Filip Kasalica doveo krilo iz Monaka u Užice

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.09.24. | 17:07

Enco Baljeri potipisao za Slobodu

Nakon završetka karijere Filip Kasalica je uplivao u menadžerske vode, a prvog igrača kog je zastupao doveo je u rodno Užice. U pitanju je doskorašnji omladinac francuskog Monaka, Enco Baljeriji, kojem će Sloboda biti prvi profesionalni klub.

Baljeri ima 21 godinu i prošlu sezonu je nastupao za mladi tim Monaka. Rođen je u Nici, a u klub iz Kneževine je stigao 2017. godine. Kasnije je nastupao za kadete i omladinski tim, ali nije dočekao šansu u prvom timu.

Izabrane vesti

Mladi fudbaler koristi levu nogu, a u Monaku je bio prepoznatljiv po vrednom radu. Stoga je u njegovom opisu na sajtu francuskog kluba stajao moto: "Postoji samo rad koji se isplati".

Slobodi su bila neophodna pojačanja, s obzirom na to da se nalazi na poslednjem mestu Mozzart Bet Prve lige Srbije. Ostaje da se vidi koliko će Baljeriju biti potrebno vremena da se privikne na srpski fudbal i ono što od njega zahteva Ljubiša Stamenković. Užičani su vezali četiri poraza, a crni niz će pokušati da prekinu naredne subote na stadionu Radomir Antić protiv Trajala.


tagovi

Filip KasalicaEnco Baljerisloboda užice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara