Alijanc arena (Rojters)
Alijanc arena (Rojters)

Sprema se pakao na Alijanc areni: Bajern dobio 350.000 zahteva za ulaznice za meč protiv Leverkuzena

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.09.24. | 18:43

Neverovatno interesovanje za derbi koji se igra ovog vikenda

Bajer iz Leverkuzena je prethodne sezone prekinuo dominaciju Bajerna u Bundesligi i tako uzdrmao hijerarhiju nemačkog fudbala. Kako stvari stoje, ova dva tima će ove sezone voditi napetu borbu, jedni bi da odbrane tron, drugi da se na njega vrate.

Sve ovo dovelo je do toga da je interesovanje za prvi ovosezonski duel Bajerna i Bajera nezapamćeno. Ljudi iz administracije Bavaraca morali su da ugase portal za ulaznice, zbog toga što im stiglo čak 350.000 zahteva za kupovinu karata, mnogo više nego za bilo koju drugu utakmicu.

Izabrane vesti

Interesovanje za ovaj meč je toliko da bi Bajern mogao da napuni pet Alijanc arena, a kada uzmemo u obzir da se u Bundesligi broj zahteva za karte kreće oko 200.000, jasno je da su Bavarci i Farmaceuti mnogima zadali domaći zadatak, čak i van granica Nemačke.

Nema dileme da nas čeka spektakl, sudar dva tima koji igraju super atraktivan fudbal. Vensan Kompani u igračkoj karijeri nikad nije dobro prolazio protiv ekipa u kojima je igrao Ćabi Alonso. Ova dva velika fudbalera su u igračkim karijerama sedam puta bili jedan naspram drugog. Belgijanac je pobedio samo jednom. Međutim, ovo će biti njihov prvi duel u trenerskim karijerama, ostaje da vidimo kako će se stvari tu odvijati.


tagovi

BundesligaBajern MinhenBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara