Alvaro Morata (©Reuters)
Alvaro Morata (©Reuters)

Moratini zahtevi za Milan: Ugovor do 2027. i plata 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 19:37

Rosoneri stupili u kontakt sa Huanmom Lopesom, zastupnikom španskog napadača

Bliski istok i 40.000.000 evra iz Saudijske Arabije nisu bili primamljivi Alvaru Morati, ali ga interesovanje Milana i te kako zainteresovalo.

Atletiko se nije zaštitio klauzulom koja bi sve odbila, postavljena je na 13.000.000 evra, i kako je Đanluka di Marcio izvestio, Rosoneri su spemni da je aktiviraju. A, sva je prilika i Alvaro Morata nema ništa protiv toga da pređe na San Siro i obuče dres još jednog italijanskog velikana, jer isplivali su zahtevi španskog napadača.

Izabrane vesti

Uglavnom dobro obavešteni italijanski novina Nikolo Skira plasirao je informaciju da Španac od Milana očekuje da mu ponudi ugovor do 2027. godine i platu od 5.000.000 evra po sezoni! Takođe, uključen bi bio opcioni produžetak saradnje na još jednu godinu.

Alvaru Morati se ostaje u Evropi, i to je očigledno bio glavni motiv kada je odbio ponudu Al Kadisije, trenera Mićela i Naća Ernandesa koji su ga tamo čekali, a ne želja da osvaja trofeje sa Atletikom.

„Ne mogu ni da zamislim kakav je osećaj osvajati u ovom dresu i neću prestati da zamišljam sve dok to i ne osetim“, napisao je Alvaro Morata pre dva dana na društvenim mrežama.

Gde ima dima, ima i – vatre.

Priča oko Milana i Alvara Morate nije tek tako pala sa neba, dimni signali postoje i Nikolo Skira uverava da su Rosoneri već stupili u konktakt sa Huanmom Lopesom, zastupnikom španskog napadača. Manje-više sve se zna. I koliko će biti potrebno da italijanski klub uplati Atletiko Madridu i koliko će morati da izdvoji za platu golgetera iz Madrida.

Računica je prilično jasna, zahtevi su ispostavljeni, sada je sve na Rosonerima. Uzmi ili ostavi.




tagovi

Letnji prelazni rok 2024Atletiko MadridMilanAlvaro Morata

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara