Džejms Naneli (© Star sport)
Džejms Naneli (© Star sport)

Nanelijev povratak u Partizan nije tema - Bolonja spremna da uskoči

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.24. | 10:51

Iskusni američki internacionalac Džejms Naneli je na meti Virtusa iz Bolonje. Povratak u Partizan se po svemu sudeći neće dogoditi

Iako je u prethodne dve godine Džejms Naneli postao miljenik navijača i realno jedan od najboljih i najkostantnijih igrača kod Željka Obradovića, iskusnog američkog internacionalca nećemo sledeće godine gledati u dresu Partizan Mozzart Beta. Malo šta se čulo o Naneliju otkako je napustio Humsku, a sada mediji u Italiji, tačnije Bolonji ističu da je Virtus zainteresovan za usluge prekaljenog šutera.

Ostaće upamćeno da je Naneli otišao iz Partizana sa gorčinom u ustima. Bio je najbolji igrač tima do momenta incidenta sa Stefanom Lazarevićem na hodnicima Arene pred treći meč finala ABA lige. Od tog momenta trener Obradović je odličio da ga ne koristi, sklonio ga je iz tima i u Superligi Srbije čime mu je i ugovor zvanično okončan.

Izabrane vesti

Posle toga, ozbiljnih razgovora oko produžetka saradnje Partizana i Nanelija nije bilo, a sada je postalo kristalno jasno da se Naneli neće vraćati i da će ostati upamćeno da je upravo on pogađao neke od najbitnijih šuteva u svom mandatu.

Sada je pitanje da li će zaista nastaviti karijeru u Italiji kao što pišu mediji iz Bolonje ili će možda u Milanu pošto je i to opcija.

Sve u svemu, Nanelijeva epizoda u Partizanu je završena osim ako ne bude nekog velikog preokreta.

Sasvim realan scenario je da iz prošle sezone u ekipi ostane samo Balša Koprivica. Do sada su zvanično ekipu napustili samo Kevin Panter, Zek Ledej Alen Smailagić, međutim Mateuš Ponitka je za Mozzart Sport potvrdio da se neće vratiti. Teško je očekivati da ćemo ponovo videti Uroša TrifunovićaDanila Anđušića i Džejmsa Nanelija u crno-belom dresu iako vrata njihovom povratku nisu u potpunosti zatvorena. Imamo i Aleksu Avramovića koji dobija ponude ostalih evroligaša što kluba razmatra što znači da bi mogao stopama Pantera Ledeja.

Moramo da pomenemo i Džejlina Smita koji pregovara oko novog ugovora, ali i tu je priča utihnula.



tagovi

Džejms NaneliKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara