(©Reuters)
(©Reuters)

NAJAVA DANA (četvrtak, 4. februar): Londonski derbi glavna poslastica, tu su i Kup kralja, Evroliga...

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.02.21. | 08:15

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

TOTENHEM – ČELSI, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Izabrane vesti

Na tabeli egal, kao i na poslednja dva međusobna susreta koja su otišla u X. Poslednji put u novembru mreže su mirovale, a Pevce treba da brine činjenica da ih je nakon Liverpula potukao i Brajton s minimalcem. Čelsi je u poslednje vreme gubio od Sitija i Lestera, pa imajući u vidu ukupnu sliku para, tek neznatnu prednost na osnovu ukupnog utiska u poslednje vreme može imati Tuhelov sastav. Naravno, treba očekivati da će ovaj meč biti tvrd, neizvestan.


MIDTJILAND – SONDERJISKE,18.00

(Fudbal, Danska 1)

Gostujući sastav je na minus šest bodova u odnosu na lidera. Nije to jedini minus za Sonderjisk koji je od poslednjih pet izgubio tri meča. Midtjiland će mu se svetiti zbog septembarskog poraza od 2:0, tako da će ova utakmica najverovatnije biti potpuno u rukama domaćina koji je poslednji put poražen još u novembru u grupnoj fazi Lige šampiona.


BELENENSES – PORTO, 20.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Dok trči za Sportingom, Porto nema pravo na luksuz opuštanja. Domaći Belenenses za njih bi trebalo da bude nova žrtva u nizu, a da golova može da bude na pretek govori i podatak da je Porto najefikasniji tim Portugalije. Dali su do sada 39, a primili 17 golova, dok je večerašnji domaćin na njihovom poslednjem meču poražen sa 5:0.


BRAGA – PORTIMONENSE, 22.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Kec na Bragu kao da nije upitan, što je i u tradiciji rivala koji se se poslednji put videli pre 11 meseci kada su dobro prošli svi oni koji su na tiket stavili GG4+. Istina, ovo je ishod koji je potukao njihovu 0-2 tradiciju. Ko zna šta se sada može desiti budući da Braga u meč ulazi nakon pobede od 0:4 nad Moreirenseom.


FAMALIKAO – MOREIRENSE, 22.30

(Fudbal, Portugalija 1)

Gostujući Moreirense je sudeći po tabeli bolji, ali ne treba smesti s uma da su obe ekipe u poslednje vreme poprilično šarene forme. Famalikao ipak prednjači, budući da je od poslednjih pet mečeva dobio jedino okršaj sa Santa Klarom. Posledni meč para doneo je X, a od ukupno četiri susreta ovih timova imali smo priliku tri puta da konstatujemo GG tipovanje kao dobitno.


BETIS – ATL. BILBAO, 21.00

(Fudbal, Kup kralja Španije)

Četvrtfinale je, a ko pamti novembar seća se da je Bilbao do nogu potukao Betis sa čak 4:0 u 10. kolu Primere. Istina, Betis je sada po tabeli bolji, pa ne treba isključiti ni osvetničke ideje nad timom koji je pred ovaj susret poražen od Barse sa 2:1. Dakle, moguće je sve, a Betis je s fudbalske strane u nešto boljoj opštoj formi.


GECTEPE – MALATIJA, 14.00

(Fudbal, Turska 1)

Ovo je susret dva osrednja sastava izjednačenih, svakako nedovoljno dobrih formi. Gectepe ima tri poraza, a Malatija dva, pus jedan X sa poslednjih pet utakmica. S tim u vezi očekuje se utakmica izjednačenih timova po kvalitetu, uz šta valja reći da je poslednji meč para doneo X.


TRABZON – DENIZLI, 17.00

(Fudbal, Turska 1)

Denizliju skoro pa svi uzimaju bodove. Tako je, a na poslednjem susretu ovog puta gostujući tim uspeo je da dobije Geztepe, ali će se jako teško provući pored znatno kvalitetnijeg Trabzona. Očekuje se da domaćin pokuša da nadmaši sebe sa prethodnog međusobnog okršaja koji je zabeležen X ishodom u septembru.


BARSELONA – EFES, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Nema ko ne štreca od lidera Evrolige. Efes koji je na poslednjih pet mečeva pao jedino pred Zenitom nije izuzetak, jer Španci će pokušati da im se svete. Naime, Turci koji su pred ovaj meč dobili Zvezdu, dva puta uzastopno su ih dobijali. Poslednji susret doneo je konačnih 86:79 za Efes u decembru.


VALENSIJA – CSKA, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Armejci su počeli da greše, pa su u proteklom kolu izgubili od Bajerna, a pre toga u poslednje vreme nije im godila Barsa, te Fener koji je konačno pokrenut iz letargije. Pokušaće Rusi da na konto slabosti Valensije dođu do zgoditka, budući da su Španci u seriji od tri uzastopna poraza. CSKA je dobijao mečeve para od 2019. godine.


tagovi

sportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara