Murinjo zaratio sa novinarima: Nikada se nisam plašio njihovih pitanja

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.09.24. | 21:11

Portugalac poručuje da to nema nikakve veze sa rezultatom meča, već kaže da nije mogao da čeka 70 ili 80 minuta da bi došao na red, kada je u pitanju konferencija za medije

Žoze Murinjo se našao na žestokom udaru turske javnosti pošto se nije pojavio na konferenciji za medije nakon poraza od Galatasaraja (1:3) u velikom turskom derbiju.

Portugalac poručuje da to nema nikakve veze sa rezultatom meča, već kaže da nije mogao da čeka 70 ili 80 minuta da bi došao na red, kada je u pitanju konferencija za medije.

Izabrane vesti

Poručuje da je to nepoštovanje prema njemu.

"Tokom svoje 24-godišnje karijere nikada nisam izbegavao konferencije za novinare. Nikada se nisam plašio novinara ili njihovih pitanja. Prvi uvek govori protivnički trener da bi brže otišao, što je normalno. Ali za sve postoji granica! Čekao sam 70 minuta, a ni nakon toga nisam mogao da izađem jer je bila u toku konferencija za novinare trenera Galatasaraja Okana Buruka. Ne mogu da čekam 70, 75 ili 80 minuta da dođem na red na konferenciji za štampu", rekao je Murinjo.

Svi su protumačili da se radilo o kukavičkom potezu.

"Ovo nije imalo nikakve veze sa rezultatom; radi se samo o tome šta je ispravno, a šta nije. Odmah posle meča idem na "fleš intervju", jer je to logika fleš intervjua. To se ne dešava 20 minuta posle utakmice, već odmah posle nje. Posle toga čekate svoj red na konferenciji za štampu 15 minuta, pola sata. Ali 70 minuta? Izvinite, ali to je nepoštovanje! Ako je neko osetio nepoštovanje, to sam bio ja", primetio je Murinjo.



tagovi

Žoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara