Komentari na vest

Partizan se zvanično oprostio od trojice

b

borapfbc

pre 1 dan

auu koliko botova i identičnih komentara od strane tzv navijača fmpa i iz kancelarije vlasti...sve ista mantra...
@

@borapfbc

pre oko 19 sati

jesi li malo hvalio Zoca danas?
i

igokei niko...

pre 1 dan

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
Z

Zeljko Odlazi

pre 1 dan

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 8-0 derbije za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu, izgubio ABA ligu,izgubio i KLS...itd tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno najgori trener!🤦
K

Kazi Osam....

pre 1 dan

SVI ZIVI POBEGOSE IZ DODIKOVOG PRIVATNOG KLUBA!
R

Realan gost

pre 1 dan

Kaminski bi bio doktor da je imao u paru Lesora. PJ osakacen, Ponitka nederecen. Hvala svima. James Naneli za kapitena. Igracina ipo.
P

Pera Trta

pre 1 dan

Dajte NANELIJU ugovor na jos godini dana. Covek igrao 28 min u proseku prosle sezone sa 44% sut za 3 poena. On je bukvalno vukao ceo tim.
T

Tandaramandara

pre 1 dan

Kratak je put od " strah u njima izmiče kontroli" do metle I raspada!
A

Ajao

pre 1 dan

Ajmo Avrame u Zvezdu!
S

Solunacc

pre 1 dan

Matora izlapotina od 2 miliona godisnje ugasi sve
Г

Групни

pre 1 dan

нарочито ваше учешће у ЕЛ ... већ две године не можете нас ухватити ... ни за колена ... познато ?
K

Kolo srece se okrece

pre 1 dan

Secate se sta je bilo prosle godine u ovo vreme, kada su Grobari pljuvali sto je Zvezda dovela 14.igraca, te odakle pare,avioni, kamioni! Sta je sad? Promeniste i ekonoma! Sramota za Srpsku kosarku, pa vi nemate dva Srbina u ekipi, a Srpski ste brend, kako vi kazete! Bolje da ste glavnog zamenili, a ostavili kostur tima i doveli par pojacanja, ali ljubomora je cudo i onda bolje da glavni odluci da ostane, a svi ostali mars napolje! A ti " grupni" kad ne bi nesto lupio i ne bi ostavio neki komentar, bio bi smak sveta!
4

454

pre 1 dan

Prvi put u istoriji Partizana se desilo da KK ima veći budžet od FK! I rezultati isti! Metla!
Г

Групни

pre 1 dan

први пут у историји се десило да ФК и КК Стуб Полтронства имају по 100 милиона од државе, резултат исти , национални тимови не прелазе групно такмичење ...
B

Bida

pre oko 24 sata

Mislis na metlu za vreme duleta samo 12 godina ili na leislu godinu sa zeljkom
L

Lošmi PFK

pre 1 dan

Ostoja nas je slagao kad je rekao da se Koboklo vraća. Razlozi nestanka su još sumnjiviji, pogotovo što niko ne zna ni gdje se čovjek nalazi. Možda ga interpolova potjernica vrati?
P

Pobornici

pre 1 dan

Istine su rekli da je otišao na sudjenje u Ameriku oko starateljstva nad detetom. Kako sad ispade da mu se duguju dve plate? Nije valjda da su lagali i Ostoja i Mocart??
B

Branko K.

pre 1 dan

Zeljko ima svoj sistem i nacin rada od kojeg ne odstupa preko 30 godina.Ni meni se ne dopada ona preterana vika, maltene histerija , pogotovo na domace igrace , ali je istina da ko to izdrzi postaje igracina. Da je tako potvrdjuju izjave igraca koje je Zeljko nekada trenirao kao i izjave Pantera, Ledeja, Smailagica i ostslih igraca koje je do jucer trenirao. KK Partizan je jedinstven po tome sto se posle debakla poput partizanovog protekle sezone menja trener, a mi obrnuto ostavljamo trenere a menjamo kompletnu ekipu. Obzirom na cinjenicu da je Zeljko jed9nstven u svetu kosarke ja sam uveren da ce to sto sad radi uroditi plodom i nasem Partizanu doneti ocekivane rezultate vec naredne sezone.
6

687

pre 1 dan

Klasično idolopoklonstvo i kult ličnosti! Vi ste baš skloni tome.
K

Karlo Veliki

pre 1 dan

Pravi problemi Partizana bili su nedostajuci plej i centar,lose selektirani Andjusic, Kaminski i PJ Douzer, i tim strucnjaka koji je pravio roster... Dakle, ako se organizaciono gleda onda sasvim je jasno da je omanula struka, i u njoj je trebalo traziti i "nagraditi" krivca.. Drugim recima omanuo je Obradovic.. Prethodni roster je trebalo sacuvati uz raskid saradnje sa Kaminskim, PJ Douzerom, Andjusicem.. Trebalo je naci vrhunskog pleja i centra, a roster do 15 popuniti sa domacim igracima Lakicem, Nakicem, Barnom i Beslacem., i to je to. Mladi Smailagic nije smeo da ode...SUTRA kada Zalgiris dodje u Beograd, navijacu za Smajlija.. Za mene Partizan nije samo zbog titula, vec i da uzivam kako mlade snage iz godine u godinu napreduju.. Ovo sada u Partizanu(a i u CZ) je tipican srpski budalizam...
D

Dajbrepare!

pre 1 dan

Ovo sad je k...cenje i sa jedne i sa 2 strane! Nema ulaganja u mlade nade! Zvezda kad je Covic usao u nju sa Mitrovicem, Lazicem itd klincima je imala identitet a sad ekipa placenika kao i KKP. Zalosno...
Z

ZV

pre 1 dan

@dajbrepare Udahni vazduh i izgovori....Teodosic, Nedovic, Lazic, Kalinic, Davidovac, Mitrovic, Plavsic....Ilic i Lazarevic videcemo gde ce ali su igraci Zvezde i jos Djurisisc ako dodje. Ne poredi nas,mukice, znam da ti je kao lakse tako ali uzalud lazes sebe.
R

Reda 11

pre 2 dana

Iz dana u dan sve vise shvatam da covek koji nije duzan da polaze racune nikome. Da covek koji je nazalost dobio dozvolu da sa Partizanom radi sta god pozeli. Taj covek svojim egom i sujetom UNISTAVA Partizan. Opsednutost njime ide toliko daleko da navijaci kazu "Sta nas briga za rezultate,sta ce nam nebitni drveni trofeji, Zeljko nas svojim autoritetom i imenom odrzava u Evroligi" Pazite tu moc manipulatora, da on ubedi ljude preko Telgetije i raznih Pantica da se bez njega klub gasi 😱 Imamo situacije da se fudbalski klub unistava, i naravno protestujemo. Ali kada kosarkaski klub unistava neko sa kredibilitetom to se naziva RENESANSA. Zadojenost Zeljkom ide toliko daleko ponovicu "Spemni smo da se klub ugasi, samo da on ostane" Pocnimo sa pojacanjima ovi igraci su Evro Kup kvaliteta. Kaminski je skolovao sve centre evrope, nije tolerisao da mu neko psuje porodicu, kao sto Zeljko radi otisao je. Kaboklo za ovog Sto dolazi iz Burga je licno Mirotic, naravno lik ne trpi izivljavanje. Naneli najbolji trojkas Evrolige NEMA ZAMENU!!! Ponitka reseta u reprezentaciji itd itd. Ovi novi igraci cak i da su najkvalitetniji u evropi a NISU ni blizu, ne mogu da se uklope da polovine sezone. Zao mi je kao navijacu Partizan jer vec sad znam izgovor demagoga za neuspeh "Ovo je nov tim treba vremena, iduce sezone smo pravi" I SVI navijaci ce to da pozdrave i da kazu "Bravo Zeljko, necemo trofeje, hocemo tebe" Sta nam se desilo?? Da takvi navijaci takav klub dozvoli da jedan covek bude veci od kluba. Odmah se pominje Čovic, ma taj covek je dosao u raspalu Zvedu kada su im koseve nosili, i doneo im 25 trofejaaaa. Stalni su ucesnik evrolige moze li bilo ko to da mu uzme????? Sta mene briga da l je on lopov ili ne. I Obradovic je zgazio zenu na pesackom nije odgovarao. Obradovicu sede u krilu deca od 20 godina!!! I sta sa tim? Cime nas je Ovradovic zaduzio??? Dosao u klub kada ima najveci budzet IKADA!! Gde je bio kada su biko Djoko Salic, Vrabac?!!
D

Djon

pre 1 dan

Hahahaha nisi uopšte provalijen hahahahaha
Г

Групни

pre 1 dan

бедан, олињали покушај ... зло, пакост и оптерећеност излазе као поткожна тинејџеру ... убица, малолетница .... како те бре није срамота ... некога је кум натерао да се ожени јер је напумпао новинарку, има трећу жену па не пишеш о њему, пишеш о Жељку ... што није дошао када је играо Шаљић !?? јер су тада довели оног Тупурковског који није знао да се запаше, па није имао ко дав угрози АБА лигу до Тринкиериа, па сте (Остоја) и њега макли јер вас је нпр у Нишки Ћуп победио ... о корацима Билија (не свира се фаул у последњој секунди) да не пшиемо ...кога бре ти обрађујеш !? кк Партизан, моралног победника прошле сезоне Евролиге !? јединог ко је два пута тукао Галактосе у Мадриду !? шта гарантујеш !? оде Обрадовић, доводимо Леброна, кога ... нема лове јер горе поменута особа решила да докаже да "нико не може да нам забрани" могу у топ 8 ... као идемо у пропаст, а ево ИПАК Евролига, јер дрвен, керамички и ноћни трофеји важе само у Човићевом свету , када већ *е*е* о Човићевом упорном такмичењу у " никад се нисмо ложили на Евролигу", па од када Обрадовић води Партизан ми играмо трећу сезону узастоп, па и ако не освајамо јер не јуримо противничке играче по ходницима, да их провоцирамо ... предппрошле сезоне Лесор, ове Нанели, оба играча су зато и отишла .... Раде, твоје форе не раде ... Обрадовић, као једина аутентична фигура авангарде и стуб Институције, и да те обавестим у предграђу могу да се чувају свиње, није законом забрањено ... уугрд, Тегетлија је изговорио "свако би био смењен, али је Обрадовић велика легенда" а Пантић је изговорио " надала се хајка јер Обрадовић се није поклонио тамо где су многи љубили скуте " толико Раденска ❤️❤️❤️
T

Trtmrt

pre 1 dan

Ovog " grupnog" je Čović isterao iz pameti! Tipičan primer upropaštenog života!
Г

Групни вс trcen

pre 1 dan

👏🌽
P

Porota

pre 2 dana

Nekakav strah se nadvio iznad Železnika
g

gost23 #

pre 1 dan

Ne znaju šta da rade ! Svi odlažu odmore.
J

Jdjdjd

pre 2 dana

Ajmo Andjudicu sta se ceka? Pedala amigo
0

09999

pre 2 dana

asas33-sipu RACKU u kafanu gradsku
D

Drvo

pre 2 dana

Osvajači zlatne metle.
П

Па...

pre 2 dana

...ови нису освојили ни трофеј срца навијача, једини успех Топ 12.
B

Burek

pre 2 dana

Ne zaboravi trofej za preokret protiv Makabija :)))
S

Sove

pre 2 dana

За сада 9 играча напустило Партизан, Пантер, Ледеј, Нанели, Камински, Кабокло, Доужер, Понитка, Смаилагић, Јарамаз а раније у току сезоне и Вукчевић значи 10, очекује се да напусте још и Трифуновић и Анђушић.
z

zorge

pre 1 dan

Vukcevic je prodat za 750 000 dolara.....
N

News NEWS

pre 2 dana

Partizan namerava da sledece sezone ne igraja KLS kao i Kup Radivoja Koraca, pod pricom da ih kradu sudije, otud i ovakav prelazni rok sa svim strancima!!! Ova odluka je jos uvek pod proverama ali to je za sada nesto sto se moze cuti od najviseg menadzmenta kluba.
L

Logično

pre 2 dana

Oni treba da igraju Kup Krešimira Ćosića u lijepoj njihovoj.
I

Istina0

pre 2 dana

Ako Partizan sebi to dozvoli to ce uticati samo na to da nestanu. Domace prvenstvo i domaci kup mora da se igra. Dve godine se gledalo kroz prste vise ne! Ako se to dogodi i sledece to ce biti njihov poziv za gasenje. Sami biraju!
S

Sferopulosov Dmp

pre 2 dana

Može kup i kls da se igra sa juniorima.
Д

Ддд

pre 2 dana

А ти си причао са врхом менаџмента клуба?
R

Rumeno bure bez dna

pre 2 dana

Propao trogodisnji projekat od 70miliona,krece novi od 100miliona,samo polivaj rumenko
N

News NEWS

pre 1 dan

da, ideja je da se igra sa juniorima KLS i KUP Radivoja Koraca. Mozete da omalovazavate ovu informaciju, ali setite se kada dodje vreme.
G

Girona

pre 2 dana

koliko cete sad nakarikati sezonske?!
a

asi

pre 2 dana

Bolje Douzer da je ostao a Zeljko da je otisao
R

Rebel

pre 2 dana

zna li se nesto za Ognjena?
T

Top Gun

pre 2 dana

falice nama Kaminski zivi bili pa videli...
V

View

pre 2 dana

al smo azurni ...
#

#kkp

pre 2 dana

Partizan se zvanično oprostio i od nastupajuće sezone izgleda. Odoše svi nosioci igre, i najbolji igrači ekipe.
P

Portoriki

pre 2 dana

Shorts, Ntilikina, Lakic, Lundberg, Marinkovic(C), Brown, Nakic, Bonga, Mike, Thiemann, Jones, Queta, Koprivica.
p

podesen

pre 2 dana

Nama će izgleda Ostoja biti starter :(
p

podesen

pre 2 dana

Ne kradi nikove nije u duhu srpstva.
s

sf

pre 2 dana

Kradem jer sam iz lepe njihove,Robi mi je kul a i Severina.
M

Missisipi

pre 1 dan

I sa njim cemo sa budemo bolji od vas i EL fmp idejo zeleznice.
Z

Zar ne?

pre 2 dana

Ove sezone nece brojati pojacanja?
k

kao fmp

pre 2 dana

prosle, samo sto neceno 3 trenera menjati
A

Alempije

pre 2 dana

Ni dugmići neće da ostanu od ekipe koja je sedam puta doživela poraz od Zvezde. Ima ovde dobrih igrača i momaka koji nisu zaslužili ovako nešto od svog kluba. A biće zanimljivo kada budu progovorili i kada budu izneli sav prljav veš u vezi Obradovića. U to budite sigurni.
P

Psihozza6

pre 2 dana

A zar nije klub zaslužio mnogo mnogo više od njih, sobzirom da ih je i plaća!?! A tek će prljavog veša da se iznosi o vama i vašem klubu, samo da onaj uzurpator sjasi sa vlasti. Sad niko ne sme da žučne, da ga ne bi razvlačiti po medijima, slali mu crne džipove i pretili na sve moguće načine...
U

U prolazu

pre 2 dana

Frenk Nilikina ne Entilikina.
B

Bezanija ledine

pre 2 dana

Kaminski da je igrao u bilo kom drugom timu EL bi procvetao! Covek je Centar starog kova, vukao kola dok nije bilo Pantera, jeste odbrana losa ali zato napad grmi. Ponjitka covek koji se uvek najvise trudio, jedino PJ se nesto nije pokazao, kada je pocela sezona i on je bio veoma dobar, ali kako je odmicala sve gori i gori to je sigurno do svlacionice ili kluba.
D

Dachaa

pre 2 dana

Nadam se da se zezas,decko ne zna gde bije.
0

09999n

pre 2 dana

BOLJE DA SE OD RUMENOG OPROSTILI. ON JE PROBLEM. A NE IGRACI.
a

asas33

pre 2 dana

Mnogo pominje rumeno. Hoces da te castim sa jednim.?
P

Psihoza6

pre 2 dana

E a ko će vama bit problem ove sezone kad krene lose a krenuće. Hoće bit kriv Teo, Il možda neki drugi igrač. Il trener. Da neće možda bit kriv Čovahudin?
0

088988

pre 2 dana

BRENDON DEJVIS IDE U BAJERN UMESTO IBAKE. SUTRA POTPISUJE. U PATLIDZAN METLA BET DOLAZI UROS LUKOVIC IZ MORNARA.
B

Babajago

pre 2 dana

Uleti ti kara
G

Guh

pre 2 dana

kad se oprasta od 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
п

питај

pre 2 dana

Маму
P

Psihozza6

pre 2 dana

Vi ste od Turaka prošle sezone baš dobro oprostili...poprilično napunjeni 🤣🤣🤣🤣🤣
@

@питај

pre 2 dana

8
N

No.1

pre 2 dana

Ova trojica sa slike su po energiji 'nit smrdi nit miriše' dok neki kao Naneli, Panter, Lesor su totalni pajaci i rialiti. I jedni i drugi su nepotrebni što se i videlo! Igrači kao Vasa, Bogdan, Vanja, Gudura ili Egzum i Madar, tihi i radnici a na terenu posvećeni i 'vukovi' su tip igrača kojima treba težiti i naći slične za sledeću sezonu. Pitanje je da li od ove gomile stranaca ima neki sličan njima?
V

Vama

pre 2 dana

Vama svako ko odlazi los a svako ko dolazi dobar. Toliko o tome kakvo rasudjivanje imate.
R

Raspadori

pre 2 dana

Vidiš ispade glup u društvu! Egzum i Madar su otišli a Gudurić i Micić su iz neke druge priče ali su takodje dobri. Dobacio si do tastature i to ti je max kapaciteta rasudjivanja.
B

Bida

pre 2 dana

Sva yrojics nemJu mmuuu ko nanelibi nisu za nas
3

369963

pre 2 dana

Nije mi jasno kako se oprostio KKP od Kaminskog I Dozera. Prikladniji tekst je Kaminski I Dozer se oprostili od KKP.Momci pobegli glavom bez obzira I cak zaboravili dve plate. Ponitka se oprostio od KKP I poslao im poruku zahvalnosti, posto su ga dobro pripremili za Olimpijadu, I sad odmoran moze da igra za Poljsku.
0

09999

pre 2 dana

BOLJE DA SE OPROSTILI OD RUMENOG. ON JE PROBLEM. A NE IGRACI
0

09999

pre 2 dana

BOLJE DA OTERALI RUMENOG.
P

Psihozza6

pre 2 dana

Kolko se bojite "Rumenog" to je neverovatno. Hahhahaha
N

NR

pre 2 dana

Oteracemo kratkovidog! Ahahaha
P

Pelisijer

pre 2 dana

Ne secam se u istoriji sporta da je neko otpustio kompletan tim i ostavio samo trenera. Cak je i Juventus kad je ispao u 2. ligu sacuvao neke igrace. Partizan ce sada biti totalno drugaciji, sigurno mnogo bolji defanzivno, ali tesko da ce moci da igraju onu svoju igru na kos vise. Malo mi je smesno sto su se ponovo unizili i morali da se izvine Misku jer bez njega ne bi mogli da sastave ceo tim. Kako li ce ga sad docekati navijaci kad dodje u Arenu i sedne pored predsednika kog su na kraju sezone gadjali?
B

Burek

pre 2 dana

Ruku na srce, PAO je prošle sezone promenio praktično ceo tim (čak i trenera) pa uze EL
P

Pelisijer

pre 2 dana

Upravo to “i trenera” dakle ulaze sa novom filozofijom. Ovde ostaje isti trener, koji gaji odredjeni stil igre i dovode se totalno novi igraci, koji su drugaciji od prethodnih i “neadekvatni” za stil igre koji taj trener gaji. Kao da Gvardioli dovedes tip igraca koji igraju na kontre i duge lopte.
@

@burek

pre 2 dana

PAO je prvo promenio trenera,pa tek onda igrace.Promena trenera je uslov svih uslova.
D

Drvo

pre 2 dana

Nosiće naš partizan u srcu!
J

Junker

pre 2 dana

Ponitka je idealan za nas, bolji je od Litvanca za klasu.
J

Junker

pre 2 dana

Ajde padavicaru, sta se potpisujes mojim nikom
B

Burek

pre 2 dana

Čoveče, koliko krađa nickova od jutros...
D

Don Vito CorIeone

pre 2 dana

Ja se baš i ne razumem u sport sli moram da šaljem komentare Dobijem vinjak i tekst i šta ima veze Žifveli
l

lzdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Nisu se najbolje snašli ali top klasa. Malo su pokradeni u finišu u korist mezimice...
B

Burek

pre 2 dana

Ovo mu je ukraden nick, da znate
D

Drvo

pre 2 dana

Sigurno te zovu burek jer ti je veliki nos?
П

Па...

pre 2 dana

... добро, мало су покрадени, много су и сами покрали, све у свему, резултат је реалан.
D

Djape45||

pre 2 dana

Sjajni momci, dobri košarkaši! Sretno