(©FC Barcelona)
(©FC Barcelona)

Neko se zaigrao u Barsi: Kanselo i Feliks idu, ili ipak ne?! Velika konfuzija…

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.24. | 18:41

Katalonski klub se objavom na društvenim mrežama oprostio od Portugalaca, pa sve obrisao

Vladala je opšta konfuzija oko sudbine Ćavija Ernandesa. Ide, pa ostaje, na kraju ipak odlazi. Luda kuća. I to je akutno stanje u Barseloni, ne izolovan slučaj.

Nekoliko sedmica kasnije nastala je nova pometnja, sada oko – Portugalaca. Danas ugovori o pozajmici ističu Žoao Feliksu i Žoau Kanselu, katalonski klub se objavom na društvenim mrežama oprostio od beka i napadača, a onda sve obrisao?!

Izabrane vesti

Neko se zaleteo, neko se zaigrao, istrčao.

Objave nisu izbrisane u ekspresnom roku, stajale su oko pola sata, što je i više nego dovoljno da slike ostanu sačuvane. U današnje vreme i sekunda je dovoljna da se sve sačuva, a kamoli toliko.

U oproštajnoj poruci za Žoaa Feliksa, koji treba da se vrati u Atletiko Madrid, pisalo je: “Žoao Feliks više neće igrati u Barseloni. Njegov ugovor sa klubom ističe 30. juna. Hvala puno, Žoao”.

Identične rečenice ispisane su i za Žoaa Kansela, vezanog ugovorom za Mančester Siti.

Da sve bude još zanimljivije, prethodno se Barselona oprostila od Markosa Alonsa. Ali, ta objava nije izbrisana, i dalje stoji na društvenim mrežama. I njemu je, kao i Portugalcima istekao ugovor. Isto važi i za Serhija Roberta, međutim, ukoliko uspe katalonski klub da ga uklopi u finansijski fer-plej, dobiće produžetak saradnje. Za njega je najmanje sporno što ničega nema, što se Katalonci uopšte nisu oglašavali.

Dve zahvalnice su izbrisane, možda se iza brda nešto valja, a opet ništa ne mora da znači.

Kako god, Žoao Feliksu i Žoao Kanselu pozajmica u Barseloni ističe danas, dužni su po završetku Evropskog prvenstva da se vrate u svoje klubove, a hoće li ovog leta nazad u Kataloniju – pokazaće vreme.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024BarselonaAtletiko MadridMančester SitiŽoao FeliksŽoao KanseloMarkos Alonso

Obaveštavaj me

Barselona
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara