Pol Džordž (©AFP)
Pol Džordž (©AFP)

Pol Džordž izlazi na tržište i čeka razgovore sa tri kluba

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.24. | 17:09

As Klipersa iskoristio opciju izlaska iz ugovora

Dosta se toga već dogodilo prethodnih dana na košarkaškoj pijaci, ipak možda najveću pomamu izazvala je odluka Pola Džordža da testira vode u 'free agency' i razmisli još jednom o tome da li vredi ostajati u Los Anđeles Klipersima.

On je iskoristio opciju izlaska iz ugovora čime je odbacio mogućnost da uzme 48.700.000 dolara sa Klipersima. Franšiza iz Los Anđelesa i dalje ostaje jedna od njegovih željenih destinacija, ali kako navodi poznati košarkaški insajder Adrijan Vojnarovski, u planu su razgovori sa još nekoliko franšiza koje imaju prostor u seleri kepu da uzmu njegov ugovor.

Izabrane vesti

Kako se spekuliše, pored Klipersa, Džordž ima zakazane razgovore sa Filadelfijom i Orlandom. Svi ti sastanci desiće se tokom nedelje i ponedeljka, posle čega će doneti konačnu odluku o sledećem koraku u karijeri.

Pol Džordž je završio svoju petu sezonu u Los Anđeles Klipersima i nije uradio ništa značajnije, u smislu približavanja franšize šampionskom prstenu, uprkos što je uz njega noseći igrač Kavaj Lenard, a od sezone za nama je tu i Džejms Harden.

Tokom ovih pet godina beleži izuzetne brojke, sa 23 poena, šest skokova i 4,5 asistencija u 263 utakmice. No, jedno učešće u konferencijskom finalu je premalo za tim koji je uložio mnogo sredstava i dovodio proverene igrače...

Eventualnim prelaskom u Filadelfiju imao bi daleko veće šanse da se približi tituli, dok Orlando ima mlado jezgro kojem nedostaje igrač njegovog kalibra.


tagovi

Pol DžordžLos Anđeles KlipersNBA ligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara