Rune (©Reuters)
Rune (©Reuters)

Rune sve bliži duelu sa Đokovićem

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.24. | 19:31

Danac eliminisao Sejbota Vajlda – 3:1

Projektovani duel četvrtog kola Vimbldona Novak Đoković – Holger Rune sve je bliži da se realizuje.

Srpski as je danas eliminisao Britanca Firnlija sa 3:1, a svoj deo posla obavio je i mladi Danac, koji je takođe upisao trijumf u četiri seta. Njegova „žrtva“ bio je Brazilac Tijago Sejbot Vajld – 3:6, 6:3, 6:2, 6:2.

Izabrane vesti

Brazilac je dobio prvi set, međutim, to je bilo samo zagrevanje za Runea, koji je značajno podigao novo igre u nastavku meča i prilično lako došao do preokreta i pobede.

Imao je Sejbot Vajld nekoliko brejk šansi u trećem i četvrtom setu da zakomplikuje meč, međutim, Rune je uspeo da se odbrani i bez većih komplikacija da prođe u četvrto kolo, gde će ga čekati Francuz Alis, koji je eliminisao Hačanova sa 3:2.

Alehandro Tabilo, koji je eliminisao Novaka Đokovića sa mastersa u Rimu, prošao je u treće kolo Vimbldona, pošto je u pet setova bio bolji od Italijana Kobolija – 7:6, 7:6, 4:6, 4:6, 6:4 nakon skoro četiri sata igre.

U narednom kolu Tabilo će igrati protiv Tejlora Frica, koji je sa 3:1 savladao Rinderneha.

Sudar veterana između Gaela Monfisa i Stena Vavrinke pripao je Francuzu sa 3:0 u setovima (7:6, 6:4, 7:6), dok je Rus Safijulin izbacio Čeha Mahača – 6:2, 6:4, 5:7, 6:3.


tagovi

Vimbldon 2024Holger RuneGael Monfis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara