Rezzime dana (nedelja): Na Apeninima najviše kikseva

Vreme čitanja: 4min | ned. 01.09.24. | 23:33

Pročitajte ko vam je doneo novac 1. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - BETIS (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Madrid je postao nestrpljiv. Možda bi i tolerisao Kilijanu Embapeu nekoliko utakmica bez prvenstvenog pogotka da je Real na startu sezone rutinski pobeđivao. Ali šampion se mučio, ispuštao bodove na Balearima, pa na Kanarima, a treća generacija Galaktokosa odavala utisak da će joj podosta vremena biti potrebno da klikne. Taj utisak i dalje je na snazi, ali makar je trenutno prvoj zvezdi svetskog fudbala pao kamen sa srca. Kilijan je probio led u Madridu, a Real je pobedio Betis u Madridu i sprečio Barsu da već u ranoj fazi sezone pobegne na makar šest bodova prednosti - 2:0.

Opširnije OVDE.

BAJERN - FRAJBURG (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Pobeda minhenskog Bajerna nad Frajburgom na Alijanc areni u 2. kolu Bundeslige (2:0) i nije neka vest. I zato ju je zasenio jedan od najvećih fudbalera u istoriji Bavaraca. Kao evropski i svetski fudbalski gigant, Bajern ima mnogo legendi, a Tomas Miler zauzima posebno mesto među njima. Od večeras je on fudbaler sa najviše nastupa za slavni minhenski klub.

Opširnije OVDE.

BEŠIKTAŠ - SIVAS (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:0

Goreo je crno-beli Istanbul kada je Bešiktaš ozvaničio dolazak rimske ikone! Ćiro Imobile je već počeo da donosi konretnu razliku na terenu jer su golovi krenuli da se nižu, a samim tim i pobede Bešiktaša. Večeras je Imobile upisao već svoj peti gol u dresu Bešiktaša, doduše sada iz penala, ali i to je bilo dovoljno za pobedu protiv Sivaspora - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

LIL - PSŽ (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:3

Trijumfovao je Pari Sen Žermen na gostovanju Lilu 3:1, ali rezultat ne odslikava realnu opasnost koja je Svecima pretila ove večeri u duelu trećeg kola. Pri vođstvu gostiju od 2:1 u 82. mintuu, Lil je dao gol za 2:2, ali je višeminutnim pregledom VAR-a utvrđeno da je Tijago Santos bio u minimalnom ofsajdu. Kada je to preživeo, šampion Francuske je u poslednjim trenucima dotukao rivala golom Kolo Muanija i utisak je nezasluženo slavio s dva pogotka razlike.

Opširnije OVDE.

RADNIČKI 1923 - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 0:1

Najgore što je Crvenoj zvezdi moglo da se desi nakon fizičkog i emotivnog pražnjenja u revanš utakmici plej-ofa protiv Bode Glimta jeste da na prvom narednom koraku naleti na energetski najnadahnutiju ekipu u Mozzart Bet Superligi. Radnički iz Kragujevca je velikim pritiskom i angažovanjem uspeo u potpunosti da poremeti organizaciju igre protivnika i otupi napadačku oštricu Crvene zvezde, pa su gosti do tri boda u Gornjem Milanovcu došli tek u završnici utakmice, golom Mirka Ivanića u 85. minutu, nakon što je klub iz srca Šumadije ostao sa igračem manje zbog crvenog kartona Matije Gluščevića sedam minuta ranije - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

FERENCVAROŠ - NIREĐIHAZA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1

Nastavio je Ferencvaroš da ruši sve pred sobom u domaćoj konkurenciji. Pod kandže ekipe Paskala Jansena je pala i Niređihaza (2:1). Četvrti meč, četvrta pobeda, samo što je sada po prvi put od starta sezone morala da vadi loptu iz sopstvene mreže. Nije to ništa strašno jer je pobeda bila, kao i igra. Rutinska.

UDINEZE - KOMO (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:0

Udineze je minimalnim rezultatom savladao Komo te se sa sedam bodova izjednačio sa Interom, Juventusom i Torinom na vrhu tabele. Izabranicima Koste Runjaića tri boda doneo je brazilski napadač Brener pogotkom u finišu prvog poluvremena mada su gosti vrlo lako mogli da šokiraju domaćina. Imao je Komo penal u dubokoj nadoknadi, preuzeo je odgovornost lokalni momak Patrik Kutrone, ali je promašio čitav gol i poneo epitet tragičara.

PRECRTANO

ČELSI - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 1:1

Toplo-hladno, to je Čelsijev 'ritam' ove sezone. Poraz u derbiju od Mančester Sitija, pa šest komada u mrežu Vulvsa; u međuvremenu pobeda i poraz u evropskom dvomeču sa Servetom, a evo sada i prvog remija u Premijeršipu. Razočaravajućeg, kod kuće protiv Kristal Palasa samo 1:1.

Opširnije OVDE.

FJORENTINA - MONCA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:2

Prekjuče potpisao, danas pogodio za bod! E, to se zove instant pojačanje! Tek što je stigao u Firencu Robin Gosens uvukao se pod kožu navijačima Fjorentine sprečivši na debiju poraz protiv Monce golom u šestom minutu nadoknade – 2:2 (1:2). Fjorentina je na taj način izvukla bod, ali teško da na Artemio Frankiju mogu da budu zadovoljni rezultatom i generalno otvaranjem sezone. U grupnu fazu Lige konferencije plasirali su se jedva, tek posle boljeg izvođenja penala u dvomeču sa Puškaš Akademijom, dok u Seriji A imaju tri boda posle isto toliko utakmica…

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - ROMA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Podigao je značajno očekivanja svojim navijačima Juventus partijama protiv Koma (3:0) i Verone (3:0), klele su se pristalice torinskog kluba da njihov klub godinama nije igrao kao u uvodna dva kola, ali se posle 'nule' sa Romom čini da su ubedljive pobede više bile odraz nemoći i odsustva kvaliteta rivala nego uigranosti Stare dame.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara