Napeto u Milanovcu: Drkušić umalo pogođen topovskim udarom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.09.24. | 20:09

Pukom srećom slovenački štoper izbegao povredu

Dve nedelje nakon što je stigao u Crvenu zvezdu debitovao je Vanja Drkušić za srpskog šampiona, ali je malo falilo da slovenački štoper po lošem upamti prvi nastup za crveno-bele budući da je samo pukom srećom izbegao povredu.

Veliki skandal dogodio se u finišu prvog poluvremena utakmice sedmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije između kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde kada je Drkušić umalo pogođen topovskim udarom.

Izabrane vesti

Incident se dogodio u 45. minutu, na sredini terena, kada je sa tribine na kojoj su smešteni navijači Radničkog poletela opasna pirotehnička naprava i eksplodirala na metar od Drkušića. Iako se odmah uhvatio za glavu, Slovenac srećom nije ozbiljno povređen, ali se u pauzi požalio da ne čuje dobro, na bol u glavi, a pritom mu i trne ruka, saznaje Mozzart Sport. Zbog toga je Vladan Milojević odlučio da ga poštedi te je na poluvremenu ostao u svlačionici.

Glavni arbitar Milan Ilić na kratko je prekinuo utakmicu, a spiker je u dva navrata upozorio navijače da će ona trajno biti prekinuta ukoliko se incident ponovi…



tagovi

Vanja DrkušićFK Crvena zvezdaMozzart Bet SuperligaRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara