Foto: Reutrers
Foto: Reutrers

REZZIME DANA (petak): Sent Etjen opet prodao...

Vreme čitanja: 4min | pet. 11.12.20. | 23:51

Pogledajte ko vam je 11. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

SASUOLO - BENEVENTO (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Strava i užas. Drhtanje do kraja. Panika da se ne izgubi ono što je bilo gotovo od početka utakmice u rukama. Sasuolo je preživeo tu dramu protiv Veštica, ali osim tri boda baš ništa nije valjalo u igri zeleno-belih. Benevento je igrom razbio domaćina, ali su bodovi ostali na Mapei stadionu – 1:0.

Opširnije OVDE.

KASIMPAŠA - DENIZLI (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 3:2

Nije vam Denizli do poslednjeg trenutka dozvoljavao da se opustite. Međutim, Kasimpaša je bila rešena da vam se ipak oduži za poverenje. Dva puta je u svega šest minuta razmaka u prvom poluvremenu dolazila u prednost, Denizli je prvi put uspeo da se vrati, drugi već nije. Domaćin je još jednim golom potvrdio trijumf u nastavku, ali je gost u nadoknadi meča smanjio zaostatak i uneo blagu neizvesnost u poslednjim minutima. Srećom po vas, više od toga nije uspeo. Nije ni imao vremena.

ČUKARIČKI - JAVOR (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Poraz u Humskoj nije uzdrmao Čukarički. Potvrdili su to Brđani večeras na svom terenu rutinskom pobedom nad Javorom (3:0) kojom su nastavili trijumfalni niz na svom terenu i održali korak u odnosu na rivale u borbi za Evropu.

Opširnije OVDE.

VOLFZBURG - AJNTRAHT (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 2:1

Ovo su pravi Vukovi. Oni koji imaju izražen nagon za samoodržanjem. Koji imaju animalni instinkt. Koji se razgoropade kada su saterani u ćošak. Prođe i 12. utakmica u prvenstvu, a Volfzburg je i dalje bez poraza. Ne daju se zeleni čak ni kada se čini da su na ivici. Pribio ih je Ajntraht večeras, zapretio, pogurao ka ambisu, ali taj pomenuti instinkt, sa vođom čopora Vutom Veghorstom učinili su čudo. U 75. minutu gosti iz Frankfurta su vodili. Kada je sudija odsvirao kraj, Vukovi su se radovali pobedi – 2:1.

Opširnije OVDE.

SPORTING - PASOŠ FEREIRA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0

Nije Pasoš ni u jednom trenutku zaličio na tim koji u Primeiri drži visoko šesto mesto. Ruku na srce, ima i do toga da je trener gostiju Migel odlučio da meč Kupa Portugalije baci u drugi plan i sačuva većinu prvotimaca za prvenstvo, što su u redovima Sportinga znali da iskoriste. Već u prvom poluvremenu je lisabonski tim sa dva pogotka prelomio meč u svoju korist. Migel je reagovao na poluvremenu, uveo pojedine značajne fudbalere, želeći odgovor u nastavku, ali je bilo prekasno. Lavovi su sredinom drugog dela novim golom overili trijumf i kartu u narednu rundu Kupa.

RANDERS - VEJLE (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:1

Vejle je u ozbiljnom padu forme. Novi prvoligaš je na otvaranju 12. kola danske Superlige na gostovanju Randersu vezao i četvrti ligaški poraz i nezaustavljivo hita ka dnu tabele. A bili su gosti na dobrom putu da konačno prekinu crni niz. Poveli na isteku pola sata igre, ali odbrana ni deveti uzastopni put u svim takmičenjima nije izdržala. Izjednačio je Randers praktično "iz svlačionice", da bi sredinom drugog dela sa dva brza pogotka režirao potpuni preokret i ceo plen sačuvao za sebe.

PRECRTANO

SENT ETJEN - ANŽE (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:0

Sent Etjen ne zna za tri boda u Ligi 1 od 17. septembra kada je srušio Marselj na Velodromu. I nastaviće da čeka jer je večeras odigrao samo 0:0 protiv Anžea. Niže Sent Etjen remije u poslednje vreme kao perle, a ovo mu je treći u nizu. Etjen je pre Anžea podelio bodove i sa Lilom i Dižonom, ali moraće mnogo bolje ako želi da upiše neki trijumf.

Opširnije OVDE.

LIDS - VEST HEM (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 1:2

Sve ono što nije valjalo protiv Mančester junajteda, valjalo je protiv Lidsa. Sve ono što je njemu uradio Mančester junajted, sada je Vest Hem uradio Lidsu. U odličnoj su formi Čekićari, pa ni očajnih 45 minuta protiv Crvenih đavola u prošlom kolu to ne može da pokvari. Jer, večeras je tim Dejvida Mojesa upravo zablistao u drugom poluvremenu i napravio preokret, za pobedu usred Lidsa – 2:1.

Opširnije OVDE.

HERAKLES - FORTUNA S. (tip 1, kvota 1,73) – rezultat 1:2

Nije Herakles imao sreće večeras. Dominirao je tokom čitavog meča, napadao, držao loptu u posedu, ali mu je gol sredinom prvog poluvremena poništen. A Fortuna? Šutnula jednom, postigla dva gola! Prvi je doduše stigao kao produkt loše intervencije domaćeg defanzivca, drugi pak nakon preciznog udarca Poltera i Herakles je bio na kolenima. Međutim, ni u jednom trenutku nije odustajao, pa je za takav pristup nagrađen počasnim golom u poslednjim minutima meča. Uzalud, Fortuna je slavila i izjednačila se po broju osvojenih bodova sa večerašnjim rivalom.

VIBORG - KOGE (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Nema Viborg poraz u prvenstvu ni posle 15. kola, međutim, danas nije uspeo da slavi. Koge je odoleo na gostovanju lideru danske druge lige. Čak je bio nadomak sva tri boda, ali je morao da se zadovolji jednim, pošto je Viborg u nadoknadi stigao do izjednačenja i time sačuvao status neporaženog tima.







tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara