Marin hvali Milojevića: Odlično pripremljen derbi

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 20:26

"Derbi je uvek teško igrati. Koliko god da znamo da imamo kvalitetniju ekipu, večiti derbi je uvek nepredvidljiv. Upravo iz tog razloga koristim još jednom priliku da čestitam igračima na velikoj pobedi", kaže Marin

Tehnički direktor Crvena zvezde, Marko Marin, prezadovoljan je izdanjem ekipe Vladana Milojevića u 174. večitom derbiju i načinom na koji je stručni štab srpskog šampiona pripremio utakmicu u Humskoj.

Nekadašnji kapiten crveno-belih dobro zna koliko je teško igrati derbije, čak i onda kada si favorit, jer to sa sobom nosi dodatni pritisak.

Izabrane vesti

Ipak, crveno-beli su ovoga puta uspeli da iskoriste razliku u kvalitetu i slavili sa ubedljivih 4:0.

"Ogromna pobeda. Ostvarili smo istorijski trijumf, ujedno i najubedljiviji u okršajima dva kluba na stadionu večitog rivala. Pobeda na 174. derbiju je dokaz dobrog rada i kvaliteta koji posedujemo na terenu. Milojević je sa saradnicima iz stručnog štaba i ekipom odlično pripremio meč, što se i videlo na utakmici, odigrali smo perfektno. Derbi je uvek teško igrati. Koliko god da znamo da imamo kvalitetniju ekipu, večiti derbi je uvek nepredvidljiv. Upravo iz tog razloga koristim još jednom priliku da čestitam igračima na velikoj pobedi i sjajnom rezultatu", istakao je Marko Marin.

Zvezdu u petak očekuje meč sa Železničarom na Marakani, a potom gostovanje u Milanu gde nažalost neće imati podršku svojih navijača.

"Navijačima svaka čast i sve pohvale za navijanje na derbiju. Bilo je fenomenalno, napravili su odličnu atmosferu. To je uvek bitno igračima, ali je zato još važnije da u petak što više ljudi bude na stadionu i podrži ekipu. Važno je da pobedimo Železničar, jer je prvenstvo za nas izuzetno značajno, a cilj broj jedan je osvajanje Superlige. Dobru igru protiv večitog rivala moramo da potvrdimo i na predstojećem duelu sa nova tri boda. Uz to naravno, važno je da navijači pozdrave ekipu, jer nažalost neće moći da budu u Milanu. Bitno je da igrači osete podršku kako bismo prikazali što bolju partiju u Italiji", zaključio je Marin.


tagovi

Marko Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara