu Ilica, Vladimira Ivica i sad auruj sa Ilijevim, nas trener nisi. Sve je Djura bio u pravu za tebe, kao i Dule Vujosevic
t

to

pre 21 dana

se vi ložite na Stanoja ovo ono i tražite zrno legitimnosti u vašem svinjcu. mi smo započeli našu borbu, kreće na ulici. Cigani, nebitni ste nam sad. Mi imamo svoju borbu. Samo ignore.
Ć

Ćale ti u đubretarima

pre 21 dana

Dobro ustaše,za bolje od ulice i niste..
d

dr.Zvezdan

pre 21 dana

@to... Skupite se vas 500 izadjete na ulice,blejite i grokcete a Vazura se smeje sa prozora, neprocenjivo! 🤣
@

@ neprocenjivo je

pre 21 dana

jedino koga ti nazivaš "dr"...
0

0208

pre 21 dana

Kirovsku trener golmana u Partizanu...zar nije ovaj bio u pokusaju goman u Zvezdi...
K

Kalabasas

pre 21 dana

Zekin posinak stanoje da spasava klub ali to nije dovoljno stiže i toma dobro što nije poveo brata onoga iz vlade na jakim lekovima večno uspavanog
K

Kakav pogled

pre 21 dana

Kad mu vidjs facu......mrzi covek sam sebe, a kamoli Zvezdu. Nije ni cudo sto je debilno skakao i pevao onu pesmu kada je vredjao Zvezdu. Takav, kakav je, moze da radi samo u Partizanu. Nadam se da ce da se spali ispred Skuostine kada ga budemo zgazili naredne sezone.
R

Reč je reč

pre 21 dana

Slika govori više od 1000 reči. Mržnja i ludilo u najavi .
B

Bajker

pre 21 dana

Partizan se sigurno vraća na staze uspeha, s obzirom da je Tumba ponovo u klubu. Čovek je verovatno najbolji trener u istoriji srpske fudbalske institucije, koja je u njegovo vreme igrala vrhunski fudbal. Sada će Terza biti zadovoljan jer mu je prethodne sezone bilo mučno da gleda nikad lošijeg večitog rivala.
S

Stanoje dreči jako

pre 21 dana

Savršen i potpuno logičan izbor.. Jer niko ne kukak tako jako kao Stanoje!
D

Dajte malom Bendžose

pre 21 dana

Oj Stanoje,stao ti ceo dabogda.. Mislim,ja to zbog tebe da ne kukaš više kako je nepravda..
K

Krivousti šalabajzer

pre 21 dana

Evo vraća nam se šampion u kukanju i naricanju i rekorder u izražavanju svecke nepravde .. Ne zaboravimo zasluge dotičnog kukumavca u kolektivnoj paranoji da ih ceo sve zlostavlja. Jer o glavi mu rade Terza Mađija, Čeferin, CIA, BIA..
D

Darko1101993

pre 21 dana

Vucicev trener 2 mesto bez trzavica, jos dobar i sa terzom gde ces bolje. Sramota sta mi kao navijači dozvoljavamo, nije ni čudno gde smo sa nama ovakvim oni preko puta na ovo nikad ne bi pristali. Vec 8 godina sami pristajemo na borbu za 2 mesto i treba da nas ugasi vucic, bolje nismo zasluzili
S

SilverSurfer

pre 21 dana

Ovaj nema fotografiju na kojoj je nasmejan. Večito ljut, uvek u borbi protiv neke veće i obavezno nevidljive sile koja sapliće ceo klub. Doduše, nije mu smetalo kada je na derbijima nekažnjeno znao da šparta uz aut liniju celo poluvreme prigovarajući pomoćnom sudiji, taktičar kome je glavni domet da se, opet nekažnjeno, Zvezdi povredi najbolji igrač. U poslednjem derbiju koji je vodio kada je Partizanu odgovarala jedino pobeda igrao je siguricu, na nerešeno. Iz svakog stranog kluba je najuren čim su shvatili o kakvoj trenerskoj prevari se radi. Verujem da su se i od Izraela, preko Kine i Turske protiv njega udriživale moćne sile sve u želji da naude klubovima koje je vodio. Trener koji je tokom poslednjeg mandata sve vreme prozivao Zvezdu za ostvarene pobedničke nizove ali je izgleda zaboravio da je za nešto manje od dve godine (period od 2010-2012) na klupi Partizana doživeo samo tri poraza. Poznat je i kao veliki sportsmen što se moglo videti u svlačionici kada su crno beli sa njim na klupi osvojili titulu. Da je recimo umesto njega bio Obradović on vređanje ne bi dozvolio. On bi tražio da se tako nešto prekine. Samo zlonamerni su mogli da vide kako je aplaudirao navijačima u Areni a ustvari je sve vreme tražio da se vređanje prekine. Moguće i da nije čuo. Sa Stanojem se kuknjava diže na profi nivo. Žoc dobija ozbiljnog konkurenta. Ove sezone u FK je galama počela odmah nakon prvog kola i remija sa TSC-om da bi kasnije bilo utvrđeno da je oštećen ti iz Bačke Topole. Manipulacije u KK počele su nakon poraza u utakmici Superkupa Aba lige koja je proglašena za prijateljsku. Ostaje da se vidi koje će se nove bajke pričati kada se lopta zakotrlja u sezoni 24/25.
Р

Реално

pre 21 dana

Брт, све је почело са Агробанком и доласком Оскара на Маракану... Не знам на чему си, али капа доле за роман. Можда падне и НИН-ова награда.
D

Dećko zvani Kalimero..

pre 21 dana

Pa to je nepravda..Eto šta je..
B

Brankoni84

pre 21 dana

Što je Aca složio facu, na ovoj slici liči na Tomi Li Dzounsa.😁
B

Batistuta1

pre 21 dana

Dok je god i jedan Sns kadar u Partizanu,zelim mu sve najgore.Ugasili se dabogda.
M

Mauro Tasoti

pre 21 dana

Biće para,ako uđemo u Ligu Šampiona.Zvuči nemoguće ali treba verovati a u Julu i Avgustu su svakakva iznenađenja moguća.Stanoje je verovatno najbolji tdener koji je u ovom trenutku želeo da dođe u Partizan.Ostaje taj problem Vučele i Vazure koji čine sve da bi ostali u Partizanu i teško je očekivati neki kompromis ali ono što je obavezno je da Partizan odradi dobar prelazni rok,unapredi igru i popravi rezultate.
K

Kukoć

pre 21 dana

Triba virovati!
F

Fgh

pre 21 dana

Zna li se sta,ko ce voditi ekipu preko sedmice dok njega ne puste za vikend
P

Posteni

pre 21 dana

STA NAM RADE OVO NIJE NORMALNO, DOVODE ZVEZDASE U KLUB, KOKOVIC, KIROVSKI, BABOVIC KUM TERZICA.... AKO SAD NE USTANEMO, NIKAD NECEMO.
O

Ostojicaaa

pre 21 dana

Opet ovaj jadnik... Bože pogledajte taj pogled. Tu se vidi da čovek nije normalan sekunde jedne.. Oči ne lazu! Boze sačuvaj, pa jel mislite sa njim u LŠ kvalifikacije? Protiv galate i fenera? 😂😂😂😂
D

Doktore reaguj!

pre 21 dana

Lik je psihički bolesnik kome je mestu u nekoj stručnoj ustanovi..
K

Kuku lele

pre 21 dana

Stanojević narikače crna i vodja navijača žena u crnom
K

Kraj je blizu

pre 21 dana

Ludi Stanoje iliti Ser Šamrok dolazi da zakuca poslednji ekser u mrtvački kovčeg u koji su već upakovali pokojni Partizai..
n

ne obraćati

pre 21 dana

pažnju, na bilo kakvu ikebana legitimnost. Samo ulica i reset. Ovi se jedino snalaze u blatu i uživaju u njemu. potpuni ignore i na ulicu..
O

Odgovor za gost033

pre 21 dana

I ti ponavljas mantru da je nepravde bilo i da ce je biti. Ocigledno si i ti pravi navijac jsd sa vojne livade. Kod vas je to kolektivno slepilo
R

Reaino istina

pre 21 dana

I amnezija
K

Koje su

pre 21 dana

ovo muljaze,odjednom sa svih strana stizu "prijatelji kluba". Momirovicu, samroja pod ruku i mars iz Partizana obojica.
p

pietrus

pre 21 dana

trener mora biti zdrav.....
g

gost033

pre 21 dana

Stanoje neće ćutati na nepravdu to je sigurno,i ima da ga oteraju već na pola sezone,a što se tiče uprave može da dodje ko želi da pomogne,ali uslov je jedan jedini dvojica moraju da odu Vučela i Vazura.
P

Preža

pre 21 dana

Kakva bre nepravda, ima da radi i ćuti. Čim je ovde pristao je na sve. Uprava je ista kao i kada je napustio klub nezadovoljan istom?
S

Sve borci

pre 21 dana

za pravdu, svi sve znaju, zna i ovaj gde se vratio, a ipak je pristao. Zasto?! Pa zato jer nema gde dr da radi. Coveku kome su pre dve sezone bilo zatvoreno 80% utakmica, brdo nekih bodova i sve bilo ok, prednost od 4 boda u odnosu na Zvezdu, Stankovic ga ometla u dva derbija i onda mu jeko dr kriv sto nije bio prvak.
P

Pez

pre 21 dana

Druže, progledaj malo. Ova varijanta ti je "Sjaši Kurta, da uzjaše Murta". Ništa se ovde ne menja. Nalogodavac je isti.
C

Chiske1

pre 21 dana

Babovic pozajmio crnom blizancu 1m eura za Evropu, pa hahahahahaha komedija. Od cega i kako vi uopste dovodite igrace? Gde je onih 3,5m od drzave? Gde su pare od transfera? Puno pitanja 0 odgovora…
2

2Chiske

pre 21 dana

Zanimljivo,a jos zanimljivije kako je kostadinova firma, sa prijavljenim prihodom od 5500 evra, pozajmila crvenoj bliznakinji 2,6 miliona evra ? Pre toga firma sa tri zaposlena i 1000,00 dinara na racunu,pozajmila crvenoj 10 miliona evra "za porez" ? ! ? Kaze vodja terzanu "bravo majstore" i tapse ga po ramenu.... I da "Copyram kraj tvog komentara" : pa hahahahahaha komedija. Od cega i kako vi uopste dovodite igrace? Gde su pare od transfera? Puno pitanja 0 odgovora…
N

Naopako

pre 21 dana

zaboravio si da dodas odakle Babunjinju milionče i to na zajam?
S

Saša Le

pre 21 dana

Od države su dobili
C

Chiske1

pre 21 dana

Ej cekaj sada, vas navijace crnig blizanca ne zanima ovo sto sam napisao gore? Samo neki spinovi i zamena teza zato vas niko ne voli. Ja kao SLANINAR (da vec jednom naucite za koga navijam) prvi ovde pljujem sve lose poteze Vosine uprave, i u proslom clanku u vezi Vose slobodno pogledaj sta sam napisao za koketiranje Zbiljica sa crvenim kancerom za 2 bonusa. Ja bih jaaako voleo da vidim pravo stanje svih nasih klubova i verujem da bi crveni kancer prednjacio u dugovima a odma posle njih crni raspad... Ono sto je javna tajna je da su crni duzni izmedju 50M i 100M EURA! A mozda i vise, zapravo verovatno i vise, crveni kancer 100% vise a oba blizanca se pojacavaju i placaju igrace po 1,2,3M eura, odakle? Vosa je bila 12M duzna sada je KAO 3 miliona a realnost je da je samo zamazan dug od 12 miliona i sada smo vrv duzni 20. Do sada su svi bivsi predsednici govorili duzni smo 2M a u realnosti to se sve nagomilavalo godinama... Tako da manje spinovanja i zamena teze a vise zahtevanja na transparentnosti...
M

Mile led

pre 21 dana

A faca, juče me pustili na vikend ali moram da se vratim u ponedeljak.
!

!!!

pre 21 dana

stanojevicu odlazi
G

Gagi197

pre 21 dana

Ah taj mio pogled
Z

Zukiic

pre 21 dana

Samo da ima šlem i da je 1941-va..
P

Pa ono

pre 21 dana

Verovatno bi i on uzeo titulu 1946. Ali neki drugi imaju šlemove sa crvenom zvezdom.
a

apsolutnisto

pre 21 dana

sada nam ubacuju mone i ostale , znaci vidi se cije je maslo , nije sigurno Vazurino i Vucelino , vim su se organizovali Grobari i legende , odmah ide provereno ubacivanje poslusnika da se zamazu oci
P

Pez

pre 21 dana

Tačno tako. Čovek se zabavlja. Dokaz da je demokratija zlo. Dobro je Brega jednom rekao, da demokratija valja, davno bi je ukinuli.
P

Pogledaj sliku

pre 21 dana

...kakva faca🤣🤦
N

Nenad1246

pre 21 dana

Oteraše Nađa normalan čovek normalne konferencije sad moramo opet nekog ludaka sa manijom gonjenja slušati kako lupeta.
P

Plač

pre 21 dana

Stanojević trener i Branko (ajvar,krompir daj šta daš) Vukašinović pomoćnik! Još samo da Konstantin i Nikša zasednu umesto Vazure i Vučele i to je to,Terzinjo sve kompletirao!
G

Grobarcina

pre 21 dana

Sa juga puna podrska za nase novo pojacanje i nageg brata Nihada Mujagica,dobrodosao u svoj klub👍
С

Санибал Ораховац

pre 21 dana

провешћу га ја кроз град....
S

Sima Arauho

pre 21 dana

Spavaš li mirno Lazetiću Nikola?!
v

vida12

pre 21 dana

vazura dok ga ne smene idalje pravi stetu partizanu
f

fedw

pre 21 dana

bolje Limenog postaviti nego stanojevice ima vise znanja🤣
D

Dzi

pre 21 dana

I pali se masina...
g

goranacc

pre 21 dana

covek urnisao partizan i srpski fudbal i sad bi da bude trener, koji poltron.
N

Nemanja8989

pre 21 dana

Ahahahhaha,evo ga jos jedan Mona u SNS predstavi(kao da nam Toma nije dovoljan cirkusant bio)🤣
j

jug jug jug

pre 21 dana

Grobari nisu za Stanojevice.
h

hhg

pre 21 dana

pa bolje bi bilo da je Duljaj ostao, nego da dovedu ovog strucngaka koji pojma nema.
.

....

pre 21 dana

Znači i Stanoje pod komandu SNS. Za Tumbu se to odavno zna, Bjeka i Zeka takođe, Milija izvučen iz zaborava, a Mona, šta reći?
H

Hermano7

pre 21 dana

Izdao si nas stanoje…
Z

Zvlat BG

pre 21 dana

Sve "njegovi" ljudi, (zlo)upotrebljeni za kozmetičke promene, kao papirne maramice! Posle ovog iskustva mogu na smetlište fudbalske istorije! Partizan nema čemu da se nada do 2027. BRUKA!
G

Gostty

pre 21 dana

Koji je tvoj komentar za KK gde su isto sve njegovi ljudi?
Z

Zvlat BG

pre 21 dana

"Sve životinje su rođene jednake, ali su neke jednakije od drugih." (Džordž Orvel)
k

kasno je...

pre 21 dana

Ulica zove, ustanite Grobari.😎
S

Soko

pre 21 dana

Sve promene u Partizanu idu u jednom pravcu a to je kontrola od strane vlasti. Nije iskljuceno da nece donijet boljitak ali kontrolisan. Sve je moguce samo ne izbori jer mogu donijet neugodno resenje.
a

ajme

pre 21 dana

Nihade ti je prvi zalilaj
p

pravo pitanje

pre 21 dana

kako to odjednom biznismeni vole sa ulazu u kk i u fk partizan? bas slucajno zar ne?
D

DejanRS

pre 21 dana

U srijedu je tu, u cetvrtak krece na sudije, savez, komsije, vanzemaljce....
b

bljuc

pre 21 dana

zar doticni nije rekao da se nece vracati u Srpski fudbal?
p

pravo pitanje

pre 21 dana

Ko li je to naredio da daju pare u partizan?
P

Pravi odgovor

pre 21 dana

Možda isti onaj ko je naredio da se godinama daje samo Zvezdi?
b

bljuc

pre 21 dana

kako to odjednom biznismeni vole sa ulazu u kk i u fk partizan? bas slucajno zar ne?
E

Evo ih

pre 21 dana

Stanoje Vucela Vazura u kombinaciji teškoj

Sakur

pre 21 dana

Al pazi ove sto ulaze u upravu kao neki sponzori a sve sponzorisu zvezdu ahahahaha korenite promene u Partizanu
T

Ti......

pre 21 dana

baš pucaš,šta te boli ?
B

Batistuta1

pre 21 dana

Treba bojkotovati i Fk i Kk.Oni drze sve.
A

Autom

pre 21 dana

Pogled njegov, govori vise od 1000 reci
P

Pogledaj mu

pre 21 dana

Samo facu. Dobili smo opet pozoriste
-

- UPRAVA NAPOLJE -

pre 21 dana

Uz pretpostavku da Baždar i Saldanha idu, nadam se da ostaju: golman Jovanović, kapiten Marković, Zahid i kao treći špic Nikolić. Svi ostali, što se mene tiče, mogu ići, počevši od osoba iz uprave. Barem odbranu kompletirati PRE početka priprema.
L

LOL LOL

pre 21 dana

Ahahah kako odjednom "biznismeni" rado daju pare svoje u partizan niko im nije komandovao da to urade ma kakvi....Ista stvar kao i u kosarci
0

011

pre 21 dana

Kad već vraćate trenere koji su već bili u Partizanu, a u drugom mandatu nisu imali uspeha, zašto onda niste dali treći mandat Vladimiru Vermezoviću?! Barem da nas u emotivnu nostalgiju dirnete. Kad se samo setim Partizana Vlade Vermezovića pre tačno 20 godina, Taribo West na terenu. A gledaj sad ovo
F

Fef

pre 21 dana

Kao i Artmedia
Z

Zaza Paculia

pre 21 dana

Kontra svakoj vlasti, vecita opozicija, avangarda itd....
Z

Zeleznik

pre 21 dana

Inače navijači Partizana se baš puno pitaju ovde? Baš si naivan.
B

Bogoljub Gagic

pre 21 dana

Bice zanimljiva sezona ove godine,sa jedne strane Stanoje i Tumba sa druge Zelimir i Ostoja.
K

KmeKme

pre 21 dana

Pa da,pojačava se kukulele i drvlje i kamenje na sve druge od sudija do decaka sto skupljaju lopte i spremacica u hali i redara na stadionu. Stanoju kad vidiš facu evo i ova fotka pokazuje samo bes.
B

Bogoljub Gagic

pre 21 dana

Nemoj tako druze,Stanoje bas zraci nekom inteligencijom prosto coveku nekako odnese sve muke,kad ga ovako pogleda kako zraci.
@

@PFC

pre 21 dana

zaboravi sve mlade igrače Partizanu, dok je ova neznalica Stanojevic trener Partizana! Kako od trenera koji je dobio pet uzastopnih otkaza u inostranstvu, očekivati nešto pozitivno u Partizanu! Jel’ neko lud pa misli da to nema nikakve veze s otkazima! Ima! To će se najbolje videti sada u kvalifikacijama za Jevropu! Tada će svi da se naprasno sete pazi majku mu, pa on je pre Partizanu dobio pet otkaza! Poslednja pamet magarcu o rep!
M

Milantom

pre 21 dana

Dolazi a vec na konf za stampu ce reci da su svi protiv Partizana. Sve potpisnivi Apela za spas Partizana a cim ih pozove Vazura, oni prihvataju
V

Vlada79

pre 21 dana

Sada i zvanično i u KK i u FK večitih sedi komplet rukovodstvo vladajuće stranke...
G

Gosttt

pre 21 dana

Samo sto vam u fudbalu ne odgovara a u josarci odgovara. Vidis li neki problem u tome?
G

Gost 9

pre 21 dana

Problem je u tome što je svim tim koji sede u upravama oba kluba isti cilj, da Zvezda bude prva.
Л

Лаик

pre 21 dana

Тренер мора бити здрав!
G

Gundjalo

pre 21 dana

Ovo onaj sto drzi rec kao i svi u Partizanu? Pre samo dve sezone kaze ne vracam se u srpski fudbal. Sta se promenilo u nasem fudbalu da je ovaj vrhunski strucnjak dosao nazad? Bice opet kuknjave na cia,bia,mosad,masone,vatikan,nato,eu,nlo,marsovce,mlad mesec,pesak iz sahare...Jao pa kada krene ona prica niko nikada nije imao 98 bodova a da nije uzeo titulu bla bla bla. Fenerbahce 99 a Galatasaraj 102.
O

Ognjen 161

pre 21 dana

Све по старом моја рано, опет крећу ратови негде тамо
S

Slušaj ovamo.....

pre 21 dana

JA GARANTUJEM ZA NJEGA NEMOJ DA GA JE NEKO DIRAO SLUČAJNO ....🥶
i

io

pre 21 dana

ide Toma Mona
M

Mašine na.....

pre 21 dana

paru su izumrele,nešto vam to govori?
E

Ejjj

pre 21 dana

Samrok stanoje i 95+ bodova je posteno osvojeno ali znate kako drugi mogu da pobedjuju?!
K

Komedija sa....

pre 21 dana

parnim valjkom.....
N

NR

pre 21 dana

Pocpeace Zvezdu i Miloja!
O

Ostjicaaa

pre 21 dana

ee moja budelatino raspala🤣🤣🤣🤣🤣😂

Sakur

pre 21 dana

Kako se igraju sa ovim bonusima.Sad kad je zvezda ima stranca za bonusa sad hoce da podizu broj da bi Partizan morao sa dva nasa klinca da igra smejurija
T

Toliko si puko....

pre 21 dana

da više ni ne znaš šta pišeš!
N

Nenad1246

pre 21 dana

Zar vi niste najbolja omladinska škola u univerzumu?
j

jsd

pre 21 dana

ja mislim da je ovaj doveden da ugasi svjetlo i zakljuca vrata u humskoj.
O

Ognjen 161

pre 21 dana

Све по старом моја рано, опет крећу ратови негде тамо
-

- KONKRETNO -

pre 21 dana

Gde je Partizanu već mesecima novi predsednik kluba? Kad je novi protest Grobara? Uprava napolje.
7

777

pre 21 dana

Odjednom daju "biznismeni " pare tek tako, gde su bili svih ovih godina, da im nije neko naredio?
C

Chivas

pre 21 dana

Alo Bibars, kako može Koković? Prošao Zvezdinu školu, trenirao Grafičar... Javi seeee!
O

Ognjen 161

pre 21 dana

До првог дербија тера незадовољног Захида који не осећа клуб
I

I vraca

pre 21 dana

raspalog rekreativo jojica, koji oseca klub do zadnjeg evra, a spreman je i da se tali,kao i prethodni put.
F

Fakerica

pre 21 dana

Ovo Jo's jedan Tumbakovic... Samo u Partizanu "uspesan"