REZZIME DANA (sreda): Veče kada su vas giganti izdali

Vreme čitanja: 3min | sre. 02.10.24. | 23:51

Pogledajte ko vam je 2. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - BOLONJA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Za razliku od Reala, Liverpul nije potcenio Bolonju te je došao i do druge pobede u Ligi šampiona (2:0), mada je, koliko god to zvučalo neverovanto, morao da se pomuči mnogo više nego protiv Milana u prošlom kolu, iako je igrao na svom terenu.

Opširnije OVDE.

VITORIJA GIMARAIS - CELJE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1

Slovenačko Celje jednostavno nije imalo šanse na gostovanju kod Vitorije Gimarais – 1:3. Portugalci su očigledno nisu Celjeu zaboravili da ih je baš ono prošle sezone izbacilo već u drugom kolu kvalifikacija. I ovog puta nisu imali milost. Samu već u sedmom minutu, pa Gustavo Silva u 36, za kraj u 62. i Tijago Silva. Van Portugalije ne baš poznata imena, ali za Celje i previše.

Opširnije OVDE.

ŠAHTJOR - ATALANTA (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:3

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić je protiv Šahtjora odigrao svakako najbolju utakmicu za klub iz Bergama, a možda i jednu od najboljih u karijeri i mada kod njegovog imena neće stajati nikakav konkretan učinak, baš je on, uz Ademolu Lukmana svakako, bio i najzaslužniji za uverljivih 3:0 Atalante u drugom kolu Lige šampiona.

Opširnije OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - SVONSI (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Ne smeta izgleda Šefildu to što bi mogao da postane pravi "jo-jo" klub, pošto je posle ispadanja iz Premijer lige prošle sezone ponovo rešio da se vrati u elitu. U duelu osmog kola Čempionšipa trijumfovao je protiv Svonsija autogolom Džoša Tajmona u 44. minutu. Sada je tim sa Bramal Lejna treći na tabeli sa bodom manje od Barnlija, a dva manje od Sanderlenda.

ŠTURM - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:1

Nije u istoriji Lige šampiona bilo mnogo neatraktivnijih parova od duela Šturma iz Graca i Klub Briža. U moru odličnih utakmica ove večeri duel odigran u Austriji potpuno je skrajnut. Klub Briž je trijumfovao ranim golom Grka Hristosa Colisa i upisao trijumf u utakmici u kojoj je to i morao da učini da bi mogao da razmišlja o bilo kakvim šansama za prolaz.

PRECRTANO

LIL - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Nekoliko prvoklasnih iznenađenja priredili su autsajderi ove srede, međutim, najveće od svih režirao je Lil savladavši na svom stadionu aktuelnog prvaka Evrope Real Madrid – 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

DINAMO ZAGREB - MONAKO (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 2:2

Dinamo je izronio iz depresije u koju je upao posle debakla u meču sa Bajernom (2:9) odigravši 2:2 protiv Monaka, iako je sve do 75. dinuta imao dva gola prednosti.

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - BAJERN (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Retko igra, minute dobija na kašičicu, ali golove daje kao od šale. I uglavnom su to mala remek dela, poput ovog noćas, zahvaljujući kom je srušio šestostrukog šampiona Evrope, Bajern iz Minhena - 1:0. Džon Duran (20), kao i svaki put ove sezone u Premijer ligi, šansu je dobio sa klupe, da bi nakon samo devet minuta provedenih na terenu doneo istorijsku, prvu pobedu Aston Vili u Ligi šampiona na njenom Vila parku.

Opširnije OVDE.

ĐIRONA - FAJENORD (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 2:3

Sve što jedan prosečan ljubitelj fudbala želi da vidi, to se desilo na meču između Đirone i Fajenorda. Dinamično od početka, prilike na obe strane, preokreti, tempo dostojan mečeva koji igraju najbolji timovi na svetu. Za svakog po nešto. Na kraju, slavlje tima iz Roterdama - 3:2.

Opširnije OVDE.

BENFIKA - ATL. MADRID (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 4:0

Što se tiče Benfike, naslušali smo se svi posle njene pobede nad Zvezdom u prvom kolu tradicionalnog srpskog omalovažavanja, od priča da su crveno-beli bili bolji – što naravno nije tačno – do toga da lisabonski Orlovi nisu ništa posebno, a to je tek netačno i to je na svojoj koži najbolje osetio silni Atletiko.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara