Komentari na vest

Vojvodina ponovo pucala sebi u noge: Novopazarci razotkrili sve probleme Novosađana

S

SIoba

pre oko 1 sat

Sve na stranu ali neka neko pogleda kretnju L.Nikolića kod gola....kako taj dečko igra,misterija veća nego bermudski trougao....a tek kako je igrao u Zvezdi,tj. bio na platnom spisku....Bože, Bože....
r

renditesla

pre oko 1 sat

Dajte Gacinovica da spasimo sto se spasiti moze, taman je danas bio u lozi.
k

kendisport

pre oko 1 sat

Trenutno stanje u Vojvodini opisuje scena kad se Krtolica krsti pored klupe kad Mladenovic nece da izvede brz aut, nego vraca loptu desnom beku. Kao seoski fudbal da sam gledao majke mi moje.
L

LFCC

pre oko 2 sata

Kriminalci vode klub i kao kod Partizana nece nista krenuti na bolje dok se to ne promeni. Verujem da je Zbilja posten civek i da ima najbolje namere ali ne sme da se obracuna sa olosem iz uporave a dok se to ne desi sve ostalo je dzabe. Svi znamo st aje resenje - novi sportski direktor, svi iz uprave koji pune sopstvene dzepove napolje iz kluba i Lalat za trenra sa odresenim rukama da pravi igrace. Ima li Zbilja hrabrosti toi da sprovede je jedino pitanje.
p

pera kontras

pre oko 2 sata

sta sam vam rekao za Krtolicu on decko je zalutao tacno se vidi ko prati Vosu da nema igru ali uopste vezni red ne zna da namesti ma da ne smaram... druze nije ovo za tebe idi vodi Letece Holandjane to je tvoj nivo... znam da citas komentare zato te molim postedi nas i sam napusti.. sportski pozdrav svima
x

xdxded

pre oko 2 sata

oterajte trenera on pojma nema.
d

darinko

pre oko 2 sata

Vojvodinapod vodstvom Krtolice kao seoska ekipa uzas
J

Just

pre oko 2 sata

Preskupa ekipa za nase uslove Treci budzet u drzavi Prepuna stranaca
G

Gost555

pre oko 2 sata

Jel to onaj Kolins Sicenje sto je Vosa dobila ponudu od 3 miliona evra za njega, i to dok je bio na POZAJMICI iz Aika? Hahahaha.
A

Alex20

pre oko 2 sata

Brate kakva je ono prevara,pa on pas ne moze da ybode,ispada kao iz voza,ludilo.
F

Fru

pre oko 2 sata

Prosecna ekipa i za nase standadre , a da ne pricamo za Evropu . Losa uprava sa slabim trenerom .
N

Navijac88

pre oko 2 sata

Evo kad se dobar čovek postavi za trenera ok sa dobrim čovekom idemo na kafu, ali nama treba struka da vodi ove legionare koji su ovde u prolazu .
G

GABI GO

pre oko 2 sata

PA LALA JE HTEO DA SE VRATI.ZABRANOLI SU MU DA SE VRATU U VOSU.SKORO JE LALA DA IZJAVU NA TU TEMU.
G

Gosttt

pre oko 2 sata

Ne znam vise sta pametno reci posle svega osim, nije dobro ! Deluje da je ekipa pala fizicki a i psihicki posle remija sa Nislijama. Veliki je problem sa bonusima zato sto svi lose igraju i Radulovic i Velickovic i Kokanovic dok Mladenovic koji pokazuje neku zelju igra najmanje od njih. Glupo je pravilo sa bonusima, bas glupo ! Drugo Vosa nema kvalitet za prva tri mest. Sad sto Tsc igra ispod ocekivanja daje Vosi neku nadu za trecim mestom ali kako kad Cuka i Rad..Kg igraju bolje.tu je 4, 5 ta od prilike. Mislim da Vosu treniraju uglavnom losi treneri za nase uslove jer je rezultata bilo smo sa Lalatovicem i Nikolicem i to je sve u zadnjih 10 ak godina, koji su dobri treneri za nase uslove. Batak,Popovic, Bandovic, Krtolica..lose je to. Vosi treba jedan za nase uslove ozbiljniji sportski direktor poput Matijasevic iz Cukarickog. Ne igra sportski direktor, nije to presudno, ali nesto u Vojvodini ne valja. Korac ubijen neigranjem zbog Sicenjea, obda Sicenje ubijen neigranjme zbog Koraca, a oni bi trebalo da budu tandem jer je Crnomarkovic spor, Seri treba na 10 ku ispred Peteovica i Poletanovica, na krila desno Kokanovica a levo Radulovica, spic Bamidele. Ne znam gde ce Randjelovica, trebalo bi da igra i pokida po desnom krilu, ali onda u spic Velickovic i Radulovic, a to je tek 2 igraca manje na terenu. ne znam ...
G

Gost 123456

pre oko 1 sat

Molim te, ne pricaj vise, to je najpametnije sto mozes uraditi. Kao prvo, bonus igraci su fenomenalna ideja za razvoj mladih sportista, jer da nema tih bonusa kao sto je slucaj bio ranijih godina, mladi igraci sansu bodili ne bi,sad' druga stvar je to sto u Vojvodini Radulovic mora da igra, verujem da im je cilj da ga se sto pre otarase, ne bi li izeli neke pare za njega, ali po svemu sudeci decko bas lose igra u poslednje vreme. Mnogo vise mi se svidja Kokanovic u formaciji krila., tacnije vecu prednost bi mu dao na krilu na mesto Radulovica iako je igrac sredine terena, samim tim, videli smo da loptu dobio nije kada ga je vratio na prednjeg veznog po desnoj strani.Jedini zrenutni bonus koji je jako zanimljiv i ima sta za pokazati, viziju, ideju. Velickovic, jako lose, Savicevic takodje, tacnije kopletna sredina terena bezvoljnost, bezidejnost, igraci koji treba da kreiraju igru, stvaraju sanse, proigravaju, ovde toga nema, kopletna sredina terena katastrofa. Tacno jednog igraca ne bih mogao da izvojim da kazem svaka cast. SERI, sta reci za njega aa ne naljutiti njegove simpatozere i ljude koji u prwthodne tri utakmice velicaju njegovovo ime, kao igrac solidno tehnivki obucen, ali druze ti da budes igrqcina, moras greske svesti na minimum, driblin svaki procitan, zaustavljen, ispricana prica, dosta sebican i bezobrazan, Dotakao bih se i prosle utakmice protiv Nisa gde sam pretpostavio da penal sutira Poletanovic jer je logicno u prethodnoj utaknice dao iz penala gol, sledom tih okolnosti dolazimo do zakljucka da nesto ne funkcionise u timu, ne mogu igraci tako da se ponasaju , kao raspustena banda,s obzirom da je ovo kolektivni sport, ovde nema zajednistva, jako velika sujeta vlada izmedju igraca, sto se da videti odmah, sebicnost i ajkavluk vlada, nije ni cudo sto nema rezultata. Cvrta ruka fali ovom tim, trener koga ce svi da postuju, ako se dogovrimo, zelim da to se sprovede i na delo, a ne samo da ostane na recima. Smatram da glavni problem nije ovde trener, vec menadzeri i niihovi igraci koji moraju da se zadovolje, a je l te kako, pa moraju da igraju, iako nemaju blage veze sa fudbalom, i bilo koji drugi treber koji dodje, a nema neki autoritet i izgradjebo ime, to mu sleduje, jer ozbilja trener ne da na sebe i svoj rad, trud i znanje!! Sportski direktor, obavlja veoma los posao!
D

Deki kV

pre oko 3 sata

U ovom trenutku pazar medju četiri najozibljnija kluba u drzavi! Imaju lep stadion, dobre igrace i naravno vatrena publika koja im je vetar u ledja.Nadam se da ce izboriti evropu i u najlepsem svetlu predstaviti nas fudbal!
G

Gosty

pre oko 3 sata

Bandović je za Krtolicu, Ancelotti lično.
K

Kojeko

pre oko 3 sata

Žali Bože ogromnih državnih (naših) para uloženih u ovakvu Vojvodinu…
S

Slaninar 100%

pre oko 3 sata

Gos'n Zbiljiću, je l' mi stvarno pretendujemo na Evropu, ili nas oči varaju!? Pa, mi nemamo tim, igra nam je blagi užas, nemamo struku; zapravo mi nemamo ništa, jer je i prozvezdaška uprava ravna nuli. Uprava napolje, sa sve sportski direktorom Jovanovićem i ovim trenerom u pokušaju!
p

prijateljnsns

pre oko 3 sata

Sta vise treba da se desi da Zbiljic najuri maradonu, tu cuvenu skauting sluzbu i ostale "prijatelje" a ustvari lešinare oko kluba? Para nikad više, rezultati nikad gori. Pa bolje je bilo dok su nas vodili Slavoljub Djordjevic i Gaga Radojicic kad su kasnile plate mesecima, nismo nikad bili ispod desetog mesta kao sad.
B

Bojan1991

pre oko 3 sata

U Vojvodini uvek nesto nije stimalo, napravi se solidna ekipa, za gornji deo tabele, a katastrofa se krene svaka sezona, menjaju se treneri, deluje i kao da je losa atmosfera, na kraju sezone iskusniji oni bolji igraci beze iz kluba, traze inostrane angazmane i tako u krug, kao neka visa sila da je umesala prste...Na startu sam rekao da od Krtolice nema nista, deluje mi kao da je unazadio ekipu, svaka utakmica druga formacija, druga postava, a bitno da su mu standardni igraci poput Radulovica...Covek nije za vise od pomocnog trenera.Pravicemo mi Bandovica od blata koliko ja vidim...Deluje mi kao da ce na polu sezoni dovesti Lalatovica koji ce beleziti rezultate kao da ima tim Barselone, zavrsice na kraju sezone na 4 poziciji i jovo nanovo...
g

gost1977

pre oko 3 sata

svi da odu!!
K

Kresoja

pre oko 3 sata

Vracaj Lalatovica na zimu, da vrati ekipu gde joj je mesto...
P

Pazar je

pre oko 3 sata

Pazar je mogao 2-3 gola da im da u prvih 45 min.ima pazar brze igrace i sivic je to uklopio bas Dobro.zasluzena pobeda. I steta sto Vojvodina nema podrsku sa tribina,stvarno né razumem taj grad koji ima blizu 500 hilj.stanovnika🤔pazar 5 put.manje ima stanovnika pa ima podrsku 6-7 hilj.na tribinama.bez publike nema smisla ni ulagati u kub🤷‍♂️
n

navijac do danas

pre oko 3 sata

Lepo sam pisao za Krtilicu i Apra!!Krtolica ne luca na trenera.Kao da ima 70g.Karijera?Nije iz Vrbasa izasao!M.Jovanovic da napusti klub pod hitno.On i svi njegovi skauti sfo dovode ove neznalice!!
4

474747

pre oko 3 sata

treba da ispadnu,sve umisljeni igreaci pocev od njegosa,pa zavrsno sa rosicem koji nije sam
P

Patria

pre oko 3 sata

Nije mi jasan sportski sektor Vojvodine. Ulozis velike pare u tim, najavljujes velike stvari, daš otkaz Bandoviću, koji nije toliko lose vodio ekipu (priča se da su ga stariji igraci oterali) i staviš Krtolicu za trenera. Totalno amaterski
U

U Tem Denveru

pre oko 3 sata

Bandovic teska prevara. Pogledas mu biografiju i sve ti je jasno, tajland, indonezija, malezija itd. Vojvodina jedini ozbiljan klub koji je vodio, ako se i ona moze uzeti pod ozbiljan.
P

Patria

pre oko 3 sata

Inace su nasi treneri veoma priznati na zapadu. Batak, Popovic, Krivokapic, Lalatovic, sve iz liga petica. Sem Marka Nikolica, nisu imali trenera koji je iole nesto napravio u karijeri.
.

....

pre oko 2 sata

Pa i taj Nikolić nikada nije trenirao tim iz lige petice jedino je Stanković trenirao bilo kakav tim iz tih najačih liga