Luka Jović (©MN Press)
Luka Jović (©MN Press)

Piksi hrabri Jovića: Nije slučajno potpisao za najveći klub na svetu

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.24. | 18:09

"Mnogo ga cenim, važan je za nas i zato je na spisku reprezentacije. Može da bude od velike važnosti. Nebitno je da li će početi ili će ući", ističe selektor Srbije

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Kordobe/

Velika utakmica čeka Srbiju u utorak uveče u Kordobi. Posle beogradskih 0:0 Orlovi će ponovo na megdan evropskim prvacima, a u Španiju su doputovali puni samopouzdanja posle pobede nad Švajcarskom sa 2:0. Moglo je da bude i ubedljivije, kao što je i u septembru mreža Španije mogla da se zatrese, da je precizniji bio Luka Jović.

Izabrane vesti

Imao je napadač Milana jednu veliku šansu u Beogradu i dve u Leskovcu, ali nije uspeo da se upiše u strelce. Otud je Jović i bio posebna tema na konferenciji Dragana Stojkovića u Kordobi, pred sutrašnji okršaj sa Španijom.

"Luka Jović je za mene izuzetno kvalitetan igrač. Nije slučajno potpisao za najveći klub na svetu, Real Madrid. Neverovatne karaktetistike ima. Nije imao sreće, ni u Leskovcu ni u Beogradu. To je život napadača. Ne možete da očekujete sve u mreži. On je pozitivan, ne znam da li može da igra 90 minuta, jer nema takmičarski ritam. Mnogo ga cenim, važan je za nas i zato je na spisku reprezentacije. Može da bude od velike važnosti. Nebitno je da li će početi ili će ući, važno je koliko doprinosiš. On u mentalnom smislu je izuzetno spreman i sa te strane sam jako zadovoljan- Trenningom, radom, ponašanjem... Golovi će, verujem, doći. Možda kada se najmanje očekuje", rekao je selektor.




tagovi

Dragan Stojković PiksiLuka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara