Komentari na vest

Nanelijev povratak u Partizan nije tema - Bolonja spremna da uskoči

B

Bida

pre 1 dan

Da se malo vratimo nazad i podsetimo na fantasticne uspehe Ostoje,Savica i "najboljeg trenera": 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljenih svih 8 poslednjih derbija od Zvezde i Covica i to za redom u razmaku od samo 2 meseca, 3) Izgubljen domaci Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12-13 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju, 6) izgubljena ABA liga sa 3-0 i to lagano, 7) izgubljena i KLS takodje lagano....za tako nesto da postignes sa 30mil budzetom po sezoni,zaista moras da budes veliki talenat!🤣
A

Alempije

pre 1 dan

Polako, nije kraj. Pošto se toliko kunu u tu Evroligu da je jedino ona merodavna, Partizan je ubedljivo zadnji od svih ekipa po broju asistencija.Što znači timska igra nula ove godine. Ofanzivni skokovi takodje, nadskakao ih je ko je hteo. U sve tri finalne utakmice ABA lige poeni iz tranzicije takodje nula što nije zabeleženo u istoriji neke finalne serije za titulu. A najveci trener im prosipa priču kako je njemu posle prvog meča bilo jasno u kom smeru to ide. Ima još negativnih podataka, statistika je čudo u modernoj košarci.
B

Bida

pre 1 dan

To se vracad nazad bez duletovih 11 godina ili samo vreme tvog gurua ako se vracas nazad koliko me pamet skuzi vas je dule ugasio sam corje je prixnao upper itd pa kako bi vibfo titula da vas guru nije oterao duleta toste navikli od osnivaca i dozivotnog miljanica u fudbalu
@

@Bida

pre 1 dan

Ko je koga isterao? Cikotiću istekao ugovor, krenuo da njake protiv predsednika države a klub državni.Pokaži mi demokratiju gdje je to dozvoljeno da nesto naucim! I da, nisi ti Bida ti si BEDA!
g

gost23 #

pre 1 dan

Najtačnije je BIDE !
B

Bida

pre 1 dan

Pa tidi pravi sine krcunovic xaxa date podsetim nije mu istekao ugobor nelupaj a drugi bolis gurua znamo miho gtobari zasto ali niste vise veliki srbi xaxa drugo prozivsliste tadica spasi srbiju i ubise pa vam doveo od 2000 god telekom u svim dportovima pa gadptom pa sve najjace privrednike za evropsku zvezdu imas slabo pamcenje znam dabiti dule daje jos ostao obrisao ne mlsfost neho i starist
H

Haha

pre 1 dan

Kk Bežanija zagorje.
B

Bida

pre 1 dan

Koliko znamo bezanija bila u finalu pa guru fodeli titulu cigan -sturama
T

Trtmrt

pre 1 dan

Al je ovaj Bida puko!
Z

Zvezdaš 73

pre 2 dana

Bolje ćutite, zamenio igrače, zamenice i navijače. Čovek to rekao u intevjuu na N1 :”Ja nisam Zvezda, JA SAM PARTIZAN. Bože me sacuvaj
L

Lošmi PFK

pre 2 dana

Opet ni riječ o Koboklu. Čovjek kao da je u zemlju propao. Ovo je već zabrinjavajuće
O

Otisao Kaboklo

pre 1 dan

@Lošmi... Covece jel tebi jasno da je Kaboklo OTISAO IZ KLUBA za uvek, eno njegov menadzer vec 3 put za redom potvrdio da se on vise nece vracati u Srbiju i da pregovara sa drugim klubovima,znaci kraj price,covek je Otisao i gotovo!
G

Gost RS

pre 2 dana

Dajte nešto o Panteru.
D

Drvo

pre 2 dana

Inače Lundberg je izjavio da je došao zato što ga Želimir vidi kao pleja što on najviše voli da igra, bilo na ovom sajtu pre neki dan. Ne znam zašto partizanski navijači njega stavljaju na 2, a Nikilinu na 1, kad je ovaj drugi operisan od bilo kakve organizacije.
O

Opojta

pre 2 dana

Prosto mi je neverovatno da ne tražimo neke domaće igrače, samo stranci....To nije Partizan koji želim, zar nije mogao ostati Smajli kao treća opcija ili recimo Trifunović, možda Andjušić, nisu bili toliko loši...
B

Baby dont hurt me

pre 2 dana

Naneli zasluzuje da ostane, ali pod uslovom da kuloarske price nisu tacne, a u vezi sa njegovim rusenjem atmosfere u svlacionici.. Ako je zaista tukao Jaramaza i kvario vibe, bolje da ide.
V

Vibe....

pre 1 dan

....Bože dragi vibe je kvario samo tatko veliki....
D

Dhro

pre 1 dan

Odakle ti taj info za tucu njega i jaramaza ja prvi put cujem?

Crazy-North

pre 2 dana

Po dovodjenju igraca se vidi da bojkotuju Srbiju i njeno takmičenje prvenstvo i kup, sa ovakim rosterom ne mogu da igraju jer nemaju dovoljan broj domaćih igrača. Država ne bi smela da im dam ni jedan dinar jer u suprotnom bi žestoko pljunula na sebe.
B

Bida

pre 2 dana

O cemu ti mukice pricas poceliste da igrate vasu kigu tek po dolasku vaseg gurua i najurio duleta ko o cemu kkk onpostenju
p

podesen

pre 2 dana

Pa ovo je posledica onoga sto je država dala u 23 .g.Zvezdi 30% budzeta ili preko 6milke evra a KKP 2.8miliona evra.To je to.
B

Bida

pre 2 dana

Hell south krcunovicu pa rvoj klube je ugasen od duleta ako nisi znao a fmp poceo vasu ligu da igra po folasku vaseg gurua
V

Vl@dimir

pre 2 dana

Доста је било крађе у човкинсовим приватним такмичењима, ето вам и куп и клс играјте сами против себе са филијалом па славите трофеје као да су титуле првака света, у томе сте и најбољи, да се поносите нечим чега би се свако нормалан стидио
Г

Групни

pre 2 dana

држава је пљунула на себе када је Шупљикац дошао са Малог Калемегдана ! када су дозволили да се свако зове како хоће ! да када не задовољава резултат, активирамо ПП апарат, или дођемо када у хали нема никог ! држава је пљунулана сваког када дозволи игру 5 према три ... држава пљује новац једном спортском друштву свако мало ... пу, пу, сачувај Боже такве државе ...
А

А...

pre 2 dana

...о чему ти, мукице, причаш? Звезда је играла свако домаће првенство од 1945. Партизан није, а био је и друголигаш.
J

JTM

pre 2 dana

UPR!
@

@A

pre 1 dan

Jel FMP nije uzeo ime Zvezde jer je Čoviću rekao petogodišnji plan da FMP igra umesto Zvezde sve sto osvoji u tom periodu ide njoj nakon toga ona je izrasla iz zamrzivača u tom periodu su prekrasni svi mogući statuti.
J

Ja sam limar

pre 2 dana

Recikliram metle.
B

Bida

pre 2 dana

Tisi dule vujosevicu stosi igasio cz

PFK NIŠ

pre 2 dana

Neka idu svi, videlo se da je doslo do zasicenja. Ono sto su igraci radili prosle sezone je skandal i sramota velika, a tu sramotu su prebacili i na Obradovica, i tu vise on nije imao kontrolu, a takav trener to ne zasluzuje, pogotovo u klubu koji voli vise od svega, i normalno da nije dopustio da se to nastavi... Neka idu i nasi igraci, ako njima nije cast i privilegija da se dokazuju, da ih trenira Obradovic, da nose dres Partizana, sta dalje da pricamo... Ne bi me cudilo da onaj Avramovic predje u FMP, on ionako njihov navijac, a i prosle sezone se bas trudio da im se uvuce, onako kvalitetno.
N

Nislijo zaboravni

pre 2 dana

bas nam se uvlacio Aleksa, da nije bilo njega ne bi ste dobili derbi...
П

Па...

pre 2 dana

...у 2024. нико не игра јер жели да га тренира Руменко, то је можда било у доба Тита.

PFK NIŠ

pre 2 dana

Tri sezone ne napreduje, a to koliko se uvlaci svi znaju, i svi su videli, takav igrac ne treba Partizanu...
S

Sksisusnsbs

pre 1 dan

Vidis Avramović je jedini igrač kome nije bilo svejednk.Presao u Pariz ili ne on je za mene nacionalni heroj.Svim mladjim generacijama bih puštao snimke njegovih ,,kradja" od proslog prvenstva.E, tako se igra za Srbiju.Činjenica da je Žota od njega hteo da napravi sisicu poručujući mu odmah ,,sa,se hitno spusti na zemlju" govori o koliko se bolesno sujetnom čoveku radi.Da, voleo bih da dodje i da vam on i Laza pohaose sve ove nazovi bekove i plejeve..Ako je pametan otići će u Pariz ili negde drugde i sa ukusom gorcine kao i milioni odavde.
L

Logično

pre 2 dana

Neće čovek da ga ponovo metlaju, osam poraza uzastopno su mu NANELI.
D

Drvo

pre 2 dana

Trogodišnji plan Obre Efekta doživeo potpuno fijasko. Ali sreća da su bar igrači naučili njegov "sistem" pa će sledeće tri godine biti lakše 🫤
G

Grobarcina

pre 2 dana

Alo bre Ostoja, ispuni nam srce dogodine Naneli da podigne pehar sampiona u ABA ligi i da nas vodi na F4. Pozdrav za sve iskrene grobare.
T

The Killer 21

pre 2 dana

Naneli je zasluzio da ostane i da dobije kapitensku traku. Keve mi covek je rodjeni vodja i pravi Grobar. Kupio me za ceo zivot sto ima kohones do poda i taj cool instinkt sutera.
D

Drvo

pre 2 dana

Kažu da je on kriv za raspad svlačionice.
a

abc

pre 2 dana

To ima smisla, ko će ponovo svim strancima da objašnjava zašto je potrebno publici pokazivati srednji prst na svakom zagrevanje kad se igra derbi, ogroman je to pošao. Lesor, Madar, Naneli, Panter...svi su pokazivali srednji prst, zanimljivo je znati da to nisu radi ni pre ni posle Partizana.
k

kolodin

pre 2 dana

Obradović je vrhunski trener čija se taktika zasniva na odbrambenim sposobnostima igrača.Ali mislim da je to prevaziđeno .
Г

Геџа - Србијанац

pre 2 dana

Шта си ти? Ја сам доктор машинства... Која ти је специјалност? Рециклирање лименки...
A

Ajde realnoo

pre 2 dana

Teško je raditi sa Željkom, čovek je prezahtevan, nije slučajno 9 puta bio prvak evrope sa takvim stavom. Ali je to i problematično za neke igrače koji ne mogu da razumeju šta on od njih traži ili se izgube. Dakle sa njim nema sredine ili katastrofa kao prošla sezona ili sezona za pamćenje kao pretprošla (vraćena Aba posle 10 godina, Evroliga odlična). Procenjeno je da ovaj tim više ne može sa Željkom ili Željko sa njima i ide totalna rekonstrukcija, nije to ništa čudno.
П

Па...

pre 2 dana

...ако је вама одлично кад освојите АБА, замисли како је нама, по три трофеја годишње.
S

Ssjejjncnc

pre 1 dan

Bez puno filozofije- Zvezda prvak ponovo!

@Па

pre 1 dan

Kada bi vi bar jednom odigrali takmičarski u Evroligi i prosli makar u plej off videli bi koliko je energije potrebno ovako u toku sezone najteže i najvažnije utakmice su vam protiv Partizana igrate Evroligu revijalno a u Aba odnosno Kls imate svoju filijalu i sudije kada dodje finale svi po zadatku zapnu 100%i eto trofeja.
n

nanelij

pre 2 dana

Ostaje dzabe se nadate
N

News NEWS

pre 2 dana

Partizan namerava da sledece sezone ne igraja KLS kao i Kup Radivoja Koraca, pod pricom da ih kradu sudije, otud i ovakav prelazni rok sa svim strancima!!! Ova odluka je jos uvek pod proverama ali to je za sada nesto sto se moze cuti od najviseg menadzmenta kluba.
a

abc

pre 2 dana

Oni kažu da ih kradu i u ABA, hoće li to igrati?
P

Psihozza6

pre 2 dana

Pazi ovog što pokušava da se preporuci kuriru ili i formeru hahaha. Al fali ti nešto tipa "nećete verovati", Il stravično, brutalno...a što se tiče tih takmičenja bubne treba da ih igraju...to su privatna takmičenja Čovahudina..i treba ih izbegavati sve dok je severna tribina na vlasti!!
@

@Psihozza6

pre 2 dana

bas si psihoza ali srbin nisi..
R

Realno brate

pre 2 dana

Zadrzati NANELIJA I Smita. Dovesti onog centra Dejvisa iz Valensije I start u 4 ku I to je to. Pa da pocnemo...
4

454

pre 2 dana

Dao je neke vrlo važne poene( trojka protiv SC u polufinalu Aba mi prva pada na pamet). Ta trojka je produžila ugovor Željku i spasila sezonu. Ali vrlo problematičan tip i igrač koji razbija atmosferu u svlačionici.
P

Pink Panterrr

pre 2 dana

Al zato trpa ko lud I ima ono na M. Odlaskom Pantera potreba nam je suter tog kalibra. Verujem I da nije preskup sa 34g. Deca su mi trazila samo njegov dres u shopu.
X

Xezlgzwx

pre 2 dana

Trojka protiv Splita na kraju ABA prosle godine. S obzirom na domacinsko sudjenje koje je pravilo u ABA, ta je trojka donela jedini trofej Zeljku za 3 godine.
0

09999

pre 2 dana

RUMENOM TREBA DATI 0TKAZ.ON JE PROBLEM A NE 10 IGRACA KOJE JE LICNO ON DOVODIO I SPRCAO 60 MIL. EVRA.
S

Sladisa

pre 2 dana

Dodji da ti cika Velja da bonu.
K

KKP 88

pre 2 dana

Kao navijac Partizana veoma postujem i cenim Zeljka ali ovo sto on pokusava sada da uradi svi mi vidimo.. Jasno je da je uprava htela da zadrzi Zeljka i to je super, ali nije smelo da se dozvoli da ceo tim ode. Ko ce da bude kapiten? Vanja? Ko ce da gine za grb i dres? Dovode se sve igraci prosek, jos ni jedno ime nema da kazes ovaj moze da povuce. Dokle vise da se cuti na ovo? Znam da ce da me pljujete ali ljudi ovo meni izgleda kao da klub rusi sam sebe nekim odlukama.
B

Bida

pre 2 dana

Rumeni pottosio manje pare nego fmp za vildozu i po faci za dva igraca samo i opet veciti 16 e zato vas rumeni po nalogu vaseg gutua pustio u finalu jel da niste fmp ovci osvojili sto posto nebi igrali evro ligu jel ste vecito 15-16

Dezurn1_Kr1vac

pre 2 dana

Ljudi opustite se .. Ne razumem cemu ova frka oko dovodjenja igraca .. Pa dovodila je komsinica svake godine novih 10 igraca a nista niste pisali , i nije bilo ovakve ujdurme .. Osvajala je cak i trofeje pa je opet dovodila minimum 7 novih . Sta je problem ?? Ovi su igraci bili u Partizanu 3 sezone , doslo je do zasicenja i nemaju vise sta da pruze i to je to .. Dolaze nova lica nova energija . Neki od ovih sto odlaze ne osecaju Partizan na pravi nacin i dovedeni su posle one komedije sa Miroticem . Sve za sada je ok , ja iskreno tek očekujem ono pravo . Ovo su sve bekap opcije .
B

Bida

pre 2 dana

A volrobi kostoste duleta oterao vas oskar
P

Pera Trta

pre 2 dana

Dajte mu ugovor na jos godini dana. Covek igrao 28 min u proseku prosle sezone sa 44% sut za 3 poena. On je bukvalno vukao ceo tim.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Зар није било лакше да оде Жељко?
Г

Гробар54

pre 2 dana

Најлакше је да ти одеш!
B

Bida

pre 2 dana

Samo ostaviti nanelija i smita jel jedini imaju mmuuu ostali dovidjenja
N

NN7

pre 2 dana

Kako to niko nije iznad partizana?Pa vama je cvekla Bog,draži vam je od mame i tate
a

asas33

pre 2 dana

A tebe to bas pogadja. Popi lekic i citaj saopstenja, da ne promasi temu za napadanje Partizana.
Z

Zivorad_Kg

pre 2 dana

Najvise bih se obradovao da brat Lajsna ostane bar jos godini dana. Covek ima skoro 34 g a fizicka sprema na vrhunskom nivou. Elegancija u pokretima I taj rutinerski sut. Grobarcina do koske, a za ostale mi bas nije zao sto su OTISLI jer su debelo podbacili u prosloj sezoni.
B

Bgd1090

pre 2 dana

Bio jednom jedan Kk Kamerun. Propalo.
B

Bida

pre 2 dana

Spinujes bila bekad cz rava sada je samo mali fmp-2 hvala guru nasem sto nam gasi kkp i fkp sto to nepises mali krcunovicu zsmisli dati nije dodao guru pa cekaobi titulu jos 12 god minimum zbog duleta
0

09999

pre 2 dana

BOLJE DA STE RUMENOG PRODALI NEGO OVE SVE IGRACE. PROBLEM JE SAMO STO GA NIKO NECE. ZREO ZA PENZIJU. PREGAZILO GA VREME A I SA ZIVCIMA OCIGLEDNO IMA OZBILJNE PROBLEME.
B

Bida

pre 2 dana

Stose toliko plasite rumenog pa vsma nevslja dule jovanovic sada rumene vama je izgleda bog samo guru on vam je sve jel tako krcunovi
J

JBL

pre 2 dana

Oni koji zbog kluba ostavljaju srce na parketu su potrebni Partizanu.Naneli i Zek su baš takvi igrači.Krivo mi je što odlaze.Rezultati sledeće sezone će pokazati da li je i koliko ovaj potez kluba ispravan.Svu sreću ovog sveta želim i jednom i drugom novim klubovima.
K

Kop

pre 2 dana

Evo upravo se Kk Partizan zahvalio Ponitki, Doužeru, Kaminskom, znači Naneli je još u igri.
2

21 n

pre 2 dana

NANEL nije igrac obican vec IGRACINA,zauvek.Covek koga grobari gotive definitivno vise od svih ostalih,konkurencija mu je bio ZEK,ali NANELI je broj 1 definitivno.To nikakav njegov odlazak ne remeti.Kada dode u arenu u bilo kom dresu,ima da se podigne krov od ovacija
L

Lepa petorka

pre 2 dana

Egzum? Panter? Lesor?
M

Moj Partizan

pre 2 dana

Svi vide da je car potpuno nag, ali niko ne sme da kaže. Željko vuče očajničke poteze i menja kompletan tim koji je sam gradio tri godine. Bojim se da će ova sezona biti gora od prošle. Izgleda da moramo da dotaknemo dno da bi svi uvideli da neke teške odluke moraju biti donešene. Niko nije iznad Partizana!
A

Astoria

pre 2 dana

Sve potpisujem. Željko ne želi sebe da promeni, ne sluša komentare (sam je rekao), smatra da sve dobro radi, ali je problem u igračima. Jeste, ali delimično. Košarka se promenila, ljudi su se promenili, pa se i njegov pristup7 mora promeniti. Ljudi koje on traži na terenu više ne postoje, to su neka davno prošla vremena. Željko je postao taoc sopstvene sujete. Sve se radi na silu, to tako ne ide. A i ne može da Partizan počiva na jednom čoveku (Ostoja izjavio u intervjuu). Ispada da je ŽO, koga izuzetno cenim, iznad Partizana, sve se njemu podređuje. Zar je moguće da NIJEDAN igrač tima iz prošle sezone (koji je on sastavio) ne veruje u to što on radi i ne želi da ostane? Predviđam i znatno manji broj prodatih pretplatnih karata ove sezone.
c

cao cao

pre 2 dana

@Astoria Svaka čast. iako sam navijač zvezde, delim tvoje mišljenje za dobrobit naše košarke. Ima previše praznoglavih koji udju ovde da se napušavaju i udaraju minuseve na komentare Ali činjenica je da ŽO nema ideju, ili možda snage više za ovaj projekat. Sve je stalo u jednu reĉenicu, "niko nije ostao od igrača sa kojima je počeo projekat". To dovoljno govori pre svega koliko mu igrači veruju. a navijači.... gladni posle toliko godina ničega pa mu daju slepu podršku....
l

lagano nije ona nego ja

pre 1 dan

ali nije zeljko kriv nego misko, sudije...
M

Milojko Arsenic's

pre 2 dana

A navijači Zvezde se na svaku vest o Partizanu lepe kao muve na G..na
S

Spijun

pre 2 dana

Na osnovu cega ti sudis da je ovo vest o Partizanu? Izgleda poistovecujes NBA klubove sa KKP?
E

E moj Milojko...

pre 2 dana

Ako smo mi muve, sta ste onda vi?
D

Deda11

pre 2 dana

Jer ste go..a
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Ahahaha lik priznao da su G..na, ahahaha neprocenjivo.
7

73

pre 2 dana

Ala ih je dr rasformirao,vratio ih u kameno doba
M

Marinero

pre 2 dana

Desna, lijeva, dirket, kroše
P

Pfc Belgrade

pre 2 dana

Polako bre ljudi, vidim već ste otpisali novi tim Partizana, jeste da smo napadački zadnje dve sezone igrali, ali nigde nije bilo odbrane. U ovom timu će biti baš dobrih defanzivaca što je sigurno Željko tražio, uz to jedno 2-3 sutera i biće to ok ekipa!!!
L

Lepo se izrazavajte

pre 2 dana

Kakav povratak? Valjda ostanak, nigde on jos nije otisao.
s

smešan si

pre 2 dana

Kad igraču istekne ugovor, on je slobodan igrač. Znači kao da je napustio bilo koji drugi tim i počinje pregovore o novim angažmanu. Kapiraš? Ako potpiše, vratio se...
L

LSI

pre 2 dana

Glup si kao i vecina zvezdasa, ostao bi jer nema odakle da se vrati.
.

.....

pre 2 dana

Heket, Nanali, Belineli, Šengelija... ako budu zdravi, dobar tim, ali prosek godina...
,

,b

pre 2 dana

Pre ce biti da je otisao sa ananasom u ustima,Čovke jeo ananas pa mu napunio ta žvaljava usta
P

PzKM

pre 2 dana

Napunili smo mi vama usta toliko da jos uvek zvacete i varite musper...
M

Metla auuu

pre 2 dana

Metlati. Ometlati. Premetlati.
D

Drvo

pre 2 dana

Hodnik Arene se blista od kad ga je Despot ispolirao sa Nanelijem.
T

TD

pre 2 dana

SE BLISTA! Ni tu nije bilo bas tako, a pre toga je "mladic" dobio sminku i maskaru i senku, Naneli se samo sazalio posle toga i pustio ga da malo mlatara jer je vec izgubio.
П

Па...

pre 2 dana

...Нанели је легао да одмори у ходнику, напоран је био тренинг.
D

Drvo

pre 2 dana

Liče, Naneli je udario Stefana ko p...a dok ih je razdvajao onaj drugi Kamerunac. Pre toga je služio kao krpa za pod.
D

Drvo

pre 2 dana

Jedno strašilo manje na beogradskim ulicama.
P

Pali-drvce

pre 2 dana

Povoljno drva za zimu. Ovo drvo ispod cene.
a

asaa33

pre 2 dana

Ne brini, sto se tice strasila, tu je Kalina.
H

Howard Wolowitz

pre 2 dana

Mozzartsport, da li može neka vest o kk Partizan mozzartbet? Već duže vreme niste ništa pisali o njima, nije u redu.
1

12345678900

pre 2 dana

razmontiravaj!
X

Xyz

pre 2 dana

Raspad sistema
M

Milan Zemun

pre 2 dana

A zašto novinari Mozzart sporta bukvalno svaki put kada imaju tekst o Džejmsu Naneliju napišu da je sklonjen iz ekipe Partizana “zbog incidenta sa Lazarevićem”, umesto da napišu suvu istinu da je krvnički udario pesnicom u glavu igrača Zvezde u hodniku Beogradske arene?!
A

Aqaaaa

pre 2 dana

I ja bih ga udarao, em je ckapi, em nema pojma o košarci!!!
H

Hermano7

pre 2 dana

Sklonjen je zato sto ga je slabo udarao. Da ga je malo jace tuko dobio bi odma novi ugovor
G

Gorostsse

pre 2 dana

Zato sedismu kaficu nekrsteni
a

asi

pre 2 dana

eeej pa stanite gde cete? ej ne bezite? gde bezite? pa svi zelite da igrate za Zeljka, stanitee
D

Djovani

pre 2 dana

ma nije bitno neka ide, ispusena mustikla, jer braco grobari samo polako videcete sta nam sve dolazi, zaborravicemo i Pantera. kamoli Nanelija... Sledeca sezona sam vrh videcete
s

samo

pre 2 dana

Ovo sto Partizan dovodi,nije ni za Ek,realno.
J

JBL

pre 2 dana

Zar te nije sramota ovoga sto si napisao.Pogledaj reakcije na tvoj komentar.Stidi se.Sedi 1.
G

Gost223678

pre 2 dana

Naneli je prekaljeni i ubitacni ladnokrvni suter. Kada se samo setim onih ludih trojki protiv Splita i Olimpijakosa. Ne znam kakve su okolnosti u pitanji ali treba na takav igrac u timu.
P

Pfc

pre 2 dana

Realno nas najbolji igrač predhodne dve sezone, mislim da je trebala lopta da ide vise njemu kad se lomilo ali ok. Srećno majstore!!!!! ⚫⚪
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 2 dana

e moj Partizane... ceo tim izmenili ali trenera ne smemo... bas me zanima koje dileje ce vam uzeti sezonske
R

Rebel

pre 2 dana

ljudi zaboravljaju da je Nunelly u godinama, da smo ga iscedili i sada neka ide
F

Figaro

pre 2 dana

ok razumem da menjamo tim, ali zasto bas sve, odnosno bolje da pitam zasto omiljene igrace menjamo? ok je pola tima zameniti, ali bas sve? sta ostace nam na kraju Andjusic koji decko veze nema? Koprivica koji se uooste ne razvija, a na pocetku sezone pricali kako od njega treba bum da ocekujemo... Trifunocic koji igra po 3 minuta... a zato nam najbolji otisli... ovo je tako glup potez da je nerealno. Onda ako vec menjamo ceo tim, treba i trenera da promenimo jer ovo znaci da Zeljkov projekat nije uspeo posle tri godine
G

GostO

pre 2 dana

Kad je Zeljko dosao, pricali su o trogodisnjem ciklusu, razvijanju domacih igraca, i napadu na EL. Posto su od trofeja osvojili 1/13, ako racunamo i Evropu 1/16, pometlani sa 8:0 ove sezone, dobili 🧹🧹🧹, od domacih igraca nema ni traga ni glasa, sad Zeljko ulazi u novi trogodisnji ciklus. Sve sto je bilo se tera, kao i kad je dosao tad, i sklapa se skroz nova ekipa. Zato i pomirenje sa Miskom, jer para ocigledno ima, ali igraca nema. Eto, kratko objasnjenje. Cekamo da vidimo kako ce ovaj trogodisnji cirkus, pardon, ciklus da prodje. Svi su zamenljivo, samo Zeljko ostaje.
G

Girona

pre 2 dana

pa vi vidite opet da nam podignete sezonske malo je bilo ono prosle sezone... sram vas bilo!
A

Aqa

pre 2 dana

Crni strelac NANELI!!!!! Ugovor za legendu!!!
Č

Čudna stvar

pre 2 dana

Znači jedino je Koprivica zadovoljio Obradovića svojom igrom u prošloj sezoni? To mi je malo čudno, ali valjda Željko zna bolje.
V

View

pre 2 dana

on je nesto i pre odlaska napisaao "izdaja" ako se ne varam, tako da mu Partizan sigurno nije u mislima
E

Eneeee

pre 2 dana

Ledej i Naneli su trebali da ostanu. To je greška uprave. Ne možeš praviti ekipu tako što ćeš je potpuno promeniti. Mora da ostane neko jezgro oko koga će se praviti tim. Ja to ne vidim u ovom Partizanu, a ne vidim ni neki kvalitet da se dovodi. Partizan ako ovako nastavi biće na dnu Evrolige. Tu ni Obradović ne pomaže.
P

Pelisijer

pre 2 dana

Ledej nije zeleo, osetio je da moze da ugrabi jos jedan ugovor i hteo je promenu. Sa Nanelijem je nastao sukob, jos pre onoga sa Lazarevicem. Realno je cudo sto se Naneli i zadrzao ovoliko, s obzirom da znaju svi koliko je lik problematican i da je u svakom klubu imao sukobe.
П

Па...

pre 2 dana

... делује да ће Партизан опет бити на дну ЕЛ као три пута у време Вујошевића.
N

Nbgd

pre 2 dana

Pa da. Kao PAO prošle godine. Npr.
P

Poslednji cin

pre 2 dana

Ovo je vrhunac ludila da neko posle neuspesne sezone menja kompletan tim. Verovatno ce ovo biti Zeljkova poslednja sezona u Partizanu jer nece moci da dovede igrace kao sto su bili Panter, Ledej, Naneli, Lesor... koje necemo nikada vise imati, bar ne u skorije vreme. I laiku je jasno da najmanje Panter i Ledej nisu smeli da odu ali verovatno je da nema para pa su hteli da se nekako oslobode njihovih ugovora. E pa i to kosta, nema vise tolike pomame za sezonskim kartama, videcete kada krene prodaja.
G

GostO

pre 2 dana

Kad je Zeljko dosao, pricali su o trogodisnjem ciklusu, razvijanju domacih igraca, i napadu na EL. Posto su od trofeja osvojili 1/13, ako racunamo i Evropu 1/16, pometlani sa 8:0 ove sezone, dobili 🧹🧹🧹, od domacih igraca nema ni traga ni glasa, sad Zeljko ulazi u novi trogodisnji ciklus. Sve sto je bilo se tera, kao i kad je dosao tad, i sklapa se skroz nova ekipa. Zato i pomirenje sa Miskom, jer para ocigledno ima, ali igraca nema. Eto, kratko objasnjenje. Cekamo da vidimo kako ce ovaj trogodisnji ciklus da prodje.
A

Aca88

pre 2 dana

Ja ovo ne razumem. Najvise navijaca se vratilo zbog dobre igre Partizana i zbog dobrih igraca(naravno i Zeljka) ali da se opusti cela ekipa i svi miljenici navijaca u jednoj sezoni. Da od celog hajpa ostane samo Zeljko. To ce uticati pre svega na broj navijaca a i na celokupan hajp. Kako su dozvolili da se ovo desi?
G

Gost9

pre 2 dana

Nisu dozvolili,🧹 je kriva za sve.
D

Djape45||

pre 2 dana

Pa zato što tog hajpa više nema. Tim je razbijen, a razbio ga je lično Sferopulos. Jedna titula je uzeta za 3 godine i ta jedna je zasluga Cibone koja je dobila Zvezdu i uzela joj domaći teren u finalu. Sad kreće dovodjenje novog tima I stvaranje novog hajpa koji će opet biti razbijen ali nema veze, jer će pare da se obrću i ko treba će uzeti svoj deo.
D

Dorcolac

pre 2 dana

Partizan pravi tim za naredne 2 godine ako ni ove ne uzmu nista to ce im biti kraj Zelimir odlazi zajedno sa igracima i opet ce se igrati Fiba liga sampiona
A

Asad

pre 2 dana

Upravo tako, vi niste klub vi ste “hajp”!
@

@Djape45

pre 2 dana

Pa sada je to pitanje da li je zasluga Cibone ili je zasluga losa igra Zvezde. Ako tako gledas ove godine ste vi imali domaci teren zaslugom Splita, Igokee, Mege, Zadra, a ne zato sto je Partizan bio los. Da ste pobedili prosle godine Partizan oba puta u ABA Ligi poraz od Cibone ne bi znacio nista.
l

lzdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Kakav plej Idlučan za naš tim uz jaga Volim tekst i šta ima veze sa njim
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Zasto krades nick?
P

Psi ho

pre 2 dana

najjace je kada nam grobari uvaljuju svoje krsine u nase ime
D

Don Vito CorIeone

pre 2 dana

Smataš
D

Drvo

pre 2 dana

Nije baš sve istina. Y partizanu je bio dobar i korektan, bio bi super pojačenje.
K

Kopa

pre 2 dana

Nunn the gun!!!!
l

lzdaja u Tem Denveru

pre 2 dana

Sjajan košarkaš i super lik. Boleo bih ga u nojoj kkzcvbg od sledece sezone ubparu sa kulinom
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Cemu to?
D

Drvo

pre 2 dana

Vaspitna mera
D

Don Vito CorIeone

pre 2 dana

Ja se baš i ne razumem u sport sli moram da šaljem komentare Dobijem vinjak i tekst i šta ima veze Žifveli
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Ne razumeš se u sport ali se razumeš u 🧹🧹🧹🧹🧹
D

Djape45II

pre 2 dana

Trebalo bih ovakvih više u timy
D

Drvo

pre 2 dana

Baš tako! Mi smo grobari najkači smo
Г

ГрупниDonjiriknoodKorone

pre 1 dan

👍🐴
E

Egee

pre 2 dana

Svi pobegli od Turcina
M

Mile g

pre 2 dana

Kalinicu ti si?
O

Od onog

pre 2 dana

što te napravio tako musavog?