©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Dvojka na Engleze nije došla

Vreme čitanja: 3min | sre. 09.09.20. | 08:18

Pogledajte ko vam je 8. septembra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:


Zaokruženo

FRANCUSKA - HRVATSKA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:2

Francuzi i Hrvati odigrali su reprizu finala poslednjeg Svetskog prvenstva. Vicešampioni sveta su vodili, pustili rivala da preokrene, pa onda stigli do izjednačenja, ali su izabranici Didijea Dešana ponovo demonstrirali silu i jasno stavili do znanja da su kavlitetniji rival. Upamekao i Žiru doneli su Francuskoj osmu pobedu u prethodnih devet utakmica.

OPŠIRNIJE OVDE.

BELGIJA - ISLAND (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 5:1

Brisel kao tvrđava, Belgija je dala pet golova Islanđanima za 11. pobedu u nizu. Crveni Đavoli samo jednom u dve godine nisu pobedila na domaćem terenu, a sada mogu da se pohvale i činjenicom da su na prethodnih sedam takmičarskih duela postigli čak 31 pogodak.

OPŠIRNIJE OVDE.

ŠVEDSKA - PORTUGALIJA (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:2

Ko bi drugi nego Kristijano. Najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima sa krajnjeg zapada Pirineja postigao je dva gola, jedan iz slobodnog udarca i na taj način je poboljšao golgeterski saldo na večnoj lisiti Portugala. Gosti su iskoristili crveni karton Svensona na pravi način jer su oba gola kapitena došla nakon što su stekli brojčanu prednost na terenu.

OPŠIRNIJE OVDE.

LUKSEMBURG – CRNA GORA (tip 2, kvota 2,40) rezultat 0:1

Tvrd je orah bio Luksembrug na domaćem terenu, ali su Crnogorci znali kako da iskoriste igrača više kojeg su imali od 84. minuta. U završnici susreta iznudili su jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Fatos Bećiraj. Ekipa Faruka Hadžibegića nakon dve runde ima maksimalnih šest bodova i može da se pohvali da nije primila gol.

OPŠIRNIJE OVDE.

PORCMUT - KOLČESTER (tip 1, kvota 1,55) rezultat 2:0

Porcmut je razoružao Kolčester za nepuna dva minuta, a nije bilo dileme kome će pripasti epitet igrača utakmice. Harnes je pogađao u 37, odnosno 38 minutu, a gosti za preostalih sat vremena nisu uspeli da učine utakmicu neizvesnijom. Tako je Porcmut treći put zaredom slavio protiv Kolčestera.

SAN MARINO – LIHTENŠTAJN (tip 1, kvota 1,25) rezultat 0:2

U meču na Apeninima sastale su se dve selekcije koje skoro nikada ne pobeđuju, ali u duelu polu-profesionalnih selekcija, tri boda osvojio je Lihtenštajn. Golovima u 3, odnosno 14. minutu, selekcija Lihtenštajna obezbedila je treću pobedu od decembra 2017. godine.

SANDERLEND – ASTON VILA M21 (tip 1, kvota 1,70) rezultat 8:1

Sanderlend se poigrao sa omladinskim timom Aston Vile čiji je golman vadio loptu iz mreže čak osam puta. Crne mačke su na listi strelaca imale sedam različitih strelaca dok je Skauen utakmicu završio sa hettrikom asistencija. Vasilev je iz penala postigao počasni pogodak za goste,

JERMENIJA - ESTONIJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Jermenija je popravila raspoloženje koje ju je krasilo nakon prvog kola i poraza od Severne Makedonije. Prva tri boda u ovogodišnjoj Ligi nacija doneli su joj Karapetijan i Angulo, dok će Estonija morati da pričeka još neko vreme na prvi bod ili bodove. Bio je ovo deveti poraz baltičke selekcije u prethodnih deset mečeva.

Precrtano

DANSKA - ENGLESKA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:0

Očekivao se tvrd meč u Kopenhagenu, a Danska i Engleska ponudile su nam upravo to. Remi mirnih mreža. Startni napadački trio Gordog Albiona Sančo, Sterling, Kejn, ne samo da nije uspeo da savlada Kaspera Šmajhela, već je smogao snage samo za jedan udarac u okvir protivničkog gola. Premalo za predvodnike napada ozbiljnih premijerligaških i bundesligaških klubova. Ni Danska nije bila mnogo bolja napadački, Kasper Dolberg bio je najveća pretnja Pikfordu, ali je mreža selekcije Tri Lava četvrti put zaredom ostala netaknuta

BLEKPUL – BEROU (tip 1, kvota 1,55) rezultat 0:0

Blekpul i Berou odigrali su utakmicu u kojoj se mreže nisu tresle. Neinspirisane ofanzivne linije i odbrane bez previše posla obeležili su meč na Blumfild Roudu. Pomorci su propustili priliku da treći put uzastopno savladaju klub sa Holker strita.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara