Partizan se zvanično oprostio od trojice

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.06.24. | 12:16

Crno-bele boje naredne sezone sigurno neće nositi Frenk Kaminski, Pi Džej Dožer i Mateuš Ponitka

Dok navijači Partizana čekaju da klub konačno ozvaniči dolazak petorice novih igrača, crno-beli su se zvanično oprostili od trija koji sledeće sezone sigurno neće nostiti dres slavnog kluba.

Tim iz Humske je obavestio javnost da Mateuš Ponitka, Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski više nisu deo ekipe i poželeo im mnono sreće u budućnosti.

Izabrane vesti

Od ranije je bilo poznato da se američki dvojac koji je letos stigao iz NBA lige neće više zadržavati u Beogradu s obzirom da u svojim debitantskim sezonama u evropksoj košarci nisu oduševili.

Mozzart sport je juče dobio potvrdu od Ponitke da se neće vraćati u Partizan, a sada je klub samo potvrdio te navode tako da je ovime samo nastavljen veliki igrački egzodus koji se trenutno dešava u redovima ovogodišnjeg finaliste regionalne ABA lige.

Pre ovog trija, klub su napustili Kevin Panter, Zek Ledej i Alen Smailagić, a ne očekuje se da saradnje produže ni Džejms Naneli koji ima ponude sa Apenina, Danilo Anđušić i Uroš Trifunović, dok će se saslušati ponude za Aleksu Avramovića i Ognjena Jaramaza. Siguran je samo Balša Koprivica, dok se određeni razgovori vode sa Džejlinom Smitom.

Zasada su Partizan pojačali povratnik Vanja Marinković te Ife Lundberg i Frenk Entilikina.


tagovi

Pi Džej DoužerMateuš PonitkaFrenk Kaminski Junior

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara