REZZIME dana (subota): Remiji kamen spoticanja

Vreme čitanja: 3min | sub. 22.06.24. | 23:24

Pročitajte ko vam je doneo novac 22. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

TURSKA - PORTUGALIJA (tip 2, kvota 1,72) - rezultat 0:3

Dobili smo još jednog sigurnog učesnika osmine finala evropskog prvenstva u Nemačkoj. Nakon dve pobede u prva dva meča, Portugalci su osvojili grupu F i čekaće u nokaut fazi jednu od najboljih trećeplasiranih ekipa. Poslednje kolo protiv Gruzije mogu da odigraju spuštenog gasa i sa kombinovanim timom pošto su danas savladali Tursku 3:0 i kaparisali prvo mesto u grupi.

Opširnije OVDE.

ARGENTINO MERLO - SAN MARTIN BURZAKO (tip 1, kvota 1,88), rezultat 3:1

Sigurno pogođen fiks u nižoj argentinskoj ligi. Nisu kvote nagoveštavale lak posao za domaćina, međutim u većem delu meča na terenu je postojao samo jedan tim. Argentino Merlo je do poluvremena imao sigurnih 2:0, a onda je rutinski posao odradio do kraja. San Martin nije bio ni blizu iznenađenja.

ARGENTINO DE KILMES - DEPORTIVO MERLO (tip 1, kvota 1,72), rezultat 2:0

I ovde ste dobro gađali. Pogodili ste kvotu 1,72. A niste se previše oznojili. Sve je krenulo dobro, pošto je u 12. minutu Gonzales doveo De Kilmes u vođstvo. Deportivo se trudio, ali više od časnog poraza nije mogao. Posebno što je u 55. minutu isti igrač još jednom pogodio mrežu gostiju.

DEPORTIVO MADRIN - ESTUDIJANTE RIO KUARTO (tip 1, kvota 2,20) , rezultat 1:0

Najslađi fiks dana. Nervirali ste se, čupali kosu, čekali gol domaćina. I na kraju ste ga dočekali. Lepše za vas nije moglo da prođu ovaj meč. Deportivo Madrin je do tri boda stigao u sudijskoj nadoknadi. Odnosno u 94. minutu. Povratka za Estudijante nije bilo.

TRISTAN SUAREZ - OL BOJS (tip 1, kvota 1,90) , rezultat 1:0

Još jedan minimalac. Baš sladak kao srce narandže. Nije bilo dramatično kao na meču između Deportiva i Estudijantea, ali je Tristan Suarez pogodio kada je trebalo. U 60. minutu preko Lavecija. Dovoljno da pogodite pristojnu kvotu 1,90.

BELGIJA - RUMUNIJA (tip 1, kvota 1,52) rezultat 2:0

Kakva se samo euforija proširila rumunskim narodom pre samo pet dana. Spektakularnu partiju pružio je jedan od najvećih autsajdera turnira protiv Ukrajine, pokazao da je posle mnogo godina prodisao, ali je sudar drugog kola utvrdio da je prerano za potpunu renesansu. Za preporod rumunskog fudbala jeste rano, ali je rano i da nekrunisana "zlatna" generacija belgijskog fubala kaže svoju poslednju reč. Izgubili su Crveni đavoli na startu Evropskog prvenstva od Slovačke, suočavali se sa veoma neprijatnom situacijom, ali su predvođeni majstorom Kevinom De Brujenom pokazali da se i dalje svrstavaju u red najjačih reprezentacija sveta. Pobedila je Belgija 2:0 (1:0) i učinila Grupu F najneizvesnijom na turniru.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

GRUZIJA - ČEŠKA (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:1

Lude utakmice igra debitant Gruzija! U prvom kolu protiv Turske su odigrali izuzetno zanimljiv meč, nisu imali sreće da osvoje bod i na kraju su kažnjeni golom iz kontre u poslednjem minutu. Danas su grčevito branili bod protiv Češke, spakovali ga u džep, a onda u poslednjem napadu na utakmici imali zicer kontru ‘tri na jedan’ za pobedu i promašili su… Na kraju mogu da budu zadovoljni istorijskim bodom – 1:1. 

DEFENSORES BELGRANO - HIMNASIJA I ESGRIMA (tip 1, kvota 2,20), rezultat 0:1

E, ovde vam se nije posrećilo. Defensores je odigrao prilično slab meč. Nikako nije uspeo da uhvati ofanzivni ritam. Himnasija se predstavila kao veliki zalogaj. Još kada je Padila u 60. minutu pogodio mrežu domaćina, povratka za domaćina nije bilo.

PORTUGESA - OESTE (tip 1, kvota 1,68), rezultat 0:0

Baš tvrd meč. Sigurni smo da ste očekivali da Portugesa makar u drugom poluvremenu skrši otpor Oeste. Međutim, nije išlo. Imao je domaćin inicijativu, ali gosti su na važu žalost izdržali.

VIKINGUR - REJKJAVIK (tip 1, kvota 1,42) rezultat 1:1

U duelu gradskih rivala domaćin je bio favorit i očekivalo se da se pobedom učvrsti na čeonoj poziciji, posebno jer su gosti osvojili samo bod u prethodna tri kola. Uspeo je Vikingur i rano da povede, ali je Rejkjavik režirao odgovor i došao do izjednačenja posle čega je potom sačuvao bod.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara