Komentari na vest

Romano bacio bombu: Premijerligaš počeo pregovore oko kupovine Strahinje Pavlovića!

klipsch

pre 2 dana

polako...
9

951357

pre 2 dana

Kod mene u kuci zastave na pola koplja, od jutros ne mogu da se smirim, tolike godine sam potrosio pisuci da je ovaj lik drvo a on izraste u klasu. Ako cujete plac, znajte to sam ja.
M

MNM

pre 2 dana

Brojilo, tj ja, na apratima. :))))))
B

Bar Kohba

pre 2 dana

Momak se nije snasao u Monaku, za PL je tek veliko pitanje. Mislim da bi njemu posle Salcburga odgovarala Bundes liga i neki Nemacki tim, tipa Menhengladbaha, Union Berlina,Hofenhajma ili Verdera. On je srcan i borben, ali prilicno spor i cesto na ivici kiksa.
D

Drndo

pre 2 dana

On i jeste stoper za premijer ligu. Za skok igru i da se posiba pozadi...On nije recimo za Nemacku ili spansku ligu gde bi ga pretrcavali kao panja,u engleskoj bi bio dobar jer tamo nece ni da mrda dalje od sesnaesterca. Spor,trom,tehnika nula...
l

laker

pre 2 dana

spor, trom i nema tehniku? Decko kad uhvati sprint za dve sekunde se vrati nazad, protiv Danske pun sprint i stigne onog kod kornera.. A sto se tice tehnike koliko puta decko sam iznese loptu do protivnickog sesnaesterca i posalje centrasut, sposobniji od Kostica
@

@drndo

pre 2 dana

Da si ti ziv i zdrav druze, Englezi ne igraju na taj nacin vec jedno 30-40 godina.
E

El Capo

pre 2 dana

Levonogi tehničar, polivalentan fudbaler, energičan u sjajnom kondicionom i fizičkom stanju. Dodaj svemu tome moda od bika i junačko srce, i jak mentalni sklop. Šta još možeš videti u mladom i zdravom duhu momka koji tek treba da se dokazuje? Do sada odličan po meni, tako da ne pljuj, koji si ti faktor ovde da ga blatiš?
G

Gde pratiš statistike?

pre 2 dana

Koje tekme gledaš ti? 😂
1

123123123

pre 3 dana

Ko ga kupi gotovo sigurno ispadaju iz lige
S

Soy argentino

pre 3 dana

Citajuci ove komentare vidim koliko smo bolesna nacija kada pljujemo naseg najboljeg fudbalera.
B

Bingocka

pre 2 dana

Ko je bre najbolji fudbaler ? O Boze svasta. Najborbeniji jeste. Decko nema tehniku,spor,trci smesno...Znas li ti sta uopste znaci kada je neko najbolji fudbaler?
A

Ali najjaci...

pre 3 dana

...je Kleo !
A

ApsolutnoJa

pre 3 dana

Ceo nas defanzivni bedem nije podbacio i nadam se da ce sva trojka da nadje dobre klubove. Posebno to zelim Pqvlovicu, samo neka bude klub sa renomeom.
L

Lazeta

pre 3 dana

Nastasic-Fiorentina, Siti, Salke, Majorka. Milenkovic-preko 200tekmi u Seriji A sa 26god, 2finala LK, Pavlovic-Monako/Salzburg/Brentford, Ilic-Bolonja... A srpski Maldini Erakovic guran u reprezentaciju, pozvan na SP i dalje ga niko nece, Lekovic odradi celu pozajmicu i mnogo im 3M.... haahaha PARTIZAN STUB REPREZENTACIJE!
s

sashki85

pre 3 dana

Eraković nije ni dobio šansu na svetskom prvenstvu. da heste, sigurno ne bi primali onakve golove iz kontre.
K

Kaze

pre 3 dana

Koja je razlika između Nenada Tomovića, Baste ili Aleksandra Lukovića u Seriji A i Melenkovića? Pavlović nije video teren u Monaku, Dejan Stefanović iz Zvezde je bio kapiten Portsmuta u PL, Biševac godinama standardan u Francuskoj u Lionu, bio kapiten Valensijena, igrao u Lansu i PSG-u kod Anćelotija, Spajić bio standardan u Tuluzu... Možemo ta glupa poređenja do sutra, samo dovoljno reći Jugović, Stanković i Vidić i tu se svaka priča završava o školi Partizana naspram Zvezdine.
D

Drndo

pre 2 dana

Zato sto je Partizan stub reprezentacije zato i nemamo rezultate. Jedva prodjosmo najsmesniju grupu kvalifikacija ikada. I to smo prosli srecom pa jos i zato jer su promenili pravilo i uveli da idu dve ekipe. U grupama na velikim takmicenjima standardno zadnji. I ti se jos hvalis. Pavlovic nije video Monako, Milenkovic i osrednji klub Fiorentina, Nastasic maltene nema ni veze sa Partizanom,dosao iz Kolubare u omladince i odmah otisao. Samo da kazem Nemanja Vidic,legenda Mancestera,kapiten Runiju,Ferdinandu,Skolsu i kompaniji...Ti mi pricas o Pavlovicu xaxaxaxa o Boze
L

Lazeta

pre 2 dana

U pravu si Drndo, treba da stavimo Spajica, Erakovica i Stefana Mitrovica, oni bi nas odveli do finala!!!
B

Bar Kohba

pre 2 dana

Milenkovic nije jednom bio dio petardi u protekle dve godine, nije bio ni standardan, a cesto je pravio kikseve pogotovo penale. Pavlovic nije sastavio dve utakmice u Monaku, a Nastasic je zadnje 3g.van ozbiljnog fudbala, zato ide na Kipar. Odbrana repke nikad tanja i slabija.
a

aman za aman

pre 3 dana

Ostajem pri svojoj oceni da je Pavlovic najlimitiraniji igrac u nasoj odbrani tj celoj ekipi.Borbenost to ne moze pokriti osim kada parkiramo autobus pred sesnaesterac...Dok god ovakvi "asovi" budu imali podrsku "javnosti" rezultati ce biti kao i do sada a u buducnosti i znatno losiji.
@

@brojilo

pre 2 dana

Ma znas koliko nekog zabole sto ti ostajes pri svom (pritupastom) misljenju brojcaniku :))))
D

Dejanii

pre 3 dana

Dobar klub ! Treba im još jedan u sredinu i još jedno lijevi krilo i imaju opasan tim

Marko Pavlovic

pre 3 dana

Mislim da je za malo bolju ekipu od njih. Ako je engleska liga - Totenhem , MU, Čelsi......
L

Laker

pre 3 dana

Bolje prvo u ovakav klub pa ako se onda pokaze tek Celzi/Junajted..itd. Ovde nema toliki pritisak i bice standardan, pogledaj Dragusina u Spursima nema minut
V

Vl@dimir

pre 3 dana

Не знам мени је увек било боља да будеш мишија глава него лављи реп, у аустријској лиги члан идеалне поставе а у премијер лиги би ишао у клуб који виси о концу да пређе у чемпионшип...
G

Gorostas

pre 3 dana

A tekst o Andriji Žilu Živkoviću
B

Brankoni84

pre 3 dana

Bob Marli i Usein Bolt, najpoznatiji Jamajkanci.😁😁😉
J

Jaa

pre 3 dana

I Norman Kembel fudbaler Vojvodine.
d

duc

pre 3 dana

Umesto sto se smejes jer si pogresno naucen, bolje proveri pravopis srpskog jezika. Iznenadices se, a i postati pametniji.
a

amigo

pre 3 dana

Dzabe gubiti reči...jedno najobicnije drvo
L

Laker

pre 3 dana

sta je Erakovic onda... Decka vade na poluvremenu u finalu kupa i onda okrecu na 2:1...
А

Александар1

pre 3 dana

Заправо, ми имамо талентоване играче, па и квалитет је добар, али неравномерно распоређен, наравно немамо квалитет за сам врх, али у топ 16 у свету имамо. Највећи проблем је лоша организација, лош тренер који не сме да залепи за клупу тек солидне, осредње играче као што су Тадић и Митровић. Било би добро да искорак направе Павловић и Влаховић и да постану баш класа, као и Илић и Самарцић, Терзић, а затим Карло Симић, Недељковић ..
V

Vujo

pre 3 dana

Tadic i Mitrovic osrednji igraci ? Aleksandar Mitrovic koji je postigao najvise golova za Srbiju ,koji je zabio gol Portugalu i odveo Srbiju na SP u Katar. Dusan Tadic kapiten Ajaxa i najbolji paker u reprezentacije Srbije. Pa ko je vrhunski onda?
S

Soy argentino

pre 3 dana

Nerazumem ove komentare i vredjanje naseg najboljeg reprezentativca. I ja sam zvezdas ali Pavlovic je najbolji fudbaler reprezentacije Srbije bez konkurencije. Samo je pitanje vremena kada ce preci u neki od top 5 klubova sveta. Da Srbija ima jos 10 ratnika kao Pavlovic bili bi prvaci sveta.
S

Srdjan88

pre 3 dana

Igrali smo defanzivno kao i Slovenija npr pa su se ovi igraci iz odbrane istakli. Bilo im je lakse da igraju jer nisu stajali visoko nije imao previse situacija da brani igrace na vecem prostoru. Zbog nase taktike sva 3 stopera su bila dobra, da smo igrali riskantnije vidjele bi se njihove mane. Ali svakako Pavlovic jeste dobar igrac i prelazak u PL bi bio veliki korak napred za njega.
M

Monteroo

pre 3 dana

Gde u PL spor kao puž,očajna tehnika s obzirom da je zabranjeno ispucavanje lopte,moras da dodajes veznom, kao što rade akandji,ake,skrinjar....iscitas dodavanje izadjes ispred igraca,zatvoriš ledja beku kao što nije uradio protiv engleza..... Jedino sto za razliku od ostalih naših padavicara ima srce,hoće da se pobije,da istrči,da proba....bori se...u svojim granicama... Sad bi mu legao Monako,fiorentina,Ren,torino....da ga još malo dorade....
8

8

pre 3 dana

Jeste spor ako si gledao meč protiv Engleske tridestčetvorogodišnji Kajl Voker ga pretrčao u mahu . Tako da jeste spor i to je nepobitno .
А

Аспера

pre 3 dana

@8 da samo sto ga Voker nije pretrcao. Voker je bio u punom sprintu i dobio loptu u prostor od Sake, a Pavlovic je cuvao Saku i presao na Vokera kada se Saka oslobodio lopte jer je bio sam protiv dvojice. I pored toga stigao je Vokera i usao u remplovanje da mu zasmeta. Cak ni Saka nike uspeo da prodje pored njega, kada smo primili gol ispao je Kostic a Pavlovic je stigao da udje u blok.
v

vulex

pre 3 dana

Najbolji srpski stoper od Vidica, jedini ima muda u reprezentaciji
P

PP

pre 3 dana

Vidić je imao i ruku...koju je dizao u vazduh iz nepoznatih razloga.
s

sendic za!

pre 3 dana

pp 🥪
I

Ivan...

pre 3 dana

Premijerligas, ali nebitan i uvek kandidat za ispadanje. To je kao da predje u Empoli. To je ekvivalent. Korak unazad.
Q

Qwerty123

pre 3 dana

Slazem se, voleo bi on isto da igra u Sitiju kao sto si i ti igrao, isijava to znanje i iskustvo iz komentara. Samo pazi da ne nestane struje jer ces morati sezonu fife od pocetka da igras.
B

Brankoni84

pre 3 dana

Prvo na kaljenje o ovaj manji klub, pa onda u Jedinstvo iz Mančestera umesto Megvajera.😜
L

Laker

pre 3 dana

Najbolji srpski fudbaler na Euru uz Rajkovica. Itekako spreman za iskorak, nakon sezone u PL ako se dobro pokaze moze odma u sam vrh fudbala, City,United,Arsenal... Odlican transfer, samo gazi Strahinja!
L

Lazaros

pre 3 dana

Зато нам је и тако све наопако у животу, јер нас уби ово да комшији цркне крава.!! Ја сам поносан што сам Србин али ово.... Јесам велики Звездаш од кад сам се родио, и драго ми је што Страхиња ће да оде у Премијер Лигу да буде још бољи играч и човек. Да наравно заради што више пара. Што се тиче Ераковића можемо генерално сви да се питамо а и да питамо одговорне што није био на списку за Еуро. Он је бољи играч од Спајић, Стајића па чак и од Бабића!!! И будимо некад сложни у животу, сутра ако се зарати, иди ти први ја ћу те стићи (сутра)
G

Gorostase

pre 3 dana

Jel si krstio glavatof sina
S

Scorch

pre 3 dana

Moram da priznam da sam ga prvi kritikovao, igrao je bas lose dok je bio u patizanu i za reprezentaciju neko vreme. Bespotrebna istrcavanja, gde gubi loptu i ostavlja prazan prostor na toj strani, grubi faulovi bez potrebe, na rubu crvenog svaki. Ne rezonski potezi, nekada ne isprati igraca, brzi su ga igraci lako prelazili... Cini mi se da se dosta poboljsao, idalje ima tih istrcavanja, kao da igra beka/krilo, idalje je malo spor, ali se bolje postavi, pa se nekako izbori za poziciju. Sad na evropskom je bio svetlija tackica. Voleo bih da momak dobije sansu u jacim ligama, pa da vidimo. Bilo bi dobro za njega i za nasu reprezentaciju.
j

jojo

pre 3 dana

Kakav uspjeh. Brajton kao Fulam kandidat za cempionsip i opet cemo pisati o vanserijskom igracu briljatnoj odbrani sa njim gdje golman bude najbolji igrac. Cudo nad cudima.
М

Мандиго

pre 3 dana

Ти си вероватно играо у шампионској екипи Јунајтеда па можеш објективно да говориш о квалитетима играча и клубова премијер лиге.
g

gost...

pre 3 dana

Brentford klub u padu, bolje neki drugi klub u PL. Prve dve sezone bili odlicni i nadomak Evrope, prosle godine se veliki deo sezone borili za opstanak...
Б

Бднд

pre 3 dana

Је л могуће да сте новинари а толико неписмени, Јамајчанин се каже!!!
S

Svaka čast za pravopis

pre 3 dana

Ali JAMAJKANAC... pa da nije možda Jamajčanin nekim slučajem. Jedan zadatak imaš, a to je da budeš pismen, jer ti je to profesija...

Искрено речено

pre 3 dana

пањ ..месар
V

Vlada79

pre 3 dana

Jbt koliko smarate sa komentarima pa to nije realno. Šta pljujete čoveka, pa da svi imaju srce kad igraju za Srbiju kao on gde bi nam kraj bio, sigurno ne u grupi. Čoveka traže Englezi i kraj priče, zašto sad komentarišete bolji je Eraković, nije bolji, ovaj je rupetina, ovaj nije....stvarno glupo! Pročitajte vest i ako nemate šta pametno da dodate idite na sledeću.
G

Gost1579

pre 3 dana

Decko je rupa,samo u reprezentaciji sto ima srce,u Salzburgu nije pokazao nista,ko je gledao austrijsko prvenstvo zna o cemu pricam jos su izgubili titulu posle 10godina.Al nas mentalitet ima to da nase igrace podizemo u nebesa dok je realnost drugacija.
D

Drobilica kicme

pre 3 dana

koliko znam u brentfordu nisu srbi pa da ga podizu u nebesa,nego su stranci i videli su da je decko dobar igrac i da moze da napreduje i bude samo bolji.A to sto si ti video da je rupa,a skauti jednog premijer ligasa nisu samo pokazuje da si dunster.
H

Hammers Srbija

pre 3 dana

Verovatno ti nisi jer lupetas samo da osporis i omalovazis nekoga , a decko u timu sezone u ligi i drugi najbolje ocenjeni defanzivac...
.

....

pre 3 dana

Dečko može da se "bori" kolko hoćeš ali on sa fudbalom blage veze nema nažalost to je tako i bas zbog toga što su nam ovakvi antitalenti u reprezentaciji zato nikad nećemo proći grupu a kamoli nesto vise.
И

Идемо

pre 3 dana

Срећно Страхиња...
Б

Браво...

pre 3 dana

... таман мало гробари да се утеше после метлања.
j

jsd

pre 3 dana

kako je mozzart hvalio ucinak ovog fudbalera na EP ja sam mislio dace dase otimaju Real. Siti. Bajern. Psz.....a ono Brenford.
p

pupi

pre 3 dana

@lee addy Evo ga stručnjak, prepoznao se👏
T

Teska

pre 3 dana

Rupetina od igraca...
Z

Zabrinut

pre 3 dana

Ma Erakovic je igracina
g

ganci

pre 3 dana

Stavi još neki komentar sa drugim nikom. Poješće te zloba i zavist
p

pupi

pre 3 dana

Čudo niko neće da dovede Erakovića. Stručnjaci sa ovog portala su ga toliko hvalili i uzdizali, da je pravo čudo da ga niko neće. Biće da na ovom portalu ima puno bajki i nerealnih očekivanja..
L

Lee Addy

pre 3 dana

Jos cudnije je da na vest gde se Erakovic i ne pominje ti mislis o njemu i ostavljas komentar, kompleks sta li je???
9

999

pre 3 dana

Sa srecom majstore, pa da za dvije godine budes u Arsenalu.😍 Cudi me samo kako iz Brenforda nisu pozvali samoprozvanog skauta s Mozzarta (svi znamo ko je) da im on objasni kako je Pavlovic rupa i kiksara, kako ne klize ne vrijeme, ne postavlja se dobro i jos masa stvari strucnih koje mi ne razumijemo.
A

Ajde realno

pre 3 dana

Najbolji igrači SP u Kataru Pavlović i Vanja Milinković Savić, najbolji igrači na SP u Nemačkoj Pavlović i Rajković. Dakle, Pavlović je najbolji igrač naše reprezentacije u sada već nekom kontinuitetu.
.

....

pre 3 dana

Kakav najbolji igrač u kataru pa protiv švajcarske su sva tri gola pala po njegovoj strani.
@

@....

pre 3 dana

on nije bio u igri, povredio se i onda smo primili ona dva gola iz kontre
D

Deminaur

pre 3 dana

Skorija Budućnost: Gk:Svilar- odbrana: Pavlović, Milenković, Jan Karlo,- veza: Birmancevic, Topić, Belić, Nedeljković, of vezni:Samardžić i u napadu Vlahović i Ratkov.
H

How Yes No

pre 3 dana

Grobarski snovi
K

Kleo

pre 3 dana

Da imamo 11 igraca koji ginu svaku utakmicu kao on, sa njihovim igrackim kvalitetima, kakvi god oni bili, rutinski bi prosli grupu na EP.
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Gde su igrači stuba srpstva. Čuveni Nesta iz Zenita i Maldini iz Srpskog Bajerna? Opet udarate nisko..
p

placi

pre 3 dana

Eno nedeljkovica u Premijer ligi mukice mala
H

Hammers Srbija

pre 3 dana

Bili su i Ilici i Belic i Fica Stevanovic u skorijoj proslosti tamo, pa niko rezervnog tima nije video, polako s tim da je u PL
G

Gostgost

pre 3 dana

Dizanje cene. Mada, bice im ok za Cempionsip
R

Rupetina teska

pre 3 dana

Sa njim Salzburg nije osvojio prvi put titulu posle 10 godina, Treba to umeti, Rupetina teska...
K

Kleo

pre 3 dana

Verovatno imas 13 godina, zivis sa mamom i tatom, i navijas za Zvezdu, pa ti je normalno da automatski pljujes nekog ko dolazi iz suprotnog tabora.
K

KND

pre 3 dana

Najbolji igrac reprezentacije…..

Bojan Urosevic

pre 3 dana

Zamišljeni stručnjak pa kako je izabran u idealni tim ako je bio slab a da nije možda Salzburg izgubio titulu zato što je prodao 9 igrača iz prvih 11 i ne mogu da se svake godine nadju veliki broj talenta istog kvaliteta da bi se održao kontinuitet svi ti klubovi koji su godinama živeli od prodaja su u silaznom putanjama Lion,Dortmund,Lajpcig,Sevilja,Monaco,Ajax na duže staze takav trend poslovanja da stalnu prodaju i održivost kvalitetnih rezultata niko nije izdržao bez posledica.
T

Tarantula

pre 3 dana

A ja ti kao jedna od većih ciganštura kažem da je dečko bez premca bio najbolji srbski igrač,manje zlobe,više realnosti.
Z

Zabrinut

pre 3 dana

Ma da bre,platice ga 30 milona,ali eto pojavio se strucnjak za fudbal kao ti koji kaze,ma on je teska rupetina.....a gde je Erakovic????
D

DDF

pre 3 dana

Ratkov na dve odlucujuce utakmice promasio 3 zicera,u trecoj klupa

pancevac992

pre 3 dana

zabrinut al ti je Erakovic unistio detinjstvo kad je pojeo Rikarda i nije mu dao sut na gol cele sezone,pa ga spominjes i kad se ne spominje hahahaha
V

Veljko9

pre 3 dana

Pogledaj njemu ocene u Salzburgu i Srbiji, medju top3 najbolje ocenjena igraca tako da nema smisla to sto pricas, u Salzburgu igrala deca ove god.
K

Ko nije slep

pre 3 dana

Sa njim Salzburg nije osvojio prvi put titulu posle 10 godina, Treba to umeti, Rupetina teska...
M

Mitja

pre 3 dana

Po toj logici, znači i Hari Kejn je neznalica, jel? Ne znaš gde si šupalj, mali. Pavloviću sve najbolje, zaslužuje PL i da se razvija tamo.

klipsch

pre 2 dana

kako si naporan...Smaras vise
N

NeksaaCzbg

pre 3 dana

Godinama govorim za ovog decka. Možda nije supertalenat ali sve borbom i željom nadoknadi. Sve najbolje mu želim. Stub naš. ❤️
s

sta reci

pre 3 dana

dok oni teraju nase bivse igrače iz reprezentacije vi udzizete njihove...
G

Gost1122

pre 3 dana

ne da nije supertalenat, nije blizu ni talenta, pokreti neartikulisani, dosta otuda i nerezonski napravljenih prekida za protivnika u opasnoj zoni...ali zato volja, zelja i pozrtvovanje za respekt...ipak premalo za ozbiljnu karijeru...vrlo skromnog kvaliteta je ovaj izuzetan momak
M

Miskelinjo

pre 3 dana

Sto bi rek'o Familija: "Spremajte vestacki kukovi i vilice"
f

fdf

pre 3 dana

RATNIK, navijali na zvezdu ili partizan ovog decka morate podrzavati i voleti. Momak je ginuo za zemlju dok su neki setali po terenu
G

GeOs

pre 3 dana

Ljudi ginu u ratu. Ovo je sport. Kakva bre pogibija ? Koliko je fudbal propao je dokaz ova cepanka. Danas se ovakve cepanke prodaju, pre 15-20 godina maksimum Srpska liga. Ali ok, vama je on super igrac jer ste klinci i ne znate sta su zaprvo stoperi. Cuj, njega , mora de se ceni i postuje njgova "borba". Hodajuci kiks.
Z

Zabrinut

pre 3 dana

GeOs.....ma mozda je Erakovic bolji,strucnjace.
v

vikic

pre 3 dana

..ali fidbal nije igrao...jer NE ZNA
p

predrag l

pre 3 dana

Dečko je zaslužio napredak u karijeri, da igra ne višem nivou. Jedini igrač koji se ne plaši, koji stalno ima želju da se bori, kida na tetenu i pokušava. Da imamo takvih ne 11 u reprezentaciji ne bi služili za sakupljenje bodova drugima. U moru očajnih i bezidejnih, svetli primer htenja zalaganja i srčanosti!!
R

Ratnik

pre 3 dana

Strale Srbine ohhhhhhh
G

Gost Rajder

pre 3 dana

Srecno teletina
L

Lazaros

pre 3 dana

Сретно, да ти се сви снови остваре. Заслужио си сву срећу овога Света!!!
D

Džukela klasična

pre 3 dana

Bedem reprezentacije Srbije a tek mu je 23 godine, a defanzivci kasnije sazrevaju u top igrače. Milenković ponovo igra odlično, treba pozvati za kvalifikacije na SP i Jan Karla Simića i imaćemo odličnu odbranu. Jedino što nemamo talentovane veznjake, to je problem. Napad i odbrana odlični
H

Hammers Srbija

pre 3 dana

Ivan Ilic, Lazar Samardzic, pa cak i Belic, koji ce sigurno ici na gore, jer je najpozrtvovaniji i igrac i radnik od nasih igraca, su svakako tri igraca na koja se treba osloniti u buducnosti
B

Burek

pre 3 dana

Jedna od retkih svetlih tačaka Srbije na EP, ako ne i jedina
m

milance11

pre 3 dana

On i Rajkovic
B

Burek

pre 3 dana

Upravo tako, čak bih dodao i Blekija