Frank Kanute (MN Press)
Frank Kanute (MN Press)

Partizan raskinuo ugovor sa Kanuteom

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.24. | 18:47

Senegalac dogovorio odlazak iz Humske

Početak nije bio loš, međutim, kako je vreme prolazilo, Frank Kanute imao je sve manju minutažu u Partizanu. Dugo vremena se nagađalo da li će snažni vezista ostati u Humskoj. Trajala su natezanja sa agentom koji je tvrdio kako klub iz Humske njegovom klijentu duguje tri plate. Mirisalo je na još jedan u nizu neslavnih razlaza između Parnog valjka i nekog od stranih igrača (primeri Takume Asana i Fusenija Dijabatea)

Sad je cela saga privedena kraju, pošto će Partizan konačno raskinuti ugovor sa Senegalcem. Kanute je u pređašnjem periodu samo trenirao sa ekipom, a biće mu isplaćena svota novca za narednih šest meseci, takav je barem dogovor napravljen.

Izabrane vesti

Tako su crno-beli skinuli još jednu omču sa vrata, pre svega zbog činjenice da je Kanute bio jedan od najplaćenijih igrača ekipe, a nije imao nikakvu minutažu. Bivši igrač Serkl Briža je bio na izlaznim vratima kluba ovog leta, ali nije se pojavila nijedna ponuda koja bi zadovoljila klub, a i samog Kanutea pa je cela stvar bila na mrtvoj tački.

To je konačno rešeno i obe strane mogu da krenu svojim putem. Posle svega, to je bilo najbolje za sve. Za vreme mandata u Humskoj, Kanute je odigrao 26 utakmica u svim takmičenjima i jednom se upisao u strelce.



tagovi

FK PartizanFrank Kanute

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara