Ređaju se pojačanja na Ubu: Stigao i talentovani Uzbekistanac

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.24. | 18:15

Dolazi i mladi golman Partizana

Jedinstvo iz Uba će drastično promeniti tim u odnosu na onaj koji je izborio istorijski plasman u Mozzart Bet Superligu Srbije.

Klub su ovog leta napustili nosioci igre Dejan Milićevič koji je otišao u Slogu iz Doboja i Ibrahim Zubairu koji je prodat Partizanu za 500.000 evra. Na pragu velikog transfera u Njukasl je i supertalentovani Miodrag Pivaš, a još je neizvesno šta će biti Kvakuom Karikarijem koji je dobio produženi odmor.

Izabrane vesti

Ubljani rade na dovođenju zamena, a danas je stiglo i pojačanje iz Uzbekistana. Za 60.000 evra je iz Bunjodkora došao 18-godišnji napadač Amirbek Saidov kojeg je želeo i OFK beograd. Očekuje se i dolazak talentovanog Partizanovog golmana Vukašina Jovanovića (18) na dvogodišnju pozajmicu.

Podsetimo, još ranije je stigla plejada talentovanih fudbalera iz inostranstva. Iz Argentine su dovedeni vezista Pablo Fereira (19, Deportivo Moron) i napadač Tomas Peres (18, Rasing). Iz omladinskog pogona Sautemtpona je došao 18-godišnji vezista Goran Babić, a iz Antverpena 20-godišnji igrač sredine terena Marko Mitrović. Mnogo potencijala, ali i neiskustva pa treba očekivati i neka iskusnija pojačanja u redovima debitanta.


tagovi

Jedinstvo UbAmirbek Saidov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara