Vladan Milojević (Star sport)
Vladan Milojević (Star sport)

Najava dana (petak, 28. jun): Prva Zvezdina proba, Afrikanci, Belorusi, Egipćani i Irci takođe na meniju

Vreme čitanja: 3min | pet. 28.06.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LESOTO – SEJŠELI, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Sejšeli su toliko nejaki, da je Lesoto favorit koji samo čudom može da zabrlja na ovom meču. Zato kažemo sa su Sejšeli u seriji od sedam poraza, te da primaju mnogo golova. Obala Slonovače recimo dala im je devet, a Kenija i Gambija po pet golova u poslednje vreme.

ANGOLA – NAMIBIJA, 18.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Namibija je poznata kao selekcija koja od januara jako često ume da odigra nerešeno. Angola nema poraz na prethodne tri utakmice, a pozlednji u nizu mečeva zabeležen je X ishodom protiv Kameruna. Ovaj par poslednji put se video u januaru kada je Angola slavila sa 3:0.

SLAVIJA MOZIR – GOMELJ, 18.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Slavija nema poraz na prethodnih pet mečeva, od kojih je na tri odlazila put remija. Gomelju gori zbog uzastopnih poraza od Isloča i Soligorska. U svakom slučaju, ovo gostovanje za njih neće biti lako, a mi se sećamo poslednjeg meča para iz novembra prošle godine, kada su obo timovi odigrali bez golova.

DIN. BREST – VITEBSK, 19.45

(Fudbal, Belorusija 1)

Ne može ovo da bude zicer za Dinamo, pre svega zbog tri poraza iz prethodnih pet kola, kao i zbog samo boda prednosti u odnosu na rivala. Vitebsk je samo jednom izgubio na proteklih pet utakmica, a na poslednja dva meča para iz 2022. godine dolazio je X.

ARAB KONSTRAKTORS – NB EGIPAT, 15.00

(Fudbal, Egipat 1)

Bankari su na 14. poziciji, i ma kako to zvučalo, nisu tako katastrofalni u poslednje vreme. Poraženi su samo jednom, a remizirali su dva puta na proteklih pet utakmica. Konstraktorsi su drugi sa začelja i često greše. Takva im je pozicija, kakvi su i rezultati, a Bankari su ih dobijali u poslednja dva navrata.

SMOUHA – PIRAMIDS, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Piramidsi su najbolji tim Egipta, imaju 62 boda, a Al Ahli tek 45. Gol razlika od 42:15, za njih je dodatni bonus, pa ni solidna Smouha ne može na teren mirne duše. Uostalom oni od Piramidsa redovno gube, a golove daju jako teško. Ako ne budu poniženi, odnosno dostojanstveno dovrše meč, verujemo da će biti zadovoljni.

DUNDALK – VOTERFORD, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Dundalk muče fenjeraške brige, a Voterford se bije za treće mesto sa Šamrok Roversima. Ovaj podatak, čak i da se ništa više ne kaže dovoljan je za ocenu para. Setimo se majskog meča ovih timova, kada je Voterford slavio sa 4:1. To je sve što je potrebno znati za tipovanje na ovom meču.

SLIGO ROVERS – ŠAMROK ROVERS, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Sligo je ispod sredine tabele, a Šamrok Roversi brane treće mesto. Za odbranu im trebaju laki, ili ma kakvi bodovi, pošto su tri poraza na proteklih pet utakmica nešto što je potrošilo kredite ovog kluba. Inače, Šamrok je poslednji meč para dobio sa 3:0.

ST. PATRIKS – BOHEMIANS, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Gosti drže vrat iznad crvene zone, a tek nešto bolji St. Patriks je tek nešto bolji. Istina ovaj klub ima ima i nešto bolje rezultate od Bohemiansa, s kojim je u maju odigrao za konačnih 2:2. Dakle, mogao bi ovo da bude napet susret.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST LUČ., 17.30

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Vesti sa jučerašnjeg treninga Crvene zvezde, nedvosmisleno ukazuju da je tim Vladana Milojevića potpuno spremna za susret sa ekipom iz Lučana. Cilj tima sa Marakane i ove sezone je osvajanje titule, a pošto Mladost pamtimo kao vrlo tanku u plej-ofu, te generalno nedoraslu Zvezdi, očekuje se da Beograđani budu dominantni na ovom meču.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara