Zvezdaška krv stopirala Drkušićev transfer u Dinamo

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.24. | 15:49

Bed Blu Bojsi ne gledaju blagonaklono na njegovu izjavu

Dugo je reprezenativac Slovenije Vanja Drkušić zanimljiv ovdašnjoj fudbalskoj javnosti. Prošle godine, u jeku pravljenja ekipe za Ligu šampiona, iskusni štoper bio je velika želja Marka Marina i tadašnjeg trenera Baraka Bahara. Crvena zvezda je potezala sve zvanične i nezvanične veze kako bi Putinovog čoveka od poverenja, gazdu Sočija, Borisa Rotenberga smekšala u stavu da za Drkušića traži tri miliona evra.

Želeo je i Slovanac na Marakanu, ali do konačnog dogovora nije došlo. Ostao je Vanja Drkušić u Sočiju (imao i ponudu Nanta), ali je partijama na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj podigao tržišnu vrednost. I gotovo sigurno obezbedio sebi transfer, odnosno izlaz iz Rusije.

Izabrane vesti

Crvena zvezda, bar u ovom, trenutku ne traži štopera, ali to ne znači da se pogled na roster Vladana Milojevića neće promeniti u bližoj budućnosti. Moguće je da će Drkušić ponovo postati zanimljiv Crvenoj zvezdi, posebno što od danas srpski šampion ima konkurenta manje.

Posle dobrih igara protiv Srbije i Engleske, za Vanju Drkušića se ozbiljno zainteresovao i zagrebački Dinamo. Prvak Hrvatske je krenuo u akciju, ali taj posao nije ušao u završnu fazu.

Razlog – navijačko opredeljenje Vanje Drkušića. Nikada bivši igrač Celja nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde, čak je tokom jeseni dolazio u Beograd kako bi pratio mečeve crveno-belih u Ligi šampiona. To mu je, prema pisanju zagrebačkih Sportskih Novosti, neoprostiv greh.

„Pisali smo pre neki dan da su Modri zainteresovani za slovenačkog reprezentativca koji igra odlično na Prvenstu Evrope. Saznali smo u nedelju da je taj posao skoro bio pred realizacijom, ali onda se saznalo nešto što nikome nije leglo u Maksimiru. Naime, Drkušić je svojevremeno izjavio da navija za Crvenu zvezdu. Sasvim je logično da bi to vrlo brzo saznali i najvavtreniji navijači Dinama, pa je isto tako logično da Drkušić ne bi bio dočekan raširenih ruku.Ne treba da objašnjavamo zašto. Fudbal nije samo biznis“, stoji u tekstu Sportskih Novosti.


tagovi

Vanja DrkušićDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara