Andrija Katić (Star sport)
Andrija Katić (Star sport)

Stolica dovodi Katića za 100.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.06.24. | 17:36

Voždovac prodaje golmana

Nakon ispadanja iz Mozzart Bet Superlige Srbije, u Voždovcu je došlo leto ozbiljnih rezova. Promenili su se sportski direktor i trener, a Zmajevi će sa mladom ekipim uz nekoliko iskusnijih prvotimaca pokušati da se ekpresno vrate u elitni rang srpskog fudbala. 

Moraće to da urade bez golmana Andrije Katića koji je dogovorio transfer u slovački Trenčin. Klub koji kao trener predvodi Ilija Stolica će za transfer mladog golmana platiti obeštećenje u visini od 100.000 evra.

Izabrane vesti

Katić je u Voždovac došao pre dve godine kao slobodan fudbaler pošto mu je istekao ugovor u Crvenoj zvezdi sa čijim omladincima je učestvovao i u Ligi šampiona.

Prethodne sezone je bio standardan na golu Zmajeva sve dok početka plej-ofa kada ga je između stativa zamenio Marko Gudžulić koji je ovog leta prešao u portugalsku Estrelju. Sada i Katić napušta tabor Voždovca koji će za takmičenje u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije morati da nađe adekvatno rešenje na golu. Za sada je poznato samo da se sa pozajmice iz Loznice vratio mladi Vuk Mitrović (18).


tagovi

Andrija KatićTrenčin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara