©MN Press
©MN Press

Zvezda u društvu evroligaških finalista, na jesen dva puta u Dubaiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.24. | 01:39

Crveno-beli će se za novu sezonu pripremati sa najboljima na kontinentu

Uprkos neslavnom učešću u Evroligi, košarkaši Crvene zvezde još jednom su okončali sezonu sa onim što navijače najviše raduje - trofejima. Riznica kluba sa Malog Kalemegdana povećana je za još tri pehara, a u sklopu priprema za predstojeću sezonu u kojoj crveno-beli žele da igraju značajniju ulogu u elitnom takmičenju i još jednom potvrde dominaciju na domaćim parketima učestvovaće na prijateljskom turniru u Dubaiju sa Real Madridom, Panatinaikosom i domaćinom.

Jedan od najjačih pripremnih turnira pred početak sezone 2024/25 biće odigran na Bliskom istoku 10. i 11. septembra. Interesantost ove informacije ogleda se i u činjenici da će Zvezda dva puta tokom jeseni putovati u Ujedinjene Arapske Emirate. Tim Janisa Sferopulosa gostovaće u Dubaiju i u okviru prvog kola ABA lige koje je na programu od 20. do 23. septembra.

Izabrane vesti

Podsetimo, Panatinaikos i Real Madrid odigrali su pre mesec dana finalnu utakmicu Evrolige u kojoj su se Atinjani okitili prvom titulom kontinentalnog šampiona posle 13 godina, a duel na terenu novopečenog člana Jadranske lige biće im prvi sudar posle onog u berlinskoj Mercedes Benc Areni. Svakako, idealan način da se Zvezda pred start sezone odmeri sa najboljima.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK PanatinaikosKK Real MadridKK Dubai

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara