Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Moglo je to i bolje

Vreme čitanja: 3min | uto. 03.09.24. | 07:56

Pročitajte ko vam je doneo novac 2. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

VOŽDOVAC - SLOVEN RUMA (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 5:0

Na voždovačkom Krovu još niko ne može da se pohvali da je u novoj sezoni postigao gol, a kamoli došao makar do boda. Štaviše, Zmajevi su danas protiv Slovena odigrali kao da su i dalje držali vatru gneva u sebi zbog poraza od Trajala u prethodnom kolu, pa su “spržili” goste iz Rume kako odavno nikoga nisu.

Opširnije OVDE.

ASKOLI - PJAENZE (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:0

Produktivno veče za vas i u Seriji C. Askoli je odradio svoj deo posla protiv Pjanezea čija je odbrana kapitulirala već posle dva minuta igre. Iako su imali celu utakmicu za povratak, gosti su ostali na nuli, a Askoli osvojio ceo plen.

LUDOGOREC II - FRATRIJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Kao što ste pretpostavili, bilo je ovo rutinsko veče za rezervni tim Ludogoreca. Po jedan gol u oba poluvremena da kec pozeleni. Stefanov je u 18. minutu načeo Fratriju, a u 56. ju je dokusurio Keljovluev.

UNIVERZITATEA KLUŽ - DINAMO BUKUREŠT (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Nasamario je domaćin ekipu iz Bukurešta, stavio se u podređeni položaj, zbio redove, izdržao nalete koji nisu bili naročito snaži, a u 62. minutu rešio utakmicu u svoju korist. Bik je bio egzekutor malo nakon isteka sat vremena igre, a Dinamo nije uspeo da se vratio u ostatku meča.

SAN MIGEL - PATRONATO (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:4

Namestio je Patronato nišanske sprave i iz pet udaraca u okvir gola napunio mrežu San Migela. Iako je domaćin poveo, u period od 29. do 71. minuta stala su četiri pogtka Patronata čija je pobeda posle pokera golova bila neminovna.

ELČE - KORDOBA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 3:1

Lako je Elče došlo do nova tri boda. Domaći su vodili na poluvremenu, a mogli su imati i dva gola prednosti da Nikolas Fernandez Merkau nije promašio penal. Sve u svemu, Elče je i u drugom delu igre imalo gol poništen zbog ofsajda, tako da Kordoba zaista nije imala šanse.

PRECRTANO

RANHAJM - START (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:3

Goleada u Trondhajmu vam nikako nije prijala budući da je gost, uprkos znatno manjem posedu lopte uspeo da slavi. Već na poluvremenu stvari su krenule nizbrdo jer je Start vodio sa 2:0. Početkom drugog dela Ranhajm je smanjio zaostatak, ali je gostujući sastav ponovo uspeo da se odlepi na plus dva i nakon toga, se pobeda nije dovodila u pitanje.

HOBRO - B93 (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:1

Razočaranje u drugom rangu danskog fudbala. Verovali ste ekipi Hobra, domaćin je bio agresivniji, značajno više šutirao ka golu rivala, ali konkretniji su bili gosti. Razliku je napravio pogodak pogodak Blidegna iz 19. minuta utakmice.

BORAM VUD - VORTING (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:2

Boram Vud je još jedan od favorita koji su vas večeras sapleli. Gubio je domaćin od 16. minuta, vratio se rezultatski u 73. i ponadali ste se da bi mogao da padne preokret. Međutim, Kešman je u 86. minutu doneo pobedu Vortingu.

AVELINO - ĐULIJANO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Niste imali maksimalan učinak u Seriji C pošto Avelino nije potvrdio epitet favorita. Đulijano je poveo u završnici prvog dela igre zahvaljujući golu Ćuferija, a domaćin je imao snage samo da preko Sunasa izjednači u 60. minutu. Nakon toga se rezultat nije menjao.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara