(©MN Press)
(©MN Press)

Stanojević: Malo nam je falilo discipline u igri, bili smo premoreni

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.01.21. | 18:59

"Nismo imali svežine i bukvalno smo baš "teški" bili"

Partizan je pripremni period u Antaliji okončao pobedom pobedom nad makedonskim Sileksom (3:0). Crno-bele je do trijumfa na poslednjoj proveri vodio inspirisani Takuma Asano, a trener Parnog valjka apostrofirao je nedisciplinu i slabiju defanzivu.

Izabrane vesti

“Bilo je malo nediscipline što mi se nije svidelo, i u fazi odbrane i u fazi napada. Rezultat je dobar, veći nego što smo možda zaslužili, iako smo imali šanse, ali i oni, što nije dobro za nas. Ne volim kada nam protivnik tako lako dolazi do gola, što su oni radili. Malo nam je falilo discipline u igri, ali smo stvarno premoreni. Takođe, bitno je da se niko nije povredio”, rekao je strateg crno-belih.


Partizan je ranije u toku dana nadigrao i Ruh (1:0), a Aleksandar Stanojević zadovoljniji je jutarnjim izdanjem.

“Važi za obe utakmice da smo izuzetno umorni, došlo je do akumulacije umora. Nismo imali svežine i bukvalno smo baš "teški" bili, ali zadovoljan sam jutarnjom utakmicom. Bilo smo disciplinovani, kompaktni, nismo dali rivalu da nas ugrožava. Bili smo dobri, ne toliko kvalitetni, ali disciplinovani”.

Mreža je mirovala na oba meča uprkos lošijoj igri u defanzivi i prisutnom umoru, i to je ono što može da raduje stratega crno-belih.

“Ove popodne smo i mogli da primimo, imali su nekoliko šansi, ali je naš golman reagovao dobro generalno, i kod greške koju je napravio. Delovao skroz dobro na golu s obzirom na to da je prvi put stajao među stativama”, zaključio je Stanojević.



tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara