Komentari na vest

Ludilo u Austriji: Rasel do pobede posle kontakta Verstapena i Norisa

Z

Zika13

pre 1 dan

Verstapen nije cvećka, ali pored živog Hamiltona njega nazivati najzaštićenijim vozačem u istoriji je preterivanje.
N

Nenad1246

pre 2 dana

Za sve je ono kahna za nebezbedno puštanje iz boksa samo za RB nije. Za sve je izlazak van staze i dobijanje pozicije kazna ako se ne vrati samo za Ferštapena nije za sve je kazna promena pravca pri kočenju samo za Ferštapena nije. Jeste dobar vozač ali čim nije u ubedljivo bržem bolidu i kad mora da se bori za pozicuju onda je jako prljav i bezobrazan čak i opasan po druge vozače i to traje godinama i mora ozbiljno da se sankcioniše,a ne ovim komedijama od kazne i to svaki 5 put ga kazne. Još veća sramta je što on smatra da nije ništa uradio što znači da će ponoviti opet ako mu se nestane na put adekvatnom kaznom.
#

#LewisHamilton

pre 2 dana

Pratim Formulu 1 preko 30-ak godina i ne pamtim, da je neko toliko guran i zaštićen kao Verštapen, bez diskusije, odličan je vozač šampionske krvi, ali je od početka karijere, ne viđeno bezobrazan, kvaran i pogibeljan vozač. I pre duela sa Hamiltonom za titule, uletavao je u druge bolide i vrlo retko je kažnjavan za opasnu vožnju, danas se vozačima lupaju penali za gaženje linije a Verštapen je skoro pa ne kažnjen, za izbacivanje Norisa iz trke i vrlo verovatno pobede. Noris je danas pokazao da je hrabra vožnja i nikakav respekt prema Verštapenu, putokaz kako ga dobiti u svakoj rizičnijoj situaciji Verštapen je uvek ulazio oštro, bezobrazno i prljavo a svi su ga izbegavali, nadam se da če ostali vozači, sada isto voziti protiv njega.
G

Gost13

pre 2 dana

Koliko je govedo Ferštapen to je haos. Neosporno sjajan vozač, ali rođače, bilo ko da se onako "branio" od preticanja dobio bi kaznu, samo on ne. Na kraju nije mi žao njega i njegove gume, nego Norisa, koji je objektivno trebalo da dobije danas.