©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (ponedeljak): Rutinirano

Vreme čitanja: 3min | pon. 14.10.24. | 23:04

Pročitajte ko vam je doneo novac 14. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ITALIJA – IZRAEL (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 4:1

Uprkos tome što će Italiju napustiti pune mreže, Glazer je uspeo da podigne nivo u odnosu na izdanja koja je imao u poslednje vreme na golu Crvene zvezde i reprezentacije. Iako je još triput savladan po povratku sa odmora, ne može se kriviti ni za jedan od tih golova.

Opširnije OVDE

VELS – C. GORA (tip 1, kvota 1,57) – rezultat 1:0 Na debiju je pobedio Belorusiju, potom i Severnu Makedoniju, ali bile su to prijateljske utakmice. Na takmičarskim mečevima Robert Prosinečki još čeka na prvi bod sa Crnom Gorom pošto ni iz četvrtog pokušaja nije uspeo da ga osvoji.

Opširnije OVDE

ESTONIJA - ŠVEDSKA (tip 2, kvota 1,27) – rezultat 0:3

Rutiniranje... Šveđani su u tri laka koraka pokorili Talin i u Grupi 1 Lige C i zajedno sa Slovačkom obezbedili jedno od prva dva mesta.

Opširnije OVDE

AZERBEJDŽAN – SLOVAČKA (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 1:3

Tim Fernanda Santoša imao je bod u džepu, držao 1:1 do 75. minuta, ali je favorit došao do pobede i zadržao realne šanse za promociju u B diviziju golovima Lukaša Haraslina i Davida Đuriša. Slovačka ima 10 bodova, Švedska 7, Estonija 3, dok je Azerbejdžan na nuli (Švedska i Estonija igraju u 20.45).

Opširnije OVDE

NEMAČKA – HOLANDIJA (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 1:0

Uprkos tome što je bajkovit kraj izostao, Manuel Nojer, Tomas Miler, Toni Kros i Ilkaj Gundogan imaju sav legitimitet da se ponose urađenim u dresu reprezentacije. Nezvanični oproštaj od pomenute četvorke, publika na stadionu Bajerna priredila je pred početak susreta četvrtog kola A divizije Lige nacija protiv Holandije. Koreografija s likovima kultnih igrača bila je veličanstvena, ali je za dobru atmosferu i nadu u nove uspehe zadužen bio Džejmi Leveling, strelac jedinog gola na meču.

Opširnije OVDE

BELGIJA – FRANCUSKA (tip 2, kvota 2,40) – rezultat 1:2

Izuzetno intersantan duel u Briselu. Francuzi preživeli opsadu gola od strane Belgije u finišu susreta i stigli do trijumfa. Ko god da je došao na stadion „Kralj Boduen“ u Briselu, imao je šta da vidi.

Opširnije OVDE

BELGIJA – FRANCUSKA (tip GG, kvota 1,78) – rezultat 1:2

Belgijanci su bili vrlo motivisani da obore na pleća velikog rivala, a Francuska je bila u misiji zadržavanja drugog mesta na tabeli. Možda je upravo to bio razlog zbog čega smo gledali meč spuštenih gardova. Prilike su imali i jedni i drugi i pravo je čudo kako nismo videli više golova u prvom poluvremenu.

Opširnije OVDE

BIH – MAĐARSKA (tip 2, kvota 2,25) – rezultat 0:2

Na dva kola pre kraja, Nemačka ima 10 bodova, Holandija i Mađarska po 5, a Bosna i Hercegovina 1. Zmajevi Sergeja Barbareza su pred eliminacijom iz najvišeg ranga, pošto su na Bilinom polju u Zenici, uz dva gola Dominika Soboslaija, poraženi od Mađarske.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

DERI S. - SLIGO (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:1

Jedina „nereprezentativna“ utakmica u Top 10 odigranih tipova u Mozzartu ovog ponedeljka. I... nije prošla. Irski fudbal je čist, nema nameštanja, ali zato i ima iznenađenja. Ovakvih.

GRUZIJA – ALBANIJA (tip 1, kvota 1,88) – rezultat 0:1

Gol za trijumf dao je najbolji igrač tima - Kristijan Aslani. Mladi vezista Intera naleteo je na odbijenu loptu i sa oko 17, 18 metara filigranskom preciznošću savladao budućeg golmana Liverpula Georgija Mamardašvilija. 

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara