Željko Obradović (©ABA liga)
Željko Obradović (©ABA liga)

Obradović posle plus 30: Bilo je dobrih, ali i loših stvari

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 21:18

"Velika zahvalnost navijačima koji su u ovolikom broju došli, ovo nam mnogo znači", istakao je trener crno-belih na konferenciji za medije

Velika pobeda na startu sezone za košarkaše Partizana Mozzart Bet, a otud i veliko zadovoljstvo za trenera Željka Obradovića.

U lepom ambijentu koji su priredili navijači, njih više od 18.000, crno-beli su sa plus 30 (96:66) savladali čačanski Borac i tako uspešno započeli misiju povratka regionalne krune što je i predstavljeno kao jedan od ciljeva u ovoj takmičarskoj godini.

Izabrane vesti

"Velika zahvalnost navijačima koji su u ovolikom broju došli, ovo nam mnogo znači. Novi tim, igrači su osetili šta znači igrati u skoro pa punoj Areni i izvanrednoj atmosferi. Bila je izuzetno dobra utakmica, protiv ekipe koja je igrala pametno veliki deo utakmice. Presudio je kvalitet koji imamo. Naravno da je logično da je za prvu utakmicu bilo dosta stvari kojima smo zadovoljni, ali i onih kojima nismo. Sve u svemu, čestitke igračima na pobedi i odličnom otvaranju sezone. Okrećemo se sledećoj utakmici koju u nedelju igramo protiv Spartaka", bilo je sve što je Obradović rekao posle prvog ovosezonskog trijumfa.

Sa druge strane, trener gostiju, Saša Ocokoljić, je treću deonicu apostrofirao kao presudnu za konačan epilog večerašnjeg susreta.

"Najpre čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Imali su mnogo bolji ritam igre, pričamo o velikoj razlici u kvalitetu. Igrali smo korektno prvo poluvreme, totalno pomračenje u trećoj četvrtini koju smo izgubili sa 31:12. Naravno, kada ovakvi igrači dođu do ovolikog samopouzdanja, utakmica se završi na ovakav način. Ono što možemo da vidimo kroz statistiku jeste da je Partizan imao 45 skokova naspram naših 30. Jako dobar šut za tri poena - 19/26. To je ono što je presudilo utakmicu. Igrali smo onoliko koliko nam je protivnik dopustio. Bilo nam je važno da vratimo Valinskasa koji je propustio ceo pripremni period, ali i da uključimo Smita koji se ekipi priključio pre par dana. Puno sreće Partizanu u nastavku sezone, a mi se okrećemo našem cilju, a to je opstanak u ligi", istakao je Ocokoljić.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanABA ligaKK BoracSaša Ocokoljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara